Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
Tēma slēgta

Kā es salecos ar PP

01. Augusts 2006, 08:22

[user]161364|AleksandrsM|[/user]Viņš apstājās, jo zupa beidzās? Nu tad ielej un brauc. Kur problēma?

PP ir problēma! Lai pielietu ir jāizkāpj no mašīnas jāsaprot čo za he... ka bāka tukša ...ja vakar vēl bija pusē ... un manā nelaimīgajā gadījumā biju uzvalciņā un bez!!!!! uzsveru bez trektera! uzmini nu no trim iespējamajiem varjantiem kā rīkotos:
1. Lietu iekšā ka šļakstās pa visām malām,
2. izģērbtos pliks uz lāčplēša ielas un tad lietu ,
3. aizvāktos 4m tālāk un palūgtu trekteri kravas busa šoferim?

Beigās gan tika nolamāti visssi kretini un liets ar sarullētu pieņemšanas - nodošanas aktu :?

Kā es salecos ar PP

01. Augusts 2006, 09:25

[user]161364|AleksandrsM|[/user]Konkrēts gadījums. Čoms pazīstams pirms Teikas krustojuma sabuktējās tur ar vienu, ne stipri, skramba. Nolēma paši tikt skaidrībā, nesaukt CP. Nobrauca malā, lai netraucētu satiksmei, tur kur ķieģelis. Policijas patruļa klāt, abiem pa sodam un visu labu. Kur sapratne? Būtu labāk saukuši CP, pusstundas korķis uz Brīvībenes utt utj. Murgs.

Nē, saukt policiju nevajadzēja, jo tieši tam arī ir ieviesti saskaņotie paziņojumi, bet braukt zem ķieģeļa arī nav prāta darbs....... vēl jo vairāk, ja to parciņu uz Brīvības/Lielvārdes krustojuma var bez kādām problēmām apbraukt no otras puses un normāli novietot savu a/m atļautā vietā un mierīgā garā aizpildīt to saskaņoto paziņojumu....... un ko tad viņi no tā būtu zaudējuši ????!!!!!

Kā es salecos ar PP

01. Augusts 2006, 10:44

Viņš taču nebrauca zem ķieģeļa aiz gara laika. Runa ir par to, ka cilvēkiem šaize, a mūsu vara uz to vārās. Viņi taču nebrauca pa to ielu. Tikai piestāja tur tā, lai netraucētu citiem.
Tēma slēgta