Switch to full style
Tēma slēgta

Nummuri

22. Februāris 2006, 18:56

Klau vot man tads jautajums kads ir izcenojums un kru var dabut nummurus tipa man ir velme nummuru ar pirmajiem 2 burtiem ka man varda un uzvarda primie bruti un pec tma ka seko jebkuri 2 cipari ( 2 burti un 2 cipari) tipa biju riga CSDD man saka ka 540 Ls ... bet tas tak ir pa vardu tad es saku kautko lecit tai tantei vina saka ka nevar jo viniem iet serija un ka var nemt tikai to kas ir ... bet nez pilnas ielas tak ar visadiem tadiem nummuriem vai tiesam es neesmu pietiekami vienlidzigs?!+ viens draugs prika masinu un domeniks vinam pa 140 ls dabuja nummuru ar konkreitm 2 burtiem un konkreti 2 cipariem....

Nummuri

22. Februāris 2006, 19:42

Var piemeklēt tos numurus, piemēram būs tev tavi burti, un kaut kādi 2 cipari... Nu tā... Jo iet visi numuri pēc kārtas, bet tādus normālus viņi liek maliņā, un gaida, kad atnāks kāds un samaksās par tiem 20Ls! ;)

Nummuri

22. Februāris 2006, 20:50

Divciparu numurus vairs nevar tik viegli dabūt, jo pēc tiem ir liels pieprasījums, un divciparu sērijas jau ir aizgājušas daudz tālāk,nekā 3 un 4 zīmju sērijas. :ninja:

Nummuri

22. Februāris 2006, 21:05

Pa 540Ls jau var uzlikt vārdu!!! Nafig tev vēl ciparus?! 8D

Nummuri

22. Februāris 2006, 22:49

nu es zinu ka var uzlikt vardu... man tik interese lai butu MV- un tad 2 cipari kam ir jamaksa tie 20ls ?:D kads var apstastit

Nummuri

22. Februāris 2006, 23:01

pa 20 Ls ir biki labāki kā parastie Nr.....nekas liels

Nummuri

23. Februāris 2006, 09:16

kakraz mani iniciāļi un dzimšanas dienas datums!!!
maksāja bišku zem divdesmit latiem:))))
šobrīd diemžēl pārliku no merša uz SORENTO :sleep:

Nummuri

23. Februāris 2006, 10:16

oficiāli tādu lietu dabūt nevar. Jāmeklē gali. Man čoms ņēma firmas mašīnām visām ar 50 - viņam tas maksāja 40 Ls par nummuru. Ir divas iespējas - vai nu tu par tiem 40 ls dabūn divciparaino kāds uz doto brīdi ir, vai nu pasaki konkrētu ciparu un gaidi kad pienāk rinda... tas bija pirms gada, iespējams cenaas nu jau ir mainījušās...

Nummuri

23. Februāris 2006, 10:22

Es domāju ka tev japasteidzas ar MV divciparu skaitli. Tagad, man šķiet, jau iet P- sērija. Man pašam arī iniciāļi ar vienu ciparu, numeroloģiskais skaitlis. Vajag galus CSDD, es pats puikam samaksāju tikai oficiālo(litrs Abslolut neskaitās), bet tas nu man pa draugam.

Nummuri

23. Februāris 2006, 10:38

Tikko sazvanījos - tagad iet RJ un cena nav īpaši mainījusies...
Tēma slēgta