Switch to full style
Tēma slēgta

Bembistu iztecieni par citam masinam

19. Janvāris 2005, 18:11

BMW ir 2X ir labaaks par WV un 1X par audii 3X par Mersi un = ar porshu

ar vienkāršas matemātikas palīdzību secinam, ka VW ir 2/3 labāks par Mersi

Un pasakat, ka nav atsisti auni???? :lol:

19. Janvāris 2005, 18:14

kā tas vispār ir -1X labāks? cik es zinu, jebkurš skaitlis X1 ir tas pats skaitlis.....

19. Janvāris 2005, 18:15

[user]387|elSprogo|[/user]kā tas vispār ir -1X labāks? cik es zinu, jebkurš skaitlis X1 ir tas pats skaitlis.....

Paprasi viniem - kopeets no vinu foruma :D

19. Janvāris 2005, 18:20

Nu pidriki! :x
Vot paskat,kā parasta auto marka var sabojāt cilvēku!Kā tā vispār ietekmē cilvēku. Var būt pie vainas ir bmw pieejamība?Pa lētu naudau var nopirkt kārtīgu gāžamo un tad atvelk. :sick:
Cik ir redzēti,kā cilvēks piesēžas pie bmw stūres,tā sākas.Saulītes met,slidinās pagriezienos,dragus uz krustojumiem taisa utt.Tas taču nav normāli.
Nu, un spriežot pēc topika,bembistiem psihe arī tāda niecīga.

19. Janvāris 2005, 18:28

apmēram tādā pašā stilā kā blondīne izrisināja 1/nsinx=? sanāca seši jo noīsinot "n" iegūstam six... :P

19. Janvāris 2005, 18:30

детский сад :D

19. Janvāris 2005, 18:36

>c200
No kurienes tu to izvilki?

19. Janvāris 2005, 18:50

cienijamie kungi un daamas! ..es domaaju, ka mees esam nopietni cilveeki un braucam ar nopietnu auto brendu pasaulee...nav veerts pat apspriest so teemu ...vini tik prot kaa provoceet sevi un visus klubus apkaart ar dumjaam sarunaam par BMW un tiesi saadu cilveeku deel BMW cies!!uzskatu ,ka cilveeki kas taa runaa par citaam masiinu firmaam nav cieniigi braukt ar BMW!...iesaku nereageet uz siem izteicieniem lai vini nepriecaajas ...varam pat izdzeest so teemu ...tas ir tikkai mans viedoklis!!

19. Janvāris 2005, 18:52

izlasam šito un viss taps skaidrs
http://www.bmwpower.lv/viewtopic.php?to ... 67&start=0
A topiku -ĀĀĀRRĀĀ!!!!!!

19. Janvāris 2005, 19:05

...ko no dumja pingviina panemsi ...tikai analiizes un taas pasas buus ar uudeni atskaidiitas!!...man zeel ka tur POWERAA irtaadi dumji cilveeki!!
Tēma slēgta