Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 275 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5 ... 28  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Mana pieredze ar CP
AtbildeAtbilde saņemta: 17. Maijs 2006, 13:35 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:14
Atbildes: 904
Atrašanās vietas: N57.0556 E24.0701
Mašīna: Jeep
Vēlējos padalīties ar savu pieredzi, varbūt kādam noderēs. Situācija sekojoša: braucot caur Jaunciemu ceļa posmos, kur ātrums tiek ierobežots no 70km/h uz 50km/h un pretēji, 70km/h zonā samazināju ātrumu un slaidi iebraucu 50km zonā ar vidēji 60km/h. Tajā brīdī pretīm braucošā CP automašīna ieslēdza jautrās bākugunis, es savukārt paklausīgi apstājos. Saruna standarta - "Labdien, tāds un tāds, lūdzu uzrādiet dokumentus, vai ziniet kāds ir pārkāpums? - Lūdzu, gan jau ka ātrums? - Jā, fiksējām 62km/h. Vai ir kāds pārkāpums gada laikā? - Nē, nav. Kāds būs rēķins :) ? - Nu ja nav pārkāpumi, tad brīdinājums" Un aiziet džeks uz auto. Pamaļas kādas minūtes 15, atnāk uz vainīgu sejas izteiksmi paziņo, ka tiešām administratīvi pārkāpumi man nav fiksēti, gada laikā, taču tajā pašā laikā ir fiksēti divi soda punkti, kā rezultātā brīdinājuma nebūs, tikšu apbalvots ar 10Ls sodu. Man protams izbrīns un sašutums par aizskarto cieņu, taču ne jau uz ceļa ar patruļu risināsim tik globālus jautājumus. Aizpildu protokolu, piefiksēju mūsu sarunā fiksētos jaunumus un dodos uz mājām. Jau pārdomājis savu dzīvi, sēdos pie vēstules rakstīšanas CP 3.ceļu policijas birojam, norādot uz to kā patruļai sniegtā informācija, manuprāt ir bijusi maldīga, kā rezultātā izpalika brīdinājums, tā vietā nāksies šķirties no grūti un sūri sarupētās naudiņas. Ierakstītā vēstulē nosūtīju un pēc pāris nedēļām tādā pašā ierakstītā vēstulē saņēmu atbildi, ka situācija ir izvērtēta, agresīvas braukšanas pazīmes nav konstatētas un saņemu sen gaidīto brīdinājumu un sūri un grūti nopelnīto naudiņu varu izmantot citām vajadzībām. Morāle - nekašķējieties uz vietas ar patruļu, rasktiet vēstules to vadībai, taču tomēr ievērojiet CSN, jo tāds sīkums var sabojāt dienu :). Nākamreiz pastāstīšu gadījumu ar apdrošīnātājiem, kur arī palīdzēja vēstuļu aktīva rakstīšana.

VG

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Maijs 2006, 13:47 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 16. Jūnijs 2004, 14:39
Atbildes: 1296
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
Mašīna: Electra Revil 1
AR 62KMH TAK NETURA!
NORĒĶINAM RADARA KĻŪDU UN SANĀK 57KMH. SODA NAV!
VAJADZĒJA SŪTĪT UZREIZ DILLĒS.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Maijs 2006, 13:55 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Februāris 2006, 15:34
Atbildes: 1230
Atrašanās vietas: riga
Mašīna: VW E-up
jauki ka vēl tā, mani kā aptur un manu seju ierauga uzreiz punktus šuj un naudu prasa, pa 5 gadu stāžu ar brīdinājumu nekad neesmu sodits, tikai ar naudas sodiņiem....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Maijs 2006, 14:09 
Lietotāja avatārs
piekrītu,ar mentiem kašķēties nevajag,ja esi vainīgs,bet savu taisnību vajag aizstāvēt uz vietas,jo tas var aiztaupīt varen daudz laika.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Maijs 2006, 14:09 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]136786|intars|[/user]jauki ka vēl tā, mani kā aptur un manu seju ierauga uzreiz punktus šuj un naudu prasa, pa 5 gadu stāžu ar brīdinājumu nekad neesmu sodits, tikai ar naudas sodiņiem....

ieleic bildi ar savu seju 8D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Maijs 2006, 14:14 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Oktobris 2004, 22:17
Atbildes: 846
Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]
Citēt:
[user]136786|intars|[/user]jauki ka vēl tā, mani kā aptur un manu seju ierauga uzreiz punktus šuj un naudu prasa, pa 5 gadu stāžu ar brīdinājumu nekad neesmu sodits, tikai ar naudas sodiņiem....

ieleic bildi ar savu seju 8D

Es vakar redzēju... ;) LIELA :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Maijs 2006, 14:18 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]1123|OZOLS|[/user]AR 62KMH TAK NETURA!
NORĒĶINAM RADARA KĻŪDU UN SANĀK 57KMH. SODA NAV!
VAJADZĒJA SŪTĪT UZREIZ DILLĒS.

железная логика! :D разве 57 км/ч разрешенная скорость? ехать можно 50! ошибку радара (причем максимальную ) ты уже отнял. остается целых 7 км/ч! так что превышение имеется :!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Maijs 2006, 14:24 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Oktobris 2004, 22:17
Atbildes: 846
On govorit schto za privischenija 7 km/h schtrafa net, a ni privischenija kak takogo...
PS Kakoi ti pravilnij ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Maijs 2006, 14:40 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

pat noteikumos ir rakstīts, ka ātrums var mainīties līdz 10kmh robežās no atļautā.
Piem. Brauc BMW ar ātrumu 50kmh un es ar 52kmh (uz riepu rēķina). Es teorētiski braucu ātrāk un man ir tiesības viņu apdzīt. ar 2kmh starpību es viņu dzīšu 3h. Lai tas notiktos ātrāk ir tie atļautie +10kmh.
P.S. Kad kārtoju tiesības tieši šis jautājums bija ko es uzdevu pirmo, un tādu atbildi saņēmu. Man pašam līdz šim problēmas nav bijušas līdz +12kmh.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Maijs 2006, 14:41 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Precizējums:
BMW nevis brauc, bet nesās!
:D :D :D

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 275 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3, 4, 5 ... 28  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012