Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
Tēma slēgta

opaa

02. Maijs 2007, 19:15

nezinu gan kas buutu ja ar A klses MB taa ieskrietos :D mana gadijuma tas bij Audi 4,2 Q ar kuru nebij ipasu problemu uzraut tos 230km/h un salona izjutas nebij no baisajaam,bremzes ari bij ok.

opaa

03. Maijs 2007, 07:02

[user]219649|lincis|[/user]nezinu gan kas buutu ja ar A klses MB taa ieskrietos :D mana gadijuma tas bij Audi 4,2 Q ar kuru nebij ipasu problemu uzraut tos 230km/h un salona izjutas nebij no baisajaam,bremzes ari bij ok.

To ties Es zinu kas notiek pie 130km/h kad aiz neliela līkuma neredz kas nāk pretī,kad dzelži saskrienās purns purnā,kad ģenerātoru atrod 60m no notikuma vietas,kad cilvēks ar seju vienkarši pārcērt priekšejo stoiku un drošības siksnas plīst kā sapuvušas lupatas,un ka tuvu Tev cilvēku var atpazīt tikai pēc apaviem.Tā nav nekāda šausmu pasaka uz nakti,tas viss ir no dzīves.Es Tev ieteiktu aizbraukt ekskursijā uz kādu morgu kur atved ļīķus pēc avarijām.Un ja Tu esi psihisķi vesels cilvēks tad tāda šoka terapija uz Tevi iedarbosies,tad Tev būs vienalga ar kādu tu dzelzi brauksi Audi 4,5,6,7 vai ar Ferrari ar bremzēm bez tām Tu brauksi saprāta robēžās it īpaši pa Latgales bāniem.

opaa

03. Maijs 2007, 08:06

f...... nu mees te teemu esam paceelusshi!!!!!!

opaa

03. Maijs 2007, 10:23

pats esmu sedejis ieksa priekseja sedekli kad iestadija vienam opelim sanos nu neko ar galvu pret paneli :D labakais ka spradzejos vienmer bet tad nebiju

opaa

03. Maijs 2007, 13:40

[user]173655|vabo|[/user]
[user]219649|lincis|[/user]nezinu gan kas buutu ja ar A klses MB taa ieskrietos :D mana gadijuma tas bij Audi 4,2 Q ar kuru nebij ipasu problemu uzraut tos 230km/h un salona izjutas nebij no baisajaam,bremzes ari bij ok.

To ties Es zinu kas notiek pie 130km/h kad aiz neliela līkuma neredz kas nāk pretī,kad dzelži saskrienās purns purnā,kad ģenerātoru atrod 60m no notikuma vietas,kad cilvēks ar seju vienkarši pārcērt priekšejo stoiku un drošības siksnas plīst kā sapuvušas lupatas,un ka tuvu Tev cilvēku var atpazīt tikai pēc apaviem.Tā nav nekāda šausmu pasaka uz nakti,tas viss ir no dzīves.Es Tev ieteiktu aizbraukt ekskursijā uz kādu morgu kur atved ļīķus pēc avarijām.Un ja Tu esi psihisķi vesels cilvēks tad tāda šoka terapija uz Tevi iedarbosies,tad Tev būs vienalga ar kādu tu dzelzi brauksi Audi 4,5,6,7 vai ar Ferrari ar bremzēm bez tām Tu brauksi saprāta robēžās it īpaši pa Latgales bāniem.

Tad jau labak neteikshu kur stradaju :P labi , ES LABOšOS UN VAIRS NEBRAUKSHU ATRAK PAR 110
Chesnoe pionerskoe! :angel:

opaa

03. Maijs 2007, 15:30

Isteniba stasts par gengeri kas lidojis 60 m u.t.t. liek aizdomaties... pats vel uz cesim pagaishnedelj gaaju pari 200, bet nu tiesham vairs ta nedarishu...

jatzist gan ar visu to ka auto stingrs un stabils, bremzes kaa nazhi - enivej nereals saspringums un finala no brauciena bauda nekaada...

uzvilkt no 60 lidz 160 - jaa ok ir shtellite.. pabaudit, bet lidot vislaik pari 140 gan nava gudri tomer..

opaa

03. Maijs 2007, 15:33

te pie mums nav jau kur "atvilkt` tā pa īstam, jo pretējā gadījumā tā ir pašnāvība un ļoti biežu citu cilvēku paņemšana sev līdzi :(

resp. NAV pie mums tādas kvalitātes ceļu..... :(

opaa

03. Maijs 2007, 16:50

[user]219649|lincis|[/user]
[user]173655|vabo|[/user]

Tad jau labak neteikshu kur stradaju :P labi , ES LABOšOS UN VAIRS NEBRAUKSHU ATRAK PAR 110
Chesnoe pionerskoe! :angel:

TU STRĀDĀ MORGĀ ???? :D :D :D
Tēma slēgta