Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
Tēma slēgta

Poliči

22. Aprīlis 2005, 22:10

Cik sodu uzlika?

Poliči

22. Aprīlis 2005, 22:12

10ls, buutu lieki 5ls, tad vinjam buutu pieticis ;)

Poliči

22. Aprīlis 2005, 22:15

Man vēl punktu nav! Bet šodien gandrūz dabūju braucu pa pilsētu uz 80 un pamanu mentus, šie nostopēja priekšā braucošo audi! :D

Poliči

23. Aprīlis 2005, 10:48

V Latvii menti-med, a v Rossijskoj glubinke kto bil-tot znaet... :! :blink:

Poliči

23. Aprīlis 2005, 12:24

[user]45735|milzis321|[/user]shodien ments pazinjoja baigo jaunumu, man jau 3 soda punkti itkaa esot :banghead: :arge: laikam buus jaalabojaas, un kaadu gadu vismaz jaapabraukaa godiigi :D

Lai dzesto shie te tavi punkti tad tev jabrauc godigi 4.gadus, tad tik vinji dzeesiisies 8)

Poliči

23. Aprīlis 2005, 12:53

Attēls
Tipi4nij rossijskij ment... :pillepalle:

Poliči

23. Aprīlis 2005, 13:09

Attēls
kto bil v Toljatti? :lol:

Poliči

02. Jūlijs 2005, 00:47

un kas patlaban jauns no CP izgājieniem? varbūt palkuši cilvēcīgāki?

kaut gan šaubos, ar LV braucēju braukšanas "kultūru" to laikam nepanākt.....

Poliči

03. Jūlijs 2005, 10:56

ir ok.Ja pats gaili netēlo,tad arī menti attiecas jēdzīgi.
Pats esmu sodīts par nopietnu ātruma pārkāpumu, un tikai normāls dialogs ar mentu ļauj samazināt sodu. Vispār,Zigi, iesaku tev vadīties pēc principa- "ja esi pārkāpis,tad maksā", jo tad ir lielāka iespēja palikt ar mazāku sodu vai vispār bez. Tie,kuri nagļakā pārkāpj un vēl strīdas ar mentu,par to,ka ir nevainīgi kā USA prezidents :D arī dabū pēc pilnas programmas un pēc tam sūdzas,cik slikti,cik slikti.

P.S.nenoliedzu,ka ir arī kretīniski menti,bet pastāv ĻOOOTI mazs procents iespējamības,ka piesiesies par neko. Vienmēr piesienās par kādu pārkēpumu. Drošāk ir nepārkāpt un viss būs čikeniekā.

Poliči

07. Septembris 2005, 14:10

Mani pirms kaada laicinja panjeema par "agresiivo", maitas bija uz Riigu braucot aiz Baltezera ieliidushi kruumos ar kameru un 2 ekipaazhas aiz liikuma tik speej stopeet! Diezgan stulba situācija - aatrumu nepaarsniedzu, tikai apdzinu vienu idinju ar WV golf, kursh vilkaas uz 45, bet apdzenot atgriezos atpakalj joslaa pa nepaartraukto liiniju. Zaljajaas jakaas teerptie draugi neko negribeeja dzirdeet par "sarunaashanu" un iedeva man 6 punkti+50Ls!!! Tagad man ir taads neliels uztraukums, jo vinji visu, ko grib var notrakteet kaa agresiivo braukshanu un sodiit gandriiz taapat kaa alkashu pie stuures! :whistle:
Tēma slēgta