Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
18. Jūnijs 2007, 15:18
mjā _atkal es_ nu nezinu nezinu... i :evil:
ir ļoti cieša saskarsme ar policiju kā tādu, par tādu izdarību var smagi ieraut reālo dzīves skarbumu :?
[user]158906|TAMA|[/user]A īstenībā-kas tur ļauns?.......
.gif)
)
Piemēram,domāju ka mūsu stiksmes noyeikumos nekur neartadīsi tādu punktu,kur būtu rakstīts-nedrīkst bāzt ārā pa logu no braucošas mašīnas savu pakaļu.
bet vai nav "necieņas izrādīšana " bla bla bla ?
Un ka vel stasies...
.gif)
A to sods par nepaklaushanos + par parkapumu...[/quote]
Nop, Zivtiņam uzrakstīšu, tieši to ko pateicu.
18. Jūnijs 2007, 15:23
Par Poliju bija ieteikums nestāties pat tad, ja mēģina apturēt ar trafarētu – jāzvana policijai ka tādā un tādā vietā mēģina apturēt, bet viss tik aizdomīgi, tik aizdomīgi, ka brauks līdz nākamajam DUS un tur gaidīs policijas ierašanos. Tā kā arī es droši vien drīzāk zvanītu policijai un konsultētos par notiekošo, pirms stātos pie pirmās pa logu izbāztās burvju nūjiņas.
18. Jūnijs 2007, 15:26
[user]158906|TAMA|[/user]A īstenībā-kas tur ļauns?.......
.gif)
)
Piemēram,domāju ka mūsu stiksmes noyeikumos nekur neartadīsi tādu punktu,kur būtu rakstīts-nedrīkst bāzt ārā pa logu no braucošas mašīnas savu pakaļu.
Savu nevar... zud kontrole par celu, bet ja to dara teiksim aizmugure sedoshais? :whistle: Man gana liela cemme uz viniem... bus ta ar jaizdara!

:evil: :evil: :evil:
18. Jūnijs 2007, 15:27
[user]379|Mizx|[/user]Par Poliju bija ieteikums nestāties pat tad, ja mēģina apturēt ar trafarētu – jāzvana policijai ka tādā un tādā vietā mēģina apturēt, bet viss tik aizdomīgi, tik aizdomīgi, ka brauks līdz nākamajam DUS un tur gaidīs policijas ierašanos. Tā kā arī es droši vien drīzāk zvanītu policijai un konsultētos par notiekošo, pirms stātos pie pirmās pa logu izbāztās burvju nūjiņas.
Pilnībā piekrītu, policijas formas tērpu un zilās bākugunis jebkurš var brīvi nopirkt . Jābrauc līz apdzīvotai vietai vai līdz tuvākajam benzīntankam. Telefoniski konsultējoties ar policiju, oblīgāti ierakstot šo sarunu mobīlā telefona atmiņā.
18. Jūnijs 2007, 15:28
Un tu naivi ceri ka vinsh kaut vienu vestuli kas vinam ka mentenes priekshniekam sutita vispar izlasa? atsutis standarta tekstu ka policistu riciba neka pretlikumiga nav un iesniegums noraidits!
18. Jūnijs 2007, 15:30
Jaaiekar pa visu pakalejo logu policijas forma......

tad netures
18. Jūnijs 2007, 15:31
Absalūtas muļķības. 3 mēnešus atapakaļ personīgi ierados viņa birojā un tur pat pie sekretāres aizpildīju iesniegumu. Pēc 2 dienām ierados pie izmeklētēja un vēlreiz argumentēju savu viedokli. Pēc divām nedēļām saņēmu atbildi, ka mani 2 soda punkti un 30 Ls soda (toreiz) ir anulēti.
18. Jūnijs 2007, 15:32
Absalūtas muļķības. 3 mēnešus atapakaļ personīgi ierados viņa birojā un tur pat pie sekretāres aizpildīju iesniegumu. Pēc 2 dienām ierados pie izmeklētēja un vēlreiz argumentēju savu viedokli. Pēc divām nedēļām saņēmu atbildi, ka mani 2 soda punkti un 30 Ls soda (toreiz) ir anulēti.[/quote]
Nu tad apsveicu... tu droshi viens no miljona! :handshake: