Switch to full style
Tēma slēgta

Tiek meklēts - Žurnāls Sestdiena!!!

15. Jūlijs 2009, 21:39

Situāciju nešutočnaja :]

pāris mēnešu atpakaļ man iedeva žurnālu Sestdiena, izlasīt kādu ļoti noderīgu rakstu, piekodinājot lai nepazaudēju žurnālu, jo tas bija tā cilvēka veinīgais eksemplārs...

majās sākās remonts...

žurnāls pazuda...

Varbūt kāds abonē dienu vai kā citādi ir majās žurnāli Sestdiena??? (pats stulbākais ir tas ka es pat nezinu žurnāla numuru un iznākšanas datumu, aptuveni no 08.08 līdz 04.09 laika posmā) uz vāka bija attēlots vecis ādas maskā un kaut kādā sado-mazo tērpā, liels virsraksts: "Privātie cietumi..."

kāds palīdzēs? negribās lai man ar sarūsējošo izkapi kaut ko nogriež... :sad2:

15. Jūlijs 2009, 21:44

Pameklēju, bet man tieši tā nav! Starpcitu, Tu to žurnālu vari atrast un nokopēt jebkurā lielā normālā bibliotēkā. :)
Pēdējo reizi laboja Artūrs - 15. Jūlijs 2009, 21:51, kopā labots 1 reizi.

15. Jūlijs 2009, 21:51

nu ļaunākajā gadijumā nāksies caur bibliotēku, bet tas cilvēks man piekodināja lai es nepazudēju... tāpēc gribās atdot atpakaļ pašu žurnālu :)

P.S. aizmirsu pieminēt, ka parādā nepalikšu! :alus:

15. Jūlijs 2009, 21:52

15 July 2009 22:44:34 Speeder rakstīja:
Pameklēju, bet man tieši tā nav! Starpcitu, Tu to žurnālu vari atrast un nokopēt jebkurā lielā normālā bibliotēkā. :)

Paldies vismaz par mēģinājumu! :)

15. Jūlijs 2009, 23:30

Man mājās vajadzētu būt, bet tikai rīt varēšu pateikt, vai tiešām ir.

16. Jūlijs 2009, 10:39

es varu apskatīties darbiņā, bet tur būšu tikai sestdien un neko negarantēju, jo parasti tur presi, kas vecāka par kādām 2 nedēļām met laukā, kaut tas neattiecās uz dažādiem žurnāliem...

16. Jūlijs 2009, 12:24

visiem būtu ļoti pateicīgs, jo tiko biju LU bibliotēkā un tur NAV :] tur laikam par 2008.gadu nav tikai 3 sestdienas, un āi vienai jābūt manejai...

16. Jūlijs 2009, 12:36

:wtf:
..man nav!

16. Jūlijs 2009, 23:00

Nevaru iepriecināt - man arī nav mājās. Rīt būšu vasarnīcā - tur mamma varētu būt tādu atstājusi - paskatīšos.

16. Jūlijs 2009, 23:10

16 July 2009 13:24:07 bite747 rakstīja:
visiem būtu ļoti pateicīgs, jo tiko biju LU bibliotēkā un tur NAV :] tur laikam par 2008.gadu nav tikai 3 sestdienas, un āi vienai jābūt manejai...

Pamēģini nacionālajā bibliotēkā, periodikas nodaļā, Vecrīgā, Smilšu ielā. Varbūt piezvani šiem drošības pēc uzprasi vai viņiem vispār ir sestdienas. Itkā tur vajadzētu būt, jo voņi tur krāj visus preses izdevumus, kas iznāk Latvijā.
Pēdējo reizi laboja Artūrs - 16. Jūlijs 2009, 23:11, kopā labots 1 reizi.
Tēma slēgta