Switch to full style
Tēma slēgta

Vajag palīdzību.

31. Jūlijs 2009, 15:10

Čau visiem biedriem un MB entuziastiem!

Situācija sekojoša! Šodien, no darba tika atlaista sieva! Steidzami ir jāmeklē citi darba varianti!

Saprotu, ka katrs otrais meklē darbu, bet ja neprasīs un nemēģinās visus variantus, tad arī nekas nenotiks!

Ja rodas varbūtība par darba iespēju, vai zinat, kur varētu strādāt, jeb pašam vajag darbinieku, tad lūdzu dodat ziņu! Būšu ļoti pateicīgs un parādā nepalikšu!

Sieva; 26g veca, ir oficiantes, pārdevējas, frizieres darba pieredze, tā pat ir strādājusi administrējošu darbu, dators un darbs ar cilvēkiem nav svešs!!!

Vajag palīdzību.

31. Jūlijs 2009, 15:27

turaties :(

Vajag palīdzību.

31. Jūlijs 2009, 15:42

Tantes draudzenes pačukstēja... :) Ja nu gadījumā...

Cienījamie klienti!
Mums ir radusies nepieciešamība pēc vēl viena jauna darbinieka noliktavā Dzelzavas ielā!
Ja Jums ir zināms kāds cilvēks, kurš iepriekš ir strādājis auto rezerves daļu sfērā un pašlaik ir jauna darba meklējumos, tad būsim pateicīgi, ja paziņosiet šim kandidātam par mūsu vajadzību!
Interesentiem savus CV sūtīt uz e-pastu darbs@apemotors.lv vai fax 67387890
Jau iepriekš pateicamies par palīdzību!
Jauku dienu vēlot,
APE Motors komanda
Pēdējo reizi laboja Viesis - 31. Jūlijs 2009, 15:42, kopā labots 1 reizi.

Vajag palīdzību.

31. Jūlijs 2009, 15:43

:super:

Vajag palīdzību.

31. Jūlijs 2009, 18:28

[quote]
31 July 2009 16:42:19 test rakstīja:
Tantes draudzenes pačukstēja... :) Ja nu gadījumā...

Cienījamie klienti!
Mums ir radusies nepieciešamība pēc vēl viena jauna darbinieka noliktavā Dzelzavas ielā!
Ja Jums ir zināms kāds cilvēks, kurš iepriekš ir strādājis auto rezerves daļu sfērā un pašlaik ir jauna darba meklējumos, tad būsim pateicīgi, ja paziņosiet šim kandidātam par mūsu vajadzību!
Interesentiem savus CV sūtīt uz e-pastu darbs@apemotors.lv vai fax 67387890
Jau iepriekš pateicamies par palīdzību!
Jap maģiskais vārds ir "kurš iepriekš ir strādājis auto rezerves daļu sfērā" taga vairs neprakaķit tipa es zinu visu jo man ir mašīna un es viņu laboju.
UN nedomāju ka sieviete ir vajadzīga noliktavā.
Ja ir bijusi oficiante tad lai skrien prom no šīs miskastes ko par valsti vēl kāds sauc. ārzemēs vēl ir kautkāds pieprasījums. monsterjob.com lai apstās.
Es arī vairs neuzko citu neceru.

Vajag palīdzību.

31. Jūlijs 2009, 18:53

31 July 2009 19:28:53 plashs rakstīja:

Jap maģiskais vārds ir "kurš iepriekš ir strādājis auto rezerves daļu sfērā" taga vairs neprakaķit tipa es zinu visu jo man ir mašīna un es viņu laboju.
Ja ir bijusi oficiante tad lai skrien prom no šīs miskastes ko par valsti vēl kāds sauc. ārzemēs vēl ir kautkāds pieprasījums. monsterjob.com lai apstās.

Antiņ, antiņ, kur mani gadi. Savā laikā tādus kā tu dzinu prom no pagalma ar sūda mietu, tagad tādi kā tu tik piesārņo šo valsti.

Ja tev nepatīk šeit, mīļo cilvēk, ko turi savu maigo dibentiņu šeit? Tu taču esi TIK gudrs! Brauc prom un netraucē dzīvot citiem! ;) Man vairāk melleņu mežā atliks... :P
Pēdējo reizi laboja Viesis - 31. Jūlijs 2009, 18:56, kopā labots 1 reizi.

Vajag palīdzību.

31. Jūlijs 2009, 18:56

Pēdējo reizi laboja Viesis - 31. Jūlijs 2009, 18:56, kopā labots 1 reizi.

Vajag palīdzību.

31. Jūlijs 2009, 18:58

Man māte arī tiko palika bez diviem darbiem uzreiz.
Ļoti daudz gadus ir darbojusies floristikas, apstādījumu un augu kopšanas sfērā. Darījusi visu kas vien var šajā jomā būt - vekalu skatlogu noformēšana (sen jau tas pie mums vairs nenotiek), arī kāzu un bēru noformēšana un pušķu izgatavošana uz pasūtījuma, gan lielāku iestāžu krāšņumaugu uzturēšanā un atjaunināšanā, gan kā pārdevēja puķu veikalos. Vienvārdsakot, viss, kas ar tiem augiem un puķēm saistīts.
Ja kāds padzird par kādiem darbiņiem šajā jomā - wellcome!:)

Vajag palīdzību.

31. Jūlijs 2009, 19:02

31 July 2009 19:53:19 test rakstīja:
31 July 2009 19:28:53 plashs rakstīja:

Antiņ, antiņ, kur mani gadi. Savā laikā tādus kā tu dzinu prom no pagalma ar sūda mietu, tagad tādi kā tu tik piesārņo šo valsti.

Ja tev nepatīk šeit, mīļo cilvēk, ko turi savu maigo dibentiņu šeit? Tu taču esi TIK gudrs! Brauc prom un netraucē dzīvot citiem! ;) Man vairāk melleņu mežā atliks... :P
:pray: drugocva otveta nestoilo ožidatj!tipi4nij nac sindrom,4u4tj wto nenravitsa,uježaj...net mļa 4tobi soobwa problemi rewarj lutwe tak 3,14zdanutj!Neboiwsja 4to vse ujedut ,ponos ot 4erniki na4njotsa?

Vajag palīdzību.

31. Jūlijs 2009, 19:05

Vabo, tavuprāt, tik dirst un dirst sev un citiem uz galvas ir normāli? Varbūt tev ir kādi kompleksi attiecībā uz braukšanu prom?! :D Ja tā, tad nomierinies, tas nav teikts tev! ;)
Pēdējo reizi laboja Viesis - 31. Jūlijs 2009, 19:06, kopā labots 1 reizi.
Tēma slēgta