22. Maijs 2009, 08:20
22 May 2009 09:03:25 MABP rakstīja:
1) Izmeritelnie pribori ne sercificirovani.
2)U rabotnikov net sertifikata,na rabotu s nimi.
KAK MOZNO PROIZVODIT ZAMERI?I kto ix budet delat?
3)Majo pravo ne davat soglasija na osmotr mawini... Pust proizvodjat zameri s naruzi,gde im eto dostupno. Esli est takoe pravo,po4mu im ne vospolzovatsja?
Vnittrennej instrukciji kak eto delat-ne suwestvuet.
4)To wto Ja bil dolzen predostavit CP,ja prdostavil : Prava,textalon,straxovku,ognetuwitel,apte4ka. Wto escjo nado? Pravila doroznogo dvizenija ne naruwal,bil pristjognut remnjom bezopasnosti.
5)Na incedent priexali strarwiji smeni. U vsex est visweje obrazovanie.
Nu i kto-kogo-kuda vvjol?
22. Maijs 2009, 08:23
Forša pieeja? Vajadzētu tā kā atslābt un saprast, ka CP arī 100 gadus gribas krāmēties ar tiem papīriem. Labāk sēdēt un dzert kafiju, nevis idiotus trenkāt. Tur jābūt personīgam naidam, lai safabricētu pārkāpumus. Mazāk asa sižeta filmas jāskatās!22 May 2009 09:06:00 MABP rakstīja:
A vot vi mne skazite :
U rabotnika CP ko mne li4naja neprijazn.
Ti edew po doroge,tebja ostanavlivaet CP (Tam estot ljubimij inspektor.) Dokapatsja nedo4ego... Sostavljajut protokol za remiwok. (Xotja on u tebja pristjognut.)
Nu i kak ti budew dokazivat wto ti ne LOX...?
23. Maijs 2009, 16:55
23. Maijs 2009, 17:17
24. Maijs 2009, 17:46
.gif)
.gif)
24. Maijs 2009, 18:20
24. Maijs 2009, 18:27
24 May 2009 19:20:35 dixi01 rakstīja:
Cienijamie daži labi, jums tada tieksme, ka maziem berniem smilškastee ar pimpiem merīties ar CP darbiniekiem, iesaku Jums APRIORI uzskatiit ka viniem pimpis ir lielaaks un lieki neteret laiku un nervus!!! Protam ja ir daudz briiva laika un kaudze ar nerviem, luudzu, bet tad nevajag sudzeties!!! Ja es buutu CP darbinieks un man pretii staatos tads individs, kurš no visa likuma ir izlasijis tikai sadalju par viņa TIESIBAM, un sava analfabetisma delj ir izlaidis nopietnako sadalju par PIENAKUMIEM, un uzskata sevi par unikalo, kas visur megjina izmantot savas tiesibas, es noteikti sava darba laikā, savas kompetences ietvaros parbaudītu viņam dokumentus, ātrumu un auto kartību katru ritu un vakaru, likums to neaizliedz, un to sauc nevis par personigo naidu, bet par pretreakcijuu!!! Jebkuraa darbiiba raada pretdarbiibu (fizikas pamatlikums), jebkura asa reakcija rada vel asaaku pretreakciju... Ieverojiet likumā noteiktas prasības, bet parkapjot, atrodiet sevii speekus to atziit un atvainoties... Un dziivot bus vieglaak!!! Un ar vienu vinneto tiesu Jūs neko nepanakcsiet, jo Latvijaa nedarbojaas Tiesu precidenta princips, mums ir savadaaka tiesibu sistem, diemzhel...
17. Augusts 2009, 23:36
10 May 2009 21:42:02 MBex rakstīja:09 May 2009 22:59:39 daudiss rakstīja:
ты вообще думал, почему так?
что бы если, например, ктото сбил другого, чтобы свидетили видели, кто за рулем.
пока пострадавший не ты и не твои близкие, тебе похуй...
Njā, tad kad nopietni argumenti nav, tad šitādas banālas gaudu dziesmas piesauc...
17. Augusts 2009, 23:41
24 May 2009 19:20:35 dixi01 rakstīja:
Cienijamie daži labi, jums tada tieksme, ka maziem berniem smilškastee ar pimpiem merīties ar CP darbiniekiem, iesaku Jums APRIORI uzskatiit ka viniem pimpis ir lielaaks un lieki neteret laiku un nervus!!! Protam ja ir daudz briiva laika un kaudze ar nerviem, luudzu, bet tad nevajag sudzeties!!! Ja es buutu CP darbinieks un man pretii staatos tads individs, kurš no visa likuma ir izlasijis tikai sadalju par viņa TIESIBAM, un sava analfabetisma delj ir izlaidis nopietnako sadalju par PIENAKUMIEM, un uzskata sevi par unikalo, kas visur megjina izmantot savas tiesibas, es noteikti sava darba laikā, savas kompetences ietvaros parbaudītu viņam dokumentus, ātrumu un auto kartību katru ritu un vakaru, likums to neaizliedz, un to sauc nevis par personigo naidu, bet par pretreakcijuu!!! Jebkuraa darbiiba raada pretdarbiibu (fizikas pamatlikums), jebkura asa reakcija rada vel asaaku pretreakciju... Ieverojiet likumā noteiktas prasības, bet parkapjot, atrodiet sevii speekus to atziit un atvainoties... Un dziivot bus vieglaak!!! Un ar vienu vinneto tiesu Jūs neko nepanakcsiet, jo Latvijaa nedarbojaas Tiesu precidenta princips, mums ir savadaaka tiesibu sistem, diemzhel...
15. Marts 2010, 10:00
15 March 2010 09:42:31 AS rakstīja:ja,protams,ka atpirkos,reali jau uz papira 60ls.bet pasi ari tam milzigu veribu nepIEVERS15 March 2010 09:37:18 the_jok3rz rakstīja:
Iemet bildi ar tonējumu, gan jau atradīsi topiku par tonēšanu
pa 5Ls cik saprotu Tu atpirkies ja? jo officiāla tāda soda nav
vakara busu najas ieliksu bildi.