Switch to full style
Tēma slēgta

Esmu nobijusies kā tāds zaķis.

10. Decembris 2007, 15:28

Idomājieties tik: es noteikti neesmu Rīgas braucējs, nekad neesmu bruakusi cauri Rīgai. Visu laiku tikai apkārt un visur citur - šodien no servisa vedīšu mājās savu MB, bet bailes ta ir pataloģiskas, iedomājoties vien, ka jādzen MB mājās no Maskavas uz Bolderāju.

Loģiski saprotu kā un kāds maršruts ir jaietur, zinu visu kas un kā, bet - bailes ir bailes. :cry: :?

Starp citu - manam MB bija vaina tanī - nokūpēja motora siksna. Tāpeč arī nokūpēja un palika uz ceļa. Tagadiņ jābūt visam o.k., arī aķītis ir nomainīts. Ceru ka tuvākajā laikā vairs uz servisus nebūs jādodas. :)

10. Decembris 2007, 15:32

motora siksna ? oi oi oi, nu re...tas ir bīstams pasākums :?

nebaidies, brauc droši pa savam joslām, drošības pēc ieturi DISTANCI, palaid visādus Joņotājus, un NEDARI nepārdomātus manevrus.

Centies mēģināt skatīties, ko dara visi citi Tev priekšā , blakus utt.

Vienk. maximāla koncentrācija, ja ir strīdīga situācija, piebremzē, speciāli jau neviens Tev virsū netrieksies :)

pēc pāris mēnešiem pieradīsi :)

10. Decembris 2007, 15:34

Kā sacīt, jāsaka:
visi ar seksu kādreiz arī dzan nodarbojamies pirmo reizi... a vēlāk, svilpojot.... :D
Mieru, tikai mieru.

10. Decembris 2007, 15:36

[user]156395|Nompelis|[/user]
visi ar seksu kādreiz arī dzan nodarbojamies pirmo reizi... a vēlāk, svilpojot.... :D .

Piķis un Zēvele, nu gan salīdzinājumi :clap:

10. Decembris 2007, 15:38

Nu vai zinieties, tādu salīdzinājumu es gan vēl nebiju dzirdējusi, kur nu vēl gaidījusi no kāda attiecinām uz sevi. 8D

Bet atslodzei ir labi, pat nedaudz tā kā vieglāk kļuva. ;) Mēģināsim un tad jau redzēs kā būs.

10. Decembris 2007, 15:41

[user]357141|Sany|[/user]Nu vai zinieties, tādu salīdzinājumu es gan vēl nebiju dzirdējusi, kur nu vēl gaidījusi no kāda attiecinām uz sevi. 8D

Sany, tas noteikti nebija ļauni domāts.

Nompelis mums ir sniegbaltas S klases braucējs, kuram hobijs ir seno šumeru, acteku un senlatviešu teicienu uzkrāšana.

10. Decembris 2007, 15:43

Nav ko baidīties...Pati taču zini ka Tu to vari..Nav tik traki-vēsu prātu un tik uz priekšu ;)

10. Decembris 2007, 15:49

hmmm. nopietns brauciens - Maskava - Riga- Bolderaja!

10. Decembris 2007, 16:02

[user]156395|Nompelis|[/user]Kā sacīt, jāsaka:
visi ar seksu kādreiz arī dzan nodarbojamies pirmo reizi... a vēlāk, svilpojot.... :D

hm... bet es nesvilpoju...

10. Decembris 2007, 16:05

...es nesapratu... no Maskavas??? rajona vai pilseetas??
Tēma slēgta