Switch to full style
Tēma slēgta

Apgriezti otrādi logutīrītāji

06. Janvāris 2005, 12:45

pastāstiet man lūdzu neaptēstam un ilgu laiku maksas autostāvvietā turošam auto vadītājam saprast sekojošu lietu. Pirms mēneša ievācos jaunā dzīvoklī centrā, Stabu ielā, pretī klubam "Sarkans". Auto sāku turēt iekšpagalmā. Vietas tur vienmēr vakaros pietiek, taču jau divas reizes no rīta pieejot pie auto logutīrītāji apgriezti uz otru pusi. Tas ir kaut kāds starpcentriski pazīstams izpausmes veids kā pateikt, neliec "manā vietā" ?! Abas reizes esmu licis dažādās vietās. Ir kādas idejas? :?

06. Janvāris 2005, 12:52

Jā kautkāds dīvais tev rajons trāpijies jajau tā darās, tad jau uzreiz varēja noņemt logutīrītājus! :P

06. Janvāris 2005, 12:57

pirmo reizi ko tādu dzirdu................... :? :cry:

06. Janvāris 2005, 13:05

aizbaaz aiz logu tiiriitaaju ziimiiti ar jautaajumu KAAPEEC? ja jau griez otraadi, tad arii atbildees. un neaizmirsti pastaastiit ko atbildeeja! :D
bet huinja vispaar reeciigaa!

ps: labi, ka riepas nenolaizz

06. Janvāris 2005, 13:10

rajons tur ir normāls...pats tur reizēm dzīvoju.......bet tādus jokus dzirdējis vēl nebiju...............

06. Janvāris 2005, 13:14

cilvēku ar dāžādām psihiskām traumām ir ļoti daudz - tas arī varētu būt vienīgais mierinājums pašam.

Ir arī riepdurēji - pats esmu saskāries un dzirdējis arī - ļoti nepatīkami un nav uz ko izlikt to nepatiku, jo neviens nezin. Bet škrobe nenormāla - tu nopērc jaunas riepas pa kādi 50ls gabalā un tad kāds psihs ņem un sadur!!!

Tev varētu būt ģedavšķina, kas jauniņajam dod sveicienus. Ir tādas sētas, kurās tev auto nolauž spoguli un sašvīkā visus sānus primajās reizēs kad turi. - ja turi vēl, tad liekas mierā un nekas vairs nenotiek. (piemērs iz dzīves)

A kā tu palīdzēsi cilvēkam, kuru vecāki un citi drāž visos caurumos un kurš ir nikns uz visu pasauli par to, ka pašam nekā nav, bet arī neko nedara, lai būtu?
vajadzētu bezmaz trešdaļu rīgas izšaut. Nav cilvēku, nav problēmu. Heil :)

06. Janvāris 2005, 13:31

labi rūkts! :)

06. Janvāris 2005, 13:49

vajadzētu bezmaz trešdaļu rīgas izšaut. Nav cilvēku, nav problēmu. Heil :)[/quote]

buutu kruta, mashiinu ielaas arii mazaak buutu. patiikami, svaigs gaiss, mazaak pidaru, laika ekonomija.

es padomaashu par Tavu ideju!
:D :D :D

06. Janvāris 2005, 17:40

Vot, pareizi!!! Daudz idiotu ir!!!

Darklow, a tu kādreiz pasēdi naktī pie loga, paskaties kas to dara un ātri izskrien ārā un ar kājām viņu... :) Es toch par tādu nogalinātu to maitu!!!

06. Janvāris 2005, 19:14

Jā,doma par izšaušanu ir apsveicama/Bet vajag tā,lai ir kā svētdienās,kad auto uz ielām maz un cilvēku maz.Vēl būtu izeja-pidarus un plānprātīgos zagļus aizsūtīt uz laukiem,lai mežā strādā.
Tēma slēgta