Switch to full style
Tēma slēgta

KASKO

24. Novembris 2006, 20:47

Kura kompanija labak njemt KASKO, kur izdevīgakie noteikumi un cenas? Paldies

KASKO

24. Novembris 2006, 20:52

[user]59335|petkja|KASKO[/user]Kura kompanija labak njemt KASKO, kur izdevīgakie noteikumi un cenas? Paldies

Cik esmu saskāries-izdevīgums ir tikai tāds.......kā izdevīgāk tevi apkāst :(

KASKO

24. Novembris 2006, 20:53

Man ari tada doma ir galva, tapec domaju vai vispar jegas no ta KASKO ;D

KASKO

24. Novembris 2006, 21:01

kad es nemu Kasku savejam, pec cenu izmetuma man sanaca taa (sakot no letaka):
1. RESO Europa
2. Ergo
3. Balva
4. Balta

KASKO

24. Novembris 2006, 21:06

neiesaku Balvu 8) iesaku Baltu ! :)

KASKO

25. Novembris 2006, 00:20

BAN ari ta normali.. 2x problemas ir bijusas, loti operativi tika atrisinatas un nofinansetas!

KASKO

25. Novembris 2006, 02:26

Manai māsai KASKO ir BTA, un pagaidām, kādas 3 reizes nācās saskarties ar viņiem, un it kā viss ok! :)

KASKO

25. Novembris 2006, 09:16

у меня каска от Балтикумса, с получением возмещения не было никаких проблемм... уже три раза были страховые случаи, во всех трех случаях брал только деньги, к примеру за погнутый литой диск + разбитый подкрыльник (влетел в открытый канализационный люк) мне скинули 120 латов! А весь ремонт обошелся в 48 латов с сантимами! На прошлой неделе за разбитый поваротник получил 18 латов, хотя сам поваротник стоит 10 латиков :whistle: 8)
Прежде чем оформить полис в балтикумсе был и в балве и в бта и парэксе, и еще пару страховых компаний... самый выгодный вариант оказался в балтикумсе, при чем я попал в тот момент когда там была акция, кроме каско мне еще оформили страховой полис от несчастных случаеф на меня самого... 8)
Пока что никакова желания переходить куда то нету :)

KASKO

25. Novembris 2006, 15:48

Neko nazinu par apdrošināšanas prēmiju apmēriem, toties zinu atlīdzību izmaksas politikas +/- visām kompānijām (mans ikdienas darbs).

1. Pa lielu gabalu turieties tālāk no Parex, Balvas un Baltikuma -
(maksā 50-60% no reāli vajadzīgās summas), strīdās pretī, knapinās un citādi maitā dzīvi.

2. Nākamie sliktie ir BALTA, ERGO - jaunām mašīnām (līdz 5g) it kā normāli, bet vecākām būs problēmas. Teiksim- 94g MB kupejai uzraksta, ka moldingus nopērciet šrotā (tikai aizmirst pateikt kurā var dabūt LABUS).

3. Jau gandrīz labi ir BTA. Arī liels kantoris, bet saprot, ka bez normālas attieksmes tālu netiks, tapēc turās līmenī.

4. Ideāls variants SEESAM un IF. Tiešam prieks ar viņiem strādāt - ātri, bez domstarpībām. Nav lieli, bet draudzīgi klientam.

KASKO

31. Janvāris 2007, 14:42

Народ кто нибудь знает такую фирму- RESO EUROPA?
поделитесь мнформацией что за фирма может быть кто то имел дело лично?
Tēma slēgta