Switch to full style
Tēma slēgta

Sargiet savus dekoratīvos diskus

03. Novembris 2006, 18:39

Man sodien iznakot no majas acis nepatikams skats,aizmugure viens dekorativais disks tads ka ne tads biku deformets... jo garnadzi nepaspeja nonemt to...laikam kads bus iztraucejis.... tapec laikam ka nemsu nost vispar un braukasu ar melnajiem metalniekiem...savadak jau tik un ta nozags maitas tadi...ka ne ka ziema klat un pieprasijums pec dekorativajiem diskiem ari ir klat .... sargaties tomer nepatikami kad izej ara un nav tavu smuko dekorativo disku

03. Novembris 2006, 18:51

Sargiet arī savus stiklus ,manam bijušajam MB Dominas stāvvietā izsists mazais trījstūrīgais stikliņš aizmugures durvīm ,nozagts maģim panelītis un viss.....Prātīga doma ,Intar...Diemžēl.

03. Novembris 2006, 19:00

cits jau nekas neatliek ka tikai visu kas ir nemt nost , ta jau driz pienaks laiks ka nemsim nost logu slotinjas un antenu katru reizi skruvesim nost

03. Novembris 2006, 19:03

Tu beidz te :D

03. Novembris 2006, 20:12

Man pagajusonedel merki nolauza , pie majas. Janem reste nost, nu nevajadziga problema.

03. Novembris 2006, 20:32

Mērķis vispār atsevišķa tēma -braukt nav iespējams, kad šis nav... 8D

03. Novembris 2006, 20:33

nekas nav janjem nost, vienakrsji vajag panjemt normalu kasko un miers ;D

03. Novembris 2006, 20:58

[user]136786|intars|Sargiet savus dekoratīvos diskus[/user]Man sodien iznakot no majas acis nepatikams skats,aizmugure viens dekorativais disks tads ka ne tads biku deformets... jo garnadzi nepaspeja nonemt to...laikam kads bus iztraucejis.... tapec laikam ka nemsu nost vispar un braukasu ar melnajiem metalniekiem...savadak jau tik un ta nozags maitas tadi...ka ne ka ziema klat un pieprasijums pec dekorativajiem diskiem ari ir klat .... sargaties tomer nepatikami kad izej ara un nav tavu smuko dekorativo disku

w201?

03. Novembris 2006, 21:04

[user]8980|Bismarks|[/user]Mērķis vispār atsevišķa tēma -braukt nav iespējams, kad šis nav... 8D

Arī izeja.. ja ,kas...

03. Novembris 2006, 22:09

123 84 gada kasko diezgan gruuti dabuut :D
Tēma slēgta