Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
Tēma slēgta

Mana pieredze ar CP

12. Marts 2007, 16:13

Teorētiski var tad, ja ir, kas uzreiz var iet un runāties. Nedrīkst visus stādināt rindā un likt gaidīt. Principā rindā drīkstot negaidīt un braukt projām, bet tam laikam vajag mazliet iekšas -- CP tāds gājiens varētu nepatikt...

No otras puses -- CP mēdz visus apturēt, kad brauc konvojā, kad slēdz satiksmi, ķer noziedziniekus, vēl kādi specifiski reidi... tad ierobežojumu laikam nav.

Mana pieredze ar CP

12. Marts 2007, 18:40

у нас как то было собрание в одном из холлов в аэрапорту... так около 15 человек опаздали... их на этом виадуке на радар словили за превышение... как потом посчитали получилось что менты с них поимели в общей сумме около 500 латов! Это за пол часа работы :!

Mana pieredze ar CP

12. Marts 2007, 21:24

[user]131127|ZhenEk|[/user]у нас как то было собрание в одном из холлов в аэрапорту... так около 15 человек опаздали... их на этом виадуке на радар словили за превышение... как потом посчитали получилось что менты с них поимели в общей сумме около 500 латов! Это за пол часа работы :!

Nada iti mentom rabotat. Skolka ja sluhaju radio - da tam adni vzjatki. Jesli bi KNAB etat radio bi sluhal - to skolka bi del bila.

Mana pieredze ar CP

12. Marts 2007, 21:32

Hatja tak i nada, za prosluju nedelu v Rige v CSN pogibla gdeta 4-5 celoveka!

Mana pieredze ar CP

12. Marts 2007, 21:33

Eta tolka v raobocije dni!

Mana pieredze ar CP

12. Marts 2007, 21:33

Да все они слушают.. я думаю что у них на всех есть уже по папочке :whistle: просто ждут момента когда конкретный мент облажаецца, или словит какова депутата пьяным за рулем... сунут ему эту папочку он депутатика и отпустит... :!

Mana pieredze ar CP

20. Jūlijs 2007, 18:31

sodien uz mukusalas ielas nokera motopelis,60ls un 2 soda punkti :x

Mana pieredze ar CP

25. Marts 2008, 10:30

Aizvakar plivināju ar kupi pa centru. Vakars, pilna Rīga ar sniegu, slīd. Aiz manis brauc ceļu policija.
Katrā līkumā un krustojumā, manējais kupis aiziet rūkdams. Līdz 60km/h, protams ;)
Policisti riktīgi atpaliek. Slīd :D A man neslīd :D
Beigās apturēja trubiņa iepūst. Pie reizes pabrīdināja, lai neiebraucu priekšā esošajā bedrītā, kad uzsākšu braukt, kā arī apjautājās cik tad šitāds kupis ēd :) Izrādās, starp viņiem arī ir cilvēki :whistle: =)

Mana pieredze ar CP

25. Marts 2008, 10:34

Mani ar vakar apturēja Skīveros, aij aij aij zīme 70km/h, kaut kā nesanāc sabremzēties :whistle: :whistle: :whistle: , nu neko, viss ok, tur šmējiem ar domāšanu viss kartībā ar ;)

Ļoti laipni, un atsaucīgi 8D :lol: :P

Mana pieredze ar CP

25. Marts 2008, 10:40

aizpagājušonedēļ gadījums.

Nogriežos no Valdemāra ielas uz Seņču laikam (gar Statoil) un piļīju augšā, blakusbeņķī sieviņa, iemigusi nedaudz.

pabraucot metrus 100 skatos, vīri vestēs pirms sliedēm stādina.... :cry:

neko, piemetu malā, atveru logu, a jams pienācis rāda ar pirkstu pie lūpām un saka "kuš, runāsim klusām"...

man reakacija :jawdrop: sāku domāt, moš filmē kaut kur vai kas

šis tālāk saka klusām,tjip- viss kārtībā, just dokumentu pārbaude, davai runājam klusām, lai tev Dāma nepamostās..... 8)

Super attieksme. Negaidīti gan, bet garastāvoklis bija up.

novēlēju viņiem mierīgu maiņu- vairāk tādus CILVĒCĪGUS inspektorus.
Tēma slēgta