Switch to full style
Tēma slēgta

HELP Ražošanas organizacija

26. Maijs 2010, 22:02

Lūgums tiem kas studējuši ražošanas organizāciju RTU pie Zvanītāja, vai vispār, var ieteikt kādu literūras sarakstu, vai vēl labāk ja kādasm ir elektroniski mācību materiāli. Baigi nepieciešams studiju darba tapšanai.

26. Maijs 2010, 22:57

Kad es par to mācījos man pasniedzējs teica, ka nav tādu grāmatu ne latviski, ne svešvalodā. Tikai pa sīkumam katrā nesaistītā.

27. Maijs 2010, 08:21

pasniedzēja jauna?
Ir grāmatas krievu valodā tikai šausmīgi retti sastopamas Latvijā, mums tak tās ražošanas nav:emo:
mēs dziedātāju tauta :mhihi: tje re - Aisha balahonā :crazy:

27. Maijs 2010, 11:09

27 May 2010 09:21:25 plashs rakstīja:
pasniedzēja jauna?
Ir grāmatas krievu valodā tikai šausmīgi retti sastopamas Latvijā, mums tak tās ražošanas nav:emo:

Pasniedzējs viņš Zvanītājs

27. Maijs 2010, 11:22

27 May 2010 09:21:25 plashs rakstīja:
pasniedzēja jauna?
Vecās krievu grāmatas neder, jo viņu pieeja atzīta par novecojušu. Jaunas teorijas, jauni principi, pēc krievu grāmatām līgumi ar ārvalstu kompānijām diemžēl nespīd. Savukārt jaunās grāmatas... Tur būs jūklis no visādu nozaru un specialitāšu literatūras — tehnoloģijas, kvalitātes vadība, vides vadība, projektu vadība, personāla vadība utt. — no katras pa vienai nodaļai. Un kopā ir modernā ražošanas vadība, bet tādas vienas grāmatas īsti nebūs, vismaz vēl nesen nebija neviena, ko varētu ieteikt kā kursa literatūru. Piedevām, atšķirības ir vēl pa nozarēm, jo prasības un pieejas atšķiras pamatīgi. Laikam progresīvākās ir tās, kur augstāk attīstītas tehnoloģijas ar dārgākajiem, bet konveijera produktiem — mašīnbūve, farmācija, ķīmijas rūpniecība. Kaut kas tāds.

27. Maijs 2010, 12:57

Es nesaprotu, paši RTU pasniedzēji grāmatas nevar parekomenendēt, vai iedot?
Tēma slēgta