Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
Tēma slēgta

Poliči

13. Decembris 2004, 18:52

jep, bridinajums ir oficials administrativa soda veids un tiek fikseets baazee.

Poliči

13. Decembris 2004, 19:02

Vispār, vakar bija biš dīvaini - mocijos visu dienu pa skolu, tad pus40s izdomāju aizbraukt uz Ģertrūdes ielu paņemt picu, jo gribējās ēst, a pa ceļam uz turieni uz Elizabetes ielas stāv menti, katru otro aptur, un protams, kā gan neapstādinās tīru, smuku, melnu mersi....Paprasija papīrus, apskatijās uzlīmes uz loga, kautkā baigi dīvaini uz mani paskatijās, itkā kautkas neštīmētu, prasija, vai neesmu pēdējā laikā alkoholu lietojis, bet nu, to viņš laikam tikai tā pat prasija, jo friggin` aparāts viņam bija jau rokā, un lika iepūst.....Erm, Svētdienā dienas vidū! Wtf? Mani apturējuši ir dafiga reizes 5dienas vakaros, 6dienas vakaros, un pat tad ne reizi nav prasījuši pūst trubā.....Tās viņiem tās drastiskās metodes skaitās? Mocīt godīgus cilvēkus, kas ir izsalkuši? Nice....

Poliči

13. Decembris 2004, 19:55

...piedod SPIEG mums mentiem juus visi vienaadi ...vai pulkstens ir 12.oo dienaa vai naktiii ....darbs ir darbs ...a tagad mees tev izrakstiisim kviitiiti par runaasanu ....nu apmeeram taa bija man kad skaidras dienas laikaa aptureeja manu (karalisko personu :D )...kaa vini saka: paskaties pa logu ko redzi?...neko!!??....mudak, aaraa jaunie noteikumi!!!!

Poliči

13. Decembris 2004, 20:24

Jā, RIPa komenti kā jau vienmēr - mākslas darbs :D

Poliči

14. Decembris 2004, 10:38

Nesen braucu talsu virzienaa un zem lielupes tilta pirms juurmalas (pie pamestaa spoku atrakciju parka), caps ments mani nokjer - taa un shitaa - kaapeec piespraadzeejies neesi??? Policista "kungs" - kaads jums kaadreiz sakariigi ir atbildeejis uz sho jautaajumu, shis pasmeejaas aizgaaja un peec briizha naak atpakalj ar cedeli, kur iedaljaa, piespriestais sods, ieraxtits - Bridinaajums (sen sodiits neesmu bijis un taapee vinjsh man briidinaajumu izteica) Paraxtiiju kviti un braucu taalaak. Taa kaa, sanaak ka esmu oficiaali sodiits, bet ne ar naudu un sapisis savu labo reputaciju mentu, sodiito pilotu, saraxtaa)

Poliči

14. Decembris 2004, 16:38

:whistle: domaju kad drizak ne neka ja,jo man tadi bridinajumi ir bijusi vairaki,par atrumu,par jostu,pat par izdegusu lampinu,tur vispar iznaca tada divaina situacija,braucu majas un netalu no v-pils robezas polici brauc man preti,neko nedomajis braucu tik,lai noklutu majas man jaizbrauc cauri visai pilsetai,lidz pusei biju ticis kad sie dzen man pakal,atcohnijusies kad man ta lampina nedeg,parbaudija dokumentus un viss-pabridinaja,tad kakova huja vini vispar brauca tos 15mit km man pakal,un tas bija pirms paris gadiem!

Poliči

15. Decembris 2004, 09:40

Godīgi sakot .Neapskaužu tos cilvēkus,kas strādā ceļu policijā.Manos krajos ir tā,ka vietējie menti ir izdzīti uz ceļiem.Bet tomēr rezultāti kaut minimāli,bet tomēr ir.Kādreiz varēja pa meža ceļiem pagasēt,sevišķi nebaidoties,ka varēs uzrauties uz viņiem.Tagad braucot kaut vai sēņot uz ceļa,kur divi auto knapi var samainīties.Šie stāv.Bet kādus rezultātus tu vari ieviest,ja ir tikai 2 ekipāžas pa visu rajonu.Un tā kā visiem ir mobīlie sakari,tad tikko menti ir parādījušies pie apvāršņa,tad ciems paliek,kā izmiris.Un tikko viņi nozuduši no redzesloka,tā rallijs iet atkal vaļā.

Poliči

25. Marts 2005, 22:09

nu bljaaviens, kaadu stundu atpakalj bauskas menti mani iecaaa panjeema par aatrumu, atljauto 50 vietaa vilku nieka 80, 20 ls sods tagat :x
itkaa ja gribu varu braukt uz bausku un paarsuudzeet sodu, bet laikam jau nebuus tolka no taa :(

Poliči

25. Marts 2005, 23:07

runājami nebija?

Poliči

25. Marts 2005, 23:15

Nu vinjam ir parak lies atruma parkapums +30km, tas ir druksu pa artru, seviski vinjs caur Iecavu brauca kur ir ta pashaurs celjs.
Tēma slēgta