Switch to full style
Tēma slēgta

Ģenētiski Modificētā Pārtika

14. Janvāris 2009, 16:39

Zemkopiibas ministrija censhaas panaakt, lai Latvijaa saaktu audzeet gjeneetiski modificeetus augus, bet, par laimi, pret to iestajusies vides ministrija, kura savaa maajas lapaa veic sabiedrisko aptauju, kuraa iacinaatu izteikt iedziivotaaju viedokli par modificeeto audzeeshanu un izplatiishanu Latvijaa

http://www.vidm.gov.lv/lat/aptauja/vair ... mu_aptauja

piebilde - muusu zeme veel nav sabojaata, mees varam audzeet ekologjiski tiiru paartiku, taa varbuut ir viena no iespeejaam to arii eksporteet - ja taa ir dabiska un tiira.

Taa pavisam noteikti ir iespeeja dziivot kaa cilveekiem, eedot to, ko daba devusi

Zemkopiibas ministrija grib anuleet normaalu eedienu uz muusu galdiem, luudzu shoreiz sanjemties, un nobalsot! Nododiet zinjojumu taalaak!

14. Janvāris 2009, 16:43

Darīts!
Bļin! galīgi dulli palikuši!

14. Janvāris 2009, 16:45

īsāk sakot, ja nevēlaties, lai mūsu bērni un iespējams arī mēs neizskatītos šādi
Attēls

tad ejam un 5 sekunžu laikā nobalsojam

es jau nu esmu pietiekami R Eiropā atskatījies tos eiropiešus, kuri netiek galā ar ūbersvaru....

14. Janvāris 2009, 16:46

Tā! Ir nobalsots!

14. Janvāris 2009, 16:49

Ir :)

14. Janvāris 2009, 16:49

Vecīt mums tas nedraud, kaut kombikormu varam ēst :D

14. Janvāris 2009, 16:53

nezinu nezinu, tieši man varbūt nedraud uz vizuālo, bet organisms šā vai tā to nepiedos.

14. Janvāris 2009, 16:53

Nobalsots. Attēla prikšplānā abi ir mazliet modificēti :D

14. Janvāris 2009, 16:54

[user]2|SZ|[/user]nezinu nezinu, tieši man varbūt nedraud uz vizuālo, bet organisms šā vai tā to nepiedos.

Nu es jau par to domāju, ka vizuāli mums nedraud :D

14. Janvāris 2009, 17:00

[user]387025|Viks|[/user]Darīts!
Bļin! galīgi dulli palikuši!

+1
Tēma slēgta