Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 88 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: opaa
AtbildeAtbilde saņemta: 24. Aprīlis 2007, 21:35 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Janvāris 2007, 18:41
Atbildes: 1158
Atrašanās vietas: Jēkabpils, Rīga
Mašīna: W211 E320CDI

tb konfiskaacija

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Aprīlis 2007, 21:55 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Augusts 2006, 10:59
Atbildes: 5249
Atrašanās vietas: Katlakalns (Ķekavas nov.)
Mašīna: Mercedes Benz Viano 3.0 CDI

Ja jau rajonā ir divi āksti tad! Ieraugot tos pedāli grīdā un prom... kamēr viņi ar savu veco Ladu tikmēr tu jau ar mersi citā pagastā :whistle: Bet tas tik mans viedoklis, bez tiesībām tālākais kur esmu aibraucis ir 10m no mājās :D Es vienmēr sev blakus ņemu kādu kam ir! Un mašinai ar ir viss ok doki! P.S. Bēgt ir bīstami :!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Aprīlis 2007, 21:59 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

:D :D gribu redzeet kaa es ar w123 240D aizlaiztu no kkaada sameeraa veca benziinieka Volvo, hotj i vecs bet vienalga benziins. Un par beegshanu man nekas nav padomaa, labaak mozh dazhus papiira gabalinus ar uzraxtu "20" vedaat liidzi bardachokaa :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Aprīlis 2007, 22:05 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Ar nav slikts doma, vēl viena: Kad ieraugi pie apvāršnā tuvojamies jebkādu transporta līdzekli, tad 1)apstādini auto un izslēdz dzinēju, jo neviens tev nevar aizliegt sēdēt pie izslēgta auto stūres! 2) ja ir iespēja tad pamest auto (aizej pačurāt) sliktākais kas notiks viņi liks auto evakuēt, jo neatbilst nummuri. Protams vislielākās problēmas sagādād var specrota vai kāda Jēkapils rajona brigāde tad gan būtu dir**!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Aprīlis 2007, 22:10 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

:D eu bet vispaar laba doma! nez kapee nebiju dadomaajies! Paldies! A veel viens jautaajums: Piem es dragaaju pa mana vecteeva siena lauku, menti var piesieties, vai tur darbojas likums: ka savaa iipashumaa var dariit ko grib?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Aprīlis 2007, 22:14 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Tav īpašums dari ko gribi! Tikai atceries tu nedrīksti braukts pa koplietošanas ceļiem! tas varētu būt arī piebraucamais ceļš pie tavas mājs, bet iespēja ka tur būtu policija... :whistle: Bet es draudzīgi tomēr ieteiktu mazāk braukt, nu likums tomēr ir... es cietos divus gadus, tūlīt jūnijā būs tiesības tad arī būšu laimīgs braukšu kur gribu! :ninja:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Aprīlis 2007, 23:12 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Oktobris 2006, 20:08
Atbildes: 223
Atrašanās vietas: LV, Rīga
Mašīna: oooo
Man arī pagadījās braukt diezgan daudz bez tiesībām tikai ar mopēdu un tad arī ar moci. Nezinu, bet kaut kā nebija īsti bailes no policijas. Aptuveni jau arī zināju, ka, ja nu kas, tad vai nu pa taisno mūku kaut kur tur kur netiek klāt ar autiņu (piemēram pāri pļavai vai mežā iekšā) vai sliktākajā gadījumā pametu moci un bēgu ko kājas nes. Ar autiņu tas pats, galvenais lai Tevi nenoķer. Par pamesto mašīnu policijai jāziņo īpašniekam un viss. Vasarās ar moci vairākas reizes nedēļā pa grantētu ceļu starp divām pilsētām mierīgi vilku 2x14km(turp atpakaļ) un, paldies Dievam, nevienu no policijas nesatiku. Visstulbākais bija tas, ka braucu arī tiesību likšanas periodā - ja būtu noķēruši, tad varētu atvadīties uz kādiem pāris gadiem. Bet nu bija vajadzība. Jā, un viss tas notika Ogres rajonā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Aprīlis 2007, 07:56 
Lietotāja avatārs
Tajos laikos,kad zāle bij zaļāka,debesis gaišākas u.t.t,daudzi veči uz eksāmenu brauca ar mašīnu,nolika aiz stūra,nolika eksāmenu,dabūja tiesības,aizbrauca uz bodi,paņēma polšu,tur pat mašīnā to aiz priekiem izkoda un devās mājās.Visiem bij labi-i pašam i Sašam.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Aprīlis 2007, 11:55 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Decembris 2004, 16:10
Atbildes: 439
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Familywagen
Nu pagājušo nedēļ biju Igaunijā. Naktī braucot mājup Cruise uz 119 km/h pie Paarnu uz šosejas ārpus apdz. vietas nekurienes vidū pēkšņi zili, sarkanās ugunis. Eesti poisi pierunājami nav ne par ko un ne uz ko - raksta protokolu 1200EEK. Jautājums ja es nemaksāju to sodu (nieka 60 Ls par 117 - atļauto 90 vietā) nākamreiz braucot EST mani uz robežas čakarēs vai sods ir uz mašīnu, vai viņš, tas sods, kamēr atkal neapturēs eesti policija nemazz neku nefigurē? Un vai ieksh LV mani par to nenomaksāto sodu nevar izčakarēt?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Aprīlis 2007, 14:57 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]25951|Labs|[/user]Nu pagājušo nedēļ biju Igaunijā. Naktī braucot mājup Cruise uz 119 km/h pie Paarnu uz šosejas ārpus apdz. vietas nekurienes vidū pēkšņi zili, sarkanās ugunis. Eesti poisi pierunājami nav ne par ko un ne uz ko - raksta protokolu 1200EEK. Jautājums ja es nemaksāju to sodu (nieka 60 Ls par 117 - atļauto 90 vietā) nākamreiz braucot EST mani uz robežas čakarēs vai sods ir uz mašīnu, vai viņš, tas sods, kamēr atkal neapturēs eesti policija nemazz neku nefigurē? Un vai ieksh LV mani par to nenomaksāto sodu nevar izčakarēt?

iespējams, ka ar laiku piedzīs no tevis.. bet tas var arī nenotikt...

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 88 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012