21. Janvāris 2009, 14:35
Sveiki godātie kungi un dāmas!!!
Lieta tāda, ka šodien tika palūgta aiziet no darba mana māte! Kā jau saprotat, ir dažas saistības, dēļ kurām ir steidzīgi vaidzīgs jauns darbs!
Prasības un vēlmes nav nekādas lielās! Darīt var jebko, kas ir sievietei piemērots! Galvenais, lai alga ir sākot no 300 ls pēc nodokļiem!
Mātei ir 56 gadi! ir pieredze darbā par dispečeri un transporta organizēšanu, darbs ar klientiem! Minimāla pieredze grāmatvedībā! Datoru pārzin lietotāja līmeni, bet nav nekas izcils!
Mans lūgums ir tāds. Varbūt, ka kādam no Jums ir zināms kāds darbs, kuru varētu piedāvāt manai mātei! Būšu pateicīgs par palīdzību!
21. Janvāris 2009, 14:43
tūlīt roma ar taksi būs klāt
21. Janvāris 2009, 14:48
Tiesību nava
.gif)
Situācija jau tāda, ka kamēr tā darba nava, man būs jāpalīdz, bet divus dzīvokļus maksāt būs pat ļoti smagi un gandrīz neiespējami! tāpēc jādara vis iespējamais lai viņai palīdzētu atrast to darbu!
21. Janvāris 2009, 14:50
man arī iekrājumi ir beigušies un kā nakammēnes samakāt līzingus nezinu :?
bet gan jau!
21. Janvāris 2009, 14:51
Intresē Rīga vai cits rajons?
21. Janvāris 2009, 14:55
Rīgā, bet pierīga arī derēs!
21. Janvāris 2009, 15:10
piedod, bet pēc pieredzes ar manu mammu, darbu atrast 56 gadus vecai sievietei ir tikpat vienkārši, kā apturēt inflāciju. ir vienīgi variants ar priekšlaicīgo pensiju, bet tai ar 300ls uz rokas saistība nekāda...
katrā gadījumā vēlu veiksmi
21. Janvāris 2009, 15:13
[user]460815|gegeris|[/user]piedod, bet pēc pieredzes ar manu mammu, darbu atrast 56 gadus vecai sievietei ir tikpat vienkārši, kā apturēt inflāciju. ir vienīgi variants ar priekšlaicīgo pensiju, bet tai ar 300ls uz rokas saistība nekāda...
katrā gadījumā vēlu veiksmi
.gif)
centrāltirgus.
varbūt sanāk 300ls uz rokas, bet nabūs pilnīgi oficiāli.
21. Janvāris 2009, 15:14
Pirms trīs jeb četriem mēnešiem izdevās, bet nu tagad situācija ir vēl sliktāka! Par to jau arī baidos, ka var būt ļoti smagi! Galvenais, jau, ka mutere ir aktīva un jauneklīga, bet uz papīra tas cipars tiešām izskatās drausmīgi, principā norakstāmi! Bļin, jūtu, ka būs sūdi!!!
21. Janvāris 2009, 15:15
[user]387025|Viks|[/user]Pirms trīs jeb četriem mēnešiem izdevās, bet nu tagad situācija ir vēl sliktāka! Par to jau arī baidos, ka var būt ļoti smagi! Galvenais, jau, ka mutere ir aktīva un jauneklīga, bet uz papīra tas cipars tiešām izskatās drausmīgi, principā norakstāmi! Bļin, jūtu, ka būs sūdi!!!
aga