18. Oktobris 2006, 12:52
Tad nu tā..
Nav jau īsti par MB tēmu, bet varbūt kāds varētu padalīties ar informāciju par Rover 75 markas auto..? :whistle:
Ir doma tādu brīnumu iepirkt, bet visur, kur lasu parādās diezgan pretrunīgas atsauksmes.. vieni saka, ka Roveri ir šrots by default, otri - ka viss ir labi, pērc tik nost, nenožēlosi.. :blink:
Gribētos dzirdēt kādu +/- sakarīgu un objektīvu viedokli no tiem, kas ar subjektu ir saskārušies - izmaksas, detaļas, kvalitāte, komforts..
Thx!
18. Oktobris 2006, 13:13
Neesmu parliecinats, bet man liekas ka Rover uznemums jau sen ir bankrots. Tatad var but problemas ar detaļam. Un kopuma... tas tiešam ir šrots by default. No offence.
18. Oktobris 2006, 13:26
Manas domas- bankrots ir uzņēmumam ar nosaukumu Rover,bet ne jau ražošanas līnijai, kuru ir sapirkuši ķīnieši. Ar daļām problēmām nevajadzētu būt, bet ar kvalitāti... Godīgi sakot, es arī neko labu neesmu dzirdējis par to auto. Bet viss jau atkarīgs no lietošanas apstākļiem, ja pērc jaunu auto. Lietotu gan nepirktu.
18. Oktobris 2006, 13:33
Brālēnam bij 96 .gada 600 Rover...bij ļoti apmierināts...tiesa tik nepilnu gadu braukāja
18. Oktobris 2006, 13:36
[user]540|RICHY|[/user]Manas domas- bankrots ir uzņēmumam ar nosaukumu Rover,bet ne jau ražošanas līnijai, kuru ir sapirkuši ķīnieši. Ar daļām problēmām nevajadzētu būt, bet ar kvalitāti... Godīgi sakot, es arī neko labu neesmu dzirdējis par to auto. Bet viss jau atkarīgs no lietošanas apstākļiem, ja pērc jaunu auto. Lietotu gan nepirktu.
Doma ir tieši par lietotu.. ~2000.g. - 2001.g.. :?
18. Oktobris 2006, 13:46
ņez kā tam 75 ir ar Hondas rezerves daļām? Itkā jau radinieki.
18. Oktobris 2006, 13:46
neko nezinu par šīš markas auto, bet atceros vienu gadījumu iz dzīvēs, kad CPists uzaicināja iesēsties rover markas auto

, lai veiktu šādas tādas darbības...
Nu lūk, kad viss sekmīgi bija beidzies, mēginu kāpt ārā... bet netieku, jo durvju šleperis ar visām ķeskām ir ārā.. Domāju, pizdec :cry: .. tulin arestēs mani... nekā, Cpists izkāpa ārā, apgājā auto un atdarīja durtiņas, lai tiktu ārā
18. Oktobris 2006, 13:54
C-pistiem jau nav 75, man šķiet. Viņiem jau bija tīrs Honda civic dvīņu brālis
18. Oktobris 2006, 14:35
Cik zinu 75-ais ir būvēts uz 3 bmw bāzes..
Tik jautājums, vai hadene ir no bmw vai tomēr no Hondas..? :?