Switch to full style
Tēma slēgta

Durvju apshuvuma tiiriishana

12. Februāris 2008, 17:33

Sveiki visiem! taatad es kjeeros pie laikietilpiiga darba - tiiriit durvju apshuvumu. vienkaarshi paskatoties uz vinju, liekas, ka vinjsh varbuut taads no firmas ir, bet patiirot ar liidzekljiem izraadiijaas, ka vinjsh ir gaishi, skaisti peleeks. Domaaju, ka es neesmu vieniigais, kuru skar shaada probleema. izmantoju Cilit bang, ar kuru peec idejas taadas virsmas tiiriit nevar(no auto daljaam, ir atljauts ar vinju tiiriit tikai diskus :D ) bet pat ar to visu stipro kjiimiju, tie nezcik gadus ieeedushies netiirumi, iet ljoti leenaam aaraa. varbuut, es kaadam ar sho topiku ieteikshu, var buut kaads man ieteiks kaadu labaaku, bet to jau laiks raadiis :)
Luuk rekur 1 bilde ar pozitiivo progresu:
Attēls
riit buus paareejaas bildes :)

12. Februāris 2008, 17:44

Paklāju tīrāmais Vanish. To patiesībā lietojot vairums auto ķīmisko tīrītavu! Pats pārbaudīju, testēts uz, piemēram, šī salona:
Attēls
Vairums netīrumu izgāja ar pirmo tīrīšanas reizi, tikai netīrākajās vietās vajadzēja piestrādāt rūpīgāk. Ar Cifu var tīrīt platmasīgās daļas, bet uzmanies -- tas balina un var atstāt pleķus, piemēram, paneļa reljefā un tādās vietās. Tāpēc pēc tam kārtīgi jānoslauka / jānomazgā nost.

12. Februāris 2008, 18:31

ar vanish pats tīrīji, tas ir ar mačalku?

12. Februāris 2008, 19:00

Ievēroju tam virsū rakstīto instrukciju -- sajauc proporcijā ar ūdeni, uzputo un tad ar birstīti. Kad viss apstrādāts, tad ļauj nožūt un pēc tam izsūc ar putekļusūcēju (tas viss par auduma daļām). Citādi nav ieteicams -- mēģināju pusžuvušam tīrīt palikušo pleķi un to uztaisīju tikai lielāku -- nācās pārtīrīt visu vēlreiz. Nekādu problēmu. Ņem ārā pat eļļu!

12. Februāris 2008, 19:14

paldies. man līdzīgs salons, paklājiņi sevišķi netīri. kad iztīrīsu ielikšu bildi.

12. Februāris 2008, 20:20

Paklāji un citas auduma detaļas tīri labi tīrās ar parastajām veļas ziepēm. Saslapinam -> ieziepējam -> darbojamies ar birsti -> izskalojam!
8)

12. Februāris 2008, 20:41

jaa, tas Vanish ir efektiivs. bet manaa gadiijumaa, to augsheejo liiniju durviim, takur ir podzinja, lai aizspiestu durvis, es tiiriiju ~1,5h! ljoti ilgi tiiraas. es nezinu, kaadu tur kjiimiju vajag, lai bez iipashi lielas piepuules izberstu tos netiirumus.

12. Februāris 2008, 20:43

sērskābi + citi ekstrēmi līdzekļi :D :D :D

12. Februāris 2008, 20:53

man veel pirksti ir vajadziigi.... :D

12. Februāris 2008, 20:56

a kas tie tādi pirksti? :lol: :lol: :lol:
Tēma slēgta