27. Septembris 2007, 08:49
:? šorīt pamodos un ieraugu savu mesrsiti zem loga bez kalpakiem - pliku un basu! :cry: ir kadas iespejas cīņai ar to?

maybe kads tirgo MB kalpakus? vai varbuut nav verts... :?
27. Septembris 2007, 09:10
pielime ar epoksida limi
27. Septembris 2007, 09:20
es savus jaunos kalpakus liekot virsū salauzu un tagd tos piestiprināju ar plastmasas savilcējiem(ņēmu piemēru no taxista)
27. Septembris 2007, 09:22
ir man 4 kalpaki, parastie MB oriģinālie.....
27. Septembris 2007, 09:44
a kas taa par limi? a nost dabuut kaut vares? 8)
SZ a cik gribi un kur vinjus dabuut varu? es it ka no daugavpils...
27. Septembris 2007, 13:11
Vispār jau zinu vienu efektīvu cīņas veidu :whistle: - nopērc vai uzcel privātmāju normālā rajonā - ārpus pilsētas bomžu rajoniem, vislabāk ar garāžu.
Bomži jau tikai tusējas gar daudzstāvu padomju mājām tādos jaukos rajonos kā purvciems, pļavnieki un maskavas forštate. Ārpus pilsētas šie īpaši netiek un necenšas tikt.
27. Septembris 2007, 13:50
[user]398|Renoir|[/user]Vispār jau zinu vienu efektīvu cīņas veidu :whistle: - nopērc vai uzcel privātmāju normālā rajonā - ārpus pilsētas bomžu rajoniem, vislabāk ar garāžu.
pēc pāris gadiem maybe
.gif)
bet tagad ar mājām no OSB platēm par tādu uzcenojumu
.gif)
nea...
27. Septembris 2007, 13:56
nav jau visas sliktas. var jau celt pats
.gif)
bet cenas gan ir lielas, jā.
bet arī tādam pirdciema padomju dzīvoklim ir liela cena...
27. Septembris 2007, 15:42
[user]247624|ps2maniaks|bomži b**** kalpakus nospera![/user]:? šorīt pamodos un ieraugu savu mesrsiti zem loga bez kalpakiem - pliku un basu! :cry: ir kadas iespejas cīņai ar to?

maybe kads tirgo MB kalpakus? vai varbuut nav verts... :?
vēl viens veids, jāliek diski!
27. Septembris 2007, 15:46
viegli teikt... kad liekas naudas nav. es jau laga pat to mersi nevaru uzteret - gribu pardot... :?