Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
Tēma slēgta

Jaunie sodi par dzērumu!

17. Septembris 2008, 16:28

kad beidzot par zagšanu draudēs roku ciršāna? :?

Jaunie sodi par dzērumu!

17. Septembris 2008, 16:32

Par kartupeļu maisa zādzību badā mirstošo jau tagad var uz pāris gadiem iesēdināt. Interesanti kad par augstā līmeņa zādzībām sāks sēdināt? Ā, es laikam zinu - nekad :D

Jaunie sodi par dzērumu!

17. Septembris 2008, 16:35

mani arī vienreiz apstādināja ar tranzīt busiņu!

saka, lai kāpju ārā...izkāpju, šie visus dokumentus un tā!
es bez gaismām braucot! pirms tam biju benzīntankā un biju aizmirsis ielēgt tuvos, tikai gabarīti dega! es saku taču gabarīti ir, šiem vienalga nepatīk! saka, ka apturējuši, jo kaut kur tur kaut kāds bmw mucis esot un šie domājuši, ka es tas esmu (kaut gan braucu ar akord hondu aerodeck, nemaz nav līdzigs BMW :D )
karoče šie iesauc mani busā paņem man doķus nost un prasa ko darīsim..es saku, kā ko! šie, ka esot jāgaida ceļu policija, bet tas varot būt ilgi kādu stundu! es saku nu tad gaidam, šie atkal atkārto, ka tas būs ilgi!
es jau saprotu uz ko šie velk! :D tā tā diskusija neauglīgi turpinājās, līdz viens no viņem saka otram.. da lai viņš brauc, uz ko otrs neizpratnē skatās uz kolēģi! :D beigās dusmīgs man atdod dokumentus! es gribu jau kāpt ārā no busa, a` durvis nevar ataisīt! es prasu kā durvis var attaisīt, uz ko ments lepni....nekā nevar! :D , un tad pēkšņi ments kas sēž busam pie stūres sāk bļaut uz kolēģi: nu tač izlaid viņu ārā! tā arī aizbraucu :D

Jaunie sodi par dzērumu!

17. Septembris 2008, 16:37

pūšana trubā laikam ir atkarīga no cilvēka feisa. cita skaidrojuma man nav, jo pa visiem 11 gadiem kopš man ir tiesības, ne reizi neesmu pūtis trubā...

Jaunie sodi par dzērumu!

17. Septembris 2008, 16:40

atceros, kā jaunībā laikos regulāri mašīna kodu un braucu naturālā pālī!
nezinu tagad kaut ko tādu neuzdrošinātos, bet laikam man ir smagi paveicies, sekas tam nebija

Jaunie sodi par dzērumu!

17. Septembris 2008, 16:42

[user]398|Renoir|[/user]pūšana trubā laikam ir atkarīga no cilvēka feisa. cita skaidrojuma man nav, jo pa visiem 11 gadiem kopš man ir tiesības, ne reizi neesmu pūtis trubā...

a kā ir ar manu feisu ? Aizdomīgs?

Ir nācies papūst, tiesa, netālu no masu pasākumiem.

Jaunie sodi par dzērumu!

17. Septembris 2008, 16:44

Nu, varbūt tie masu pasākumi pie vainas. Es ļoti reti tādus apmeklēju.
Varbūt arī pēdējos gados pārsvarā uz ceļa atrodos no rīta pirms 9 un vakarā pēc 6,7,8,9,10,11,12,01... :whistle:

Jaunie sodi par dzērumu!

17. Septembris 2008, 16:46

[user]198952|AnsisR|[/user]atceros, kā jaunībā laikos regulāri mašīna kodu un braucu naturālā pālī!
nezinu tagad kaut ko tādu neuzdrošinātos, bet laikam man ir smagi paveicies, sekas tam nebija

atradis ar ko lielīties!? ej nokaunies! :P :evil:

Jaunie sodi par dzērumu!

17. Septembris 2008, 16:51

[user]1447|MBex300|[/user]
[user]198952|AnsisR|[/user]atceros, kā jaunībā laikos regulāri mašīna kodu un braucu naturālā pālī!

atradis ar ko lielīties!? ej nokaunies! :P :evil:

ar to es nelepojos un ļoti nožēloju!

Jaunie sodi par dzērumu!

17. Septembris 2008, 16:52

[user]198952|AnsisR|[/user]nu latvietim ir jāsaprot, ka nevar dzēris braukt!

Interesanti kā šis iet kopā ar šo? :evil:

Tēma slēgta