Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
Tēma slēgta

Kur stāv CP postenis?

18. Jūnijs 2007, 15:33

Manai hondai nav pakaļējā loga. Tur vispār nav logu :whistle:

Kur stāv CP postenis?

18. Jūnijs 2007, 15:36

[user]379|Mizx|[/user]Par Poliju bija ieteikums nestāties pat tad, ja mēģina apturēt ar trafarētu – jāzvana policijai ka tādā un tādā vietā mēģina apturēt, bet viss tik aizdomīgi, tik aizdomīgi, ka brauks līdz nākamajam DUS un tur gaidīs policijas ierašanos. Tā kā arī es droši vien drīzāk zvanītu policijai un konsultētos par notiekošo, pirms stātos pie pirmās pa logu izbāztās burvju nūjiņas.

Man staastija ka esot uzsutiti pareizie viiri no DE kas fiksi aatri atrisinaja polijas gangsteru probleemu un tagad neesot tik taraki braukt caur turieni
Kaa i istenibaa nezinu pats caur turieni neesu braucis 8)

Kur stāv CP postenis?

18. Jūnijs 2007, 15:36

[quote][user]222998|_atkal_es_|[/user]Vienkārši vajag pareizi uzrakstīt iesniegumu. Ar argumentiem, faktiem utt. palasiet internetā, tur pieejama daudz info par pzītīviem tiesas lēmumiem un atbildēm no CP. Kam visam par pamatu pareizi uzrakstīts iesniegums/ pieteikums.

Kur stāv CP postenis?

18. Jūnijs 2007, 15:37

[user]379|Mizx|[/user]Par Poliju bija ieteikums nestāties pat tad, ja mēģina apturēt ar trafarētu – jāzvana policijai ka tādā un tādā vietā mēģina apturēt, bet viss tik aizdomīgi, tik aizdomīgi, ka brauks līdz nākamajam DUS un tur gaidīs policijas ierašanos. Tā kā arī es droši vien drīzāk zvanītu policijai un konsultētos par notiekošo, pirms stātos pie pirmās pa logu izbāztās burvju nūjiņas.

staadinaas jau cp trafareetajaas mashiinaas!

maskeetais auto jau driizaak ir tadeelj, lai vareetu tev paraadiit, ka esi tur un tur braucis ar taadu un taadu aatrumu!

p.s. taa vismaz bija gadiijumaa ar to getz coup.

Kur stāv CP postenis?

18. Jūnijs 2007, 15:38

[user]238181|MAX_BND|[/user]

Man staastija ka esot uzsutiti pareizie viiri no DE kas fiksi aatri atrisinaja polijas gangsteru probleemu un tagad neesot tik taraki braukt caur turieni
Kaa i istenibaa nezinu pats caur turieni neesu braucis 8)

Absolūti nekādas problēmas. Labāki ceļi un augstāks civilizācijas līmenis, braukšanas kultūra nekā Latvijā.

Kur stāv CP postenis?

18. Jūnijs 2007, 15:46

Da 4evo Ti pariwsja,da nibudut oni nekogo ostanavlivat.Eto prosto mobiļnaja versija stacionarnogo radara kak v Germanii.Toļko tam daže v gazetah piwut gde,kogda budet post.Da vzjalibi pri tehosmotre na kazdij avto GPS ustanovili bi i basta,toļko pisma visilai s ,,bonusami,, 8D

Kur stāv CP postenis?

18. Jūnijs 2007, 15:50

[user]173655|vabo|to Bpa4[/user]Da 4evo Ti pariwsja,da nibudut oni nekogo ostanavlivat.Eto prosto mobiļnaja versija stacionarnogo radara kak v Germanii.Toļko tam daže v gazetah piwut gde,kogda budet post.Da vzjalibi pri tehosmotre na kazdij avto GPS ustanovili bi i basta,toļko pisma visilai s ,,bonusami,, 8D

Ganjau atkostu tapat ka furu gps...

Kur stāv CP postenis?

18. Jūnijs 2007, 15:54

Turbo pagaidām nav, starpcitu bez akulumātora braukājau. Rītdien varbūt atnāks. Tuvākajā laikā projektā ir dzeltenā bākuguns.

Kur stāv CP postenis?

18. Jūnijs 2007, 15:56

Parastie mirstiigie tak nedriikst neko mirgulojosu likt uz jumta ???

Kur stāv CP postenis?

18. Jūnijs 2007, 16:17

[user]2|SZ|[/user]
[user]173655|vabo|to Bpa4[/user].Toļko tam daže v gazetah piwut gde,kogda budet post.

shto za bred ?

nikto tam nekomu nigovorit gde shto budet....samomu popalosj 2 raza, platil 150 evro, nikavovo znaka nebilo, prosto CHPOK i fotki 4erez 2 nedeli doma...i bankovskij schjot :D

Norvēģijā zīme ar radararu vismaz 2x tiek uzstādīta, lai visi redzētu, ka tajā vietā tiks piefiksēts ātrums, jo tā doma ir nevis pieķert ātruma ierobežojumu pārkāpēju, bet gan veicināt CSN ievērošanu!!
Tēma slēgta