Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
Tēma slēgta

Mana pieredze ar CP

04. Jūnijs 2008, 08:42

pats personīgi esmu atšuvis ar papīru rakstīšanu 80 % lietu vispār nenonāk līdz administratīvajai tiesai!

Mana pieredze ar CP

04. Jūnijs 2008, 08:44

[user]540|RICHY|[/user]Tur fiška ir tāda, ka policists var arī piekrist atšūties, bet principā tas ir viņa vārds pret tavējo.
Pats nekad neesmu strīdējies par ātrumu, jo nekad nav piešuvuši svešu rādijumu, bet iespējams, ka ar uzstājīgu mentu var sanākt tikties admin.tiesā. Un ja reiz šos radarus izmanto un tie ir likumā atļauti, tātad, tie uzskatāmi par pietiekamiem pierādījumiem, lai atzītu Tevi par vainīgu.
Cik ir dzirdēts, tad atšūties no šī ātruma rādījuma uz Stalker var tikai tad, ja peirādi, ka viņš ir nepareizi lietots vai tam beigusies apskate utt.

Tā reiz te ir iekārtots :(

Menta viedoklis strīdā ir pēdējā vietā ;)

Mana pieredze ar CP

04. Jūnijs 2008, 08:45

Apstākļos, kad ne viena ne otra puse nevar pierādīt savu taisnību, saskaņā ar administratīvā procesa tiesību principu visas šaubas ir par labu indivīdam.

Mana pieredze ar CP

04. Jūnijs 2008, 08:45

tā ir, vajag zināt ko runā.
Bet ja otrā pusē būs principiālists, kuram ir laisk ar Tevi kasīties tiesā, tad izredzes strauji samazinās.
Tas, ka šīs lietas līdz turienei nenonāk, nozīmē tikai to, ka nav laika smērēties ar papīriem un sods nenosedz patērēto laiku.

Mana pieredze ar CP

04. Jūnijs 2008, 08:46

[user]348501|eede|[/user]
Menta viedoklis strīdā ir pēdējā vietā ;)

viņa vārds bija domāts nevi skā viedoklis, bet tas ko viņš sarakstijis protokolā.

Mana pieredze ar CP

04. Jūnijs 2008, 08:51

man šogad pavasarī sanāca ieberziens uz kuršu kāpas, pie pašas dabas parka robežas, braucu jau mājup, pirms dabas parka šlagauma zīme, laikam 50, vai 30, nu es arī būtībā ripināju, redzu pie šlagbauma stāv divi leišu varoņi formās, braucu tuvāk, šie ierauga LR numurus, uzreiz vicina pipku strīpaino, tā un tā reku ātrums tev 78 laikam vai 88, precīzi neatceros, sods oficiālais kaut kur ap 40 lati, neoficiāli samaksāju apmēram 20 lati, tikai viens bet - mans radardetektors spītīgi noklusēja par viņu darbošanos, bet to jau kā smejies, lietai nepiešūsi:))))) neteikšu tač zini vecīt, mans radardetektors teica ka tu savu radaru pa mani nešāvi:)))) un kašķēties ar kaut kādiem leišu policistiem arī nebija iekšā, pie pašreizējās inflācijas 20 ls nekas drausmīgs jau nava:)))))

Mana pieredze ar CP

04. Jūnijs 2008, 08:56

[user]210763|janis1973|[/user]man šogad pavasarī sanāca ieberziens uz kuršu kāpas, pie pašas dabas parka robežas, braucu jau mājup, pirms dabas parka šlagauma zīme, laikam 50, vai 30, nu es arī būtībā ripināju, redzu pie šlagbauma stāv divi leišu varoņi formās, braucu tuvāk, šie ierauga LR numurus, uzreiz vicina pipku strīpaino, tā un tā reku ātrums tev 78 laikam vai 88, precīzi neatceros, sods oficiālais kaut kur ap 40 lati, neoficiāli samaksāju apmēram 20 lati, tikai viens bet - mans radardetektors spītīgi noklusēja par viņu darbošanos, bet to jau kā smejies, lietai nepiešūsi:))))) neteikšu tač zini vecīt, mans radardetektors teica ka tu savu radaru pa mani nešāvi:)))) un kašķēties ar kaut kādiem leišu policistiem arī nebija iekšā, pie pašreizējās inflācijas 20 ls nekas drausmīgs jau nava:)))))

:D Nu tu gan... saprastu ja musejos balelinus atbalstitu... bet nu leishus... :D

Mana pieredze ar CP

04. Jūnijs 2008, 08:58

[user]540|RICHY|[/user]tā ir, vajag zināt ko runā.
Bet ja otrā pusē būs principiālists, kuram ir laisk ar Tevi kasīties tiesā, tad izredzes strauji samazinās.
Tas, ka šīs lietas līdz turienei nenonāk, nozīmē tikai to, ka nav laika smērēties ar papīriem un sods nenosedz patērēto laiku.

galvenais uzrakstīt pareizu pieteikumu... un pozitīvs lēmums būs kabatā. Jo nekādā veidā - ja nav bildes, jūsu vainu pierādīt nevarēs

Mana pieredze ar CP

04. Jūnijs 2008, 09:57

[user]414458|W124_300E|[/user]Es protams neesmu skolots jurists, tadel atvainojos par neprecizu terminu, tieshi atsaucoties uz to ka nav nekadu pieradijumu tam ka konkretie radara radijumi butu pieskaitami manam auto esmu atshuvis mentus ne reizi vien. ar parvietojamo radaru vini var ņoshaut kadu kas lido uz 130km/h un velak to uzradit jebkuram kuru aptur, jo "Stalker" tipa parnesajamiem radariem nav laika kontroles un radijumi saglabajas lidz kamer vinu izsledz.

nu bija vinjam parastais rokas stalkeritis un nekada video,es to visu zinu un ko darit arii zinu jo kaa nekaa juristus pabeidzis bet man nav laika skraidit ar lapinam pie priekshniekiem un pec tam pa tiesam

Mana pieredze ar CP

04. Jūnijs 2008, 10:00

Nu... laiku un nervus tas prasa gan, bet ja nav, tad ieskaties izbadejushajas policista berna actinas un nomaksa tos meslus lai cilvekiem labs prats un miers visapkart... :D
Tēma slēgta