Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 88 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: opaa
AtbildeAtbilde saņemta: 28. Aprīlis 2007, 19:40 
Lietotāja avatārs
.....logiski ka neapstajos :evil: ,bet es vairs ta nedarishu .....varbuut :D :D :D :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Aprīlis 2007, 19:44 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Marts 2007, 17:29
Atbildes: 249
Atrašanās vietas: Sigulda
:( Varoņus nesoda.Uz viņu kapa tikai noliek ziedus.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Aprīlis 2007, 21:19 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]214137|RTXs|[/user]:D eu bet vispaar laba doma! nez kapee nebiju dadomaajies! Paldies! A veel viens jautaajums: Piem es dragaaju pa mana vecteeva siena lauku, menti var piesieties, vai tur darbojas likums: ka savaa iipashumaa var dariit ko grib?

Es mentu vieta - paris reizes pa pakalu ar gaiseni ar sals skroti ievilktu un uz 15 diennaktim kopeja kamera iebaztu.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Aprīlis 2007, 21:28 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]219649|lincis|[/user].....logiski ka neapstajos :evil: ,bet es vairs ta nedarishu .....varbuut :D :D :D :D

Es ta menat vieta butu paris savienus Tev veltijis. Blja, pa Latgales bezceliem ar 230... Tu esi slepkavnieks.....tas, ka pats - ta vel nekas, bet citu, nafig!?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Aprīlis 2007, 21:37 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]75137|Bpa4|[/user]
Citēt:
[user]214137|RTXs|[/user]:D eu bet vispaar laba doma! nez kapee nebiju dadomaajies! Paldies! A veel viens jautaajums: Piem es dragaaju pa mana vecteeva siena lauku, menti var piesieties, vai tur darbojas likums: ka savaa iipashumaa var dariit ko grib?

Es mentu vieta - paris reizes pa pakalu ar gaiseni ar sals skroti ievilktu un uz 15 diennaktim kopeja kamera iebaztu.

Ziema, vienu radagabalu lidzigos apstaklos apglabaju.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Aprīlis 2007, 22:07 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]156395|Nompelis|[/user]Pēc samita policijai daudz jaunu auto... Jāpērk detektors, tā man gribas domāt :whistle: Tam vajadzētu atmaksāties, drīz vien :)

Es pa 70 nopirku... atmaksajas aju pirmajas 2 dienas... :P

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Aprīlis 2007, 01:58 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]75137|Bpa4|[/user]
Citēt:
[user]219649|lincis|[/user].....logiski ka neapstajos :evil: ,bet es vairs ta nedarishu .....varbuut :D :D :D :D

Es ta menat vieta butu paris savienus Tev veltijis. Blja, pa Latgales bezceliem ar 230... Tu esi slepkavnieks.....tas, ka pats - ta vel nekas, bet citu, nafig!?

nu ja tu butu ta menta vieta un par 200km/h saktu uz mani shavienus raidit tad gan tu vairs CP nestradatu un par amatpersonas amatu ari varetu aizmirst

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Aprīlis 2007, 02:00 
Lietotāja avatārs
...un zini tie bij tie celji kur citu praktiski nebij :P

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 29. Aprīlis 2007, 22:26 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Augusts 2006, 10:59
Atbildes: 5249
Atrašanās vietas: Katlakalns (Ķekavas nov.)
Mašīna: Mercedes Benz Viano 3.0 CDI

Uz tiem ceļiem kur latgalē stāv CP tur mašīnu nav.... :whistle: ...tikai tūristi! :evil:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Maijs 2007, 06:28 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
Citēt:
[user]219649|lincis|[/user]Nu pashi vien vainiigi-nefig lidot!!! :D Par to parlikshanu: japarliek ir tad ja tiesibas ir atnjemtas vairak par 12men.(pofig kads parkapums) ja uz 3men atnema tad nekadi eksameni nebus jaliek,pec pusterminja noteceshanas t.i. 1,5 men. var versties klianu iela pie priekshnieka ar iesniegumu par lugumu atdot vaditaja apliecibu un minet kkadu pamatojumu piem. jo ir mazi berni kuri javed uz bernudarzu kas atrodas otra rigas gala un auto nepiecieshams gimenes vajadzibam,ar tekstu ka es vairs taa nedarishu cauri vis neies :D
PS. a ja gribas atri pabraukt tad jamin tada atruma,lai CPolicim tas tik vien sanak ka paluret radara uz cik tas objekts aizlidoja.No personigas pieredzes: Tiku lidojis caur Latgali ar videjo 180km/k kas brizhiem sasniedz 230km/h kad pilnigi negaidot celja mala paradijas Rovers ar vienu zaljo plakus.....man liekas ka vinsh pat nepaspeja zizli no jostas izvilkt

Par to pustermiņu aizmirstat!Likumdošanā bija izmaiņas,vairs nekādu pustermiņu un nekādas vēstules nelīdzēs! :ninja:
Es nezinu pa kādu Latgali Tu lidoji ,bet tur nav tādu ceļu kur var vilkt 230km.Neaizmirsti ka pastāv vel tāda lieta ka meža zvēri,Es domāju ka pietiktu ar mazo buku,labākā gadijumā Tu uzinātu no kurienes izdalās adrenalīns,sliktākā kā nu palaimētos...Tā ir protams Tava izvēle kā braukt un kā dzīvot,bet tomer Esi mierīgaks uz ceļiem :ninja:

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 88 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012