Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
27. Aprīlis 2007, 13:21
aaaaa
un tiesiibas arii palika pie vinnjiem, sak piekaap peec 3 meenesshiem atdosim:)
27. Aprīlis 2007, 14:00
a es cik kko pa ausu galam dzirdeeju itkaa, ja atnjem tiesiibas, tad eksaamens ir jaaparliek
27. Aprīlis 2007, 15:00
За пьянку отнимут тогда и будешь прездавать
27. Aprīlis 2007, 15:10
[user]214137|RTXs|[/user]a es cik kko pa ausu galam dzirdeeju itkaa, ja atnjem tiesiibas, tad eksaamens ir jaaparliek
jā man autoskolā stāstīja to pašu! Tev būs jānoliek eksāmens un tiesības atdos! :! Tev viņas atņema vai "iesaldēja" un trīs mēnešiem??? :!
27. Aprīlis 2007, 15:21
iesaldeeja, jaapaarliek man liekas ir tikai par alkoholu vai arii ja ilgaak par gadu atnnem, nu kaut kaa taa
man vienkaarsshi - suukaa 3 meenesshus un tad naac pakall, un tikmeer tev ir laiks APRIIKOT auto ar radara detektoru:)
27. Aprīlis 2007, 15:43
Nezinu,vai tas likums vēl ir spēkā.........man gadus 7-8 atpakaļ atnēma par braukšanu uz dzeltenā(menti teica ka uz sarkanā)luksofora gaismas arī uz 3 mēn.Kad pagāja puse no termiņa,aizgāju uz mentu kantori,uzrakstīju,ka labošos,nekad vairs tā nedarīšu,CP par mentiem nesaukšu

.....un dabūju tiesības atpakaļ.
27. Aprīlis 2007, 18:57
Nu tev ir trīs mēneši būs laiks pastudēt likumus! :evil:
28. Aprīlis 2007, 12:16
a man sodien uz 138 panjeema... uz Juurmalenes... 3 soda punkti + 80 - 100 lS sods... skumji... :cry:
28. Aprīlis 2007, 18:29
Pēc samita policijai daudz jaunu auto... Jāpērk detektors, tā man gribas domāt :whistle: Tam vajadzētu atmaksāties, drīz vien
28. Aprīlis 2007, 19:37
Nu pashi vien vainiigi-nefig lidot!!!

Par to parlikshanu: japarliek ir tad ja tiesibas ir atnjemtas vairak par 12men.(pofig kads parkapums) ja uz 3men atnema tad nekadi eksameni nebus jaliek,pec pusterminja noteceshanas t.i. 1,5 men. var versties klianu iela pie priekshnieka ar iesniegumu par lugumu atdot vaditaja apliecibu un minet kkadu pamatojumu piem. jo ir mazi berni kuri javed uz bernudarzu kas atrodas otra rigas gala un auto nepiecieshams gimenes vajadzibam,ar tekstu ka es vairs taa nedarishu cauri vis neies
PS. a ja gribas atri pabraukt tad jamin tada atruma,lai CPolicim tas tik vien sanak ka paluret radara uz cik tas objekts aizlidoja.No personigas pieredzes: Tiku lidojis caur Latgali ar videjo 180km/k kas brizhiem sasniedz 230km/h kad pilnigi negaidot celja mala paradijas Rovers ar vienu zaljo plakus.....man liekas ka vinsh pat nepaspeja zizli no jostas izvilkt