Switch to full style
Tēma slēgta

EBAY.DE

28. Novembris 2005, 10:35

Vai kaads no muusu kluba ir pieregistreets lietotaajs EBAY.DE un izmanto to?

EBAY.DE

28. Novembris 2005, 10:42

Vai eBay datubāze (t.i. lietotāju reģistrācija) nav vienota visā pasaulē? Cik esmu dzirdējis, tad ir jābūt un vismaz man ASV reģistrēts lietotājs nosolīja Lielbritānijas eBay lietiņas atsevišķi nereģistrējoties...

EBAY.DE

28. Novembris 2005, 11:54

[user]379|Mizx|[/user]Vai eBay datubāze (t.i. lietotāju reģistrācija) nav vienota visā pasaulē? Cik esmu dzirdējis, tad ir jābūt un vismaz man ASV reģistrēts lietotājs nosolīja Lielbritānijas eBay lietiņas atsevišķi nereģistrējoties...

:iagree:
viņiem viss ir vienots.

EBAY.DE

28. Novembris 2005, 12:15

Tieši tā, es varu ielogoties jebkurā pasaules ebayā un pirkt ko vien vēlos un maksāju ar paypal ;)

EBAY.DE

28. Novembris 2005, 14:44

Esmu šo to pircis e-bay, bet ne caur pay-pal, jo pie mums tas laikam vēl nestrādā. Maksāju ar parasto starptautisko pērskaitījumu no i-bankas. :whistle:

EBAY.DE

28. Novembris 2005, 16:04

у меня есть рабочий аккаунт с небольшим положительным фидбэком. с 1999 года. если надо - обращайтесь.

EBAY.DE

28. Novembris 2005, 17:26

Mans tētis katru dienu to eBay izmanto! Viņš ir reģistrējies eBay.com, bet es izmantoju viņa datus arī eBay.de! Maksā viņš gan sūtot cash`u, gan caur PayPal, gan caur Moneybookers. Vienīga problēma, caur PayPal mēs te Latvijā nevaram saņemt naudu, bet sūtīt gan varam! :?

EBAY.DE

28. Novembris 2005, 18:26

:D nu lieta ir nokaartojusies ...vienkaarsi mans provaiders ir kaut kaads jociigs es nevaru pieregistreeties....man suuta atpakal ka probleemas buus ar bidosanu ebay paarskatu utt.....jaa jaa viniem ir vienots ebay visaa pasulee :D vienkaarsi es biju vaacijas lappaa taadeel arii automaatiski uzrakstiiju.....bet nu paldies ka atsaucaaties ...ja man vajadzees tad ceru ka vareesiet man paliidzeet sapirkties visaadus kraamus :D :D :D !

EBAY.DE

16. Novembris 2007, 09:45

Всем добрый день.
Нужна помощ. У кого есть счет PayPal, надо перевести денги в америку, может быть кто то поможет это сделть?!

EBAY.DE

16. Novembris 2007, 09:52

[user]108790|Zloj|[/user]Всем добрый день.
Нужна помощ. У кого есть счет PayPal, надо перевести денги в америку, может быть кто то поможет это сделть?!

Paypal nestrādā no Latvijas.
Strādā MoneyBookers.
Tēma slēgta