Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 275 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 28  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Mana pieredze ar CP
AtbildeAtbilde saņemta: 27. Februāris 2007, 19:33 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 25. Augusts 2005, 22:17
Atbildes: 547
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga, Ventspils
Mašīna: MB S300
esat pamanījuši, ka ceļu policisti pēdējā laikā tievāki palikuši? :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Februāris 2007, 20:36 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 28. Decembris 2006, 06:40
Atbildes: 92
Atrašanās vietas: Rīga
teikšu tā, esmu pārāk lepns, rezultāts ~ 5 sp (kaut kas dzēsies, kaut kas nācis klāt) un $$ regulāri maksāts tikai ofic.
Neies taču godu zaudēt ...

Vienīgā reize, kad menti piedāvājās sodu samaxāt mazāk un uz rokām sanāca austrijā - 400 eur vietā 100 eur (uz bāņa virs + 50 km/h). Jāatzīst, ka gods tika zaudēts.

btv, vai kādam pagājušo gad` atnāca tās csdd laipnās vēstulītes, kas bij` pirmajā gadā pēc "sp" ieviešanas un, kur var noskaidrot tos sp.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Februāris 2007, 20:37 
Lietotāja avatārs
www.csdd.lv pameklē, tur bija īsziņa jāsūta!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Februāris 2007, 21:10 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 28. Decembris 2006, 06:40
Atbildes: 92
paldies atradu, kopsh 08.04.2006. sodu nav. Gandrīz gadu Labs puika vai vnk veicas. tfu tfu tfu

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Marts 2007, 01:50 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 25. Augusts 2005, 22:17
Atbildes: 547
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga, Ventspils
Mašīna: MB S300
1.00 naktī uz Jūrkalnes ielas aiz lidostas viadukta, braucot uz Zolitūdes pusi, no miglas iznirst policis (sākumā nodomāju, ka kāds vnk pa ceļa malu iet, pēdējā brīdī zizli ieraudzīju vicināmies gar degunu man 8D ) unnn- 73km/h paņēma, kaut gan spidometrs varēja rādīt +- 63-65km/h. nu labi, pārkāpu, 20ls+1punkts, bet jautājums- ko viņi meklē tur nakts vidū ar radaru, kad stundas laikā labi ja 3 mašīnas viņiem garām pabrauc...???
būtu labāk kādu sadzērušos taksistu noķēruši centrā :pinch:

vispār varēja jau joka pēc painteresēties, konstatēt, ka pārkāpumu iepriekš nav, un palaist arī, bet nebija noskaņojuma kaulēties tik vēlu naktī
:sleep:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Marts 2007, 08:35 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Decembris 2006, 19:16
Atbildes: 474
Atrašanās vietas: Riga Malpils
Citēt:
[user]96181|loluuu|[/user]1.00 naktī uz Jūrkalnes ielas aiz lidostas viadukta, braucot uz Zolitūdes pusi, no miglas iznirst policis (sākumā nodomāju, ka kāds vnk pa ceļa malu iet, pēdējā brīdī zizli ieraudzīju vicināmies gar degunu man 8D ) unnn- 73km/h paņēma, kaut gan spidometrs varēja rādīt +- 63-65km/h. nu labi, pārkāpu, 20ls+1punkts, bet jautājums- ko viņi meklē tur nakts vidū ar radaru, kad stundas laikā labi ja 3 mašīnas viņiem garām pabrauc...???

vispār varēja jau joka pēc painteresēties, konstatēt, ka pārkāpumu iepriekš nav, un palaist arī, bet nebija noskaņojuma kaulēties tik vēlu naktī

Viņi meklē naudu esot tur nozaudējuši un tā izrādijās pie tevis :whistle:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Marts 2007, 09:38 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]96181|loluuu|[/user]1.00 naktī uz Jūrkalnes ielas aiz lidostas viadukta, braucot uz Zolitūdes pusi, no miglas iznirst policis (sākumā nodomāju, ka kāds vnk pa ceļa malu iet, pēdējā brīdī zizli ieraudzīju vicināmies gar degunu man 8D ) unnn- 73km/h paņēma, kaut gan spidometrs varēja rādīt +- 63-65km/h. nu labi, pārkāpu, 20ls+1punkts, bet jautājums- ko viņi meklē tur nakts vidū ar radaru, kad stundas laikā labi ja 3 mašīnas viņiem garām pabrauc...???

ej uz protokolā norādīto organizāciju un raksti sūdzību. JJa tiešām brauci ar 63 km/h. Miglā viņš tak neredzēja, ko mēra.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Marts 2007, 06:33 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Mašīna: Das Auto
12.03.07,Lidostas viadukts,virziens Lidosta,pl.5.30,migla.Mans brauc,dzer STATOIL kafiju,te pēkšņi no miglas iznirst ,,prodovec polosatih palok,,lieku ,,mēmos,, gandrīs aplējot visu salonu ar ,,ekspreso,,(labais tuņings ne-EKSPRESO salons 8D ).Kamer liku kruzi nost, spiedu pogas pacelajam,avarijkām,salona gaismām,šis jau klāt ar ,,trubo4ku,,(nu būs jāpuš baloni pietam vēl ar iesnām) un prasa,,Vai vakar,šodien alkohols ir lietots,vai dokumenti visi līdzi,vai šogat pārkapumi ir?Mans saka ka ar ,,zaļo pūķi necīnās jo ir slims,dokumenti līdzi un pārkapumu itkā nav.Šis saka man laimīgu ceļu,es braucot līdz lidostai tā ari nesapratu ko šis no manis gribēja? :whistle:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Marts 2007, 07:10 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2006, 05:19
Atbildes: 2188
Atrašanās vietas: Latvija, Jūrmala, Dzintari
Mašīna: Automobīli
Citēt:
[user]173655|vabo|[/user]12.03.07,Lidostas viadukts,virziens Lidosta,pl.5.30,migla.Mans brauc,dzer STATOIL kafiju,te pēkšņi no miglas iznirst ,,prodovec polosatih palok,,lieku ,,mēmos,, gandrīs aplējot visu salonu ar ,,ekspreso,,(labais tuņings ne-EKSPRESO salons 8D ).Kamer liku kruzi nost, spiedu pogas pacelajam,avarijkām,salona gaismām,šis jau klāt ar ,,trubo4ku,,(nu būs jāpuš baloni pietam vēl ar iesnām) un prasa,,Vai vakar,šodien alkohols ir lietots,vai dokumenti visi līdzi,vai šogat pārkapumi ir?Mans saka ka ar ,,zaļo pūķi necīnās jo ir slims,dokumenti līdzi un pārkapumu itkā nav.Šis saka man laimīgu ceļu,es braucot līdz lidostai tā ari nesapratu ko šis no manis gribēja? :whistle:

Jā, ir dzirdēts par šiem ziņkārīgajiem :D Nez ko šie dara, ja uz kādu no jautājumiem atbildi negatīvi 8D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Marts 2007, 08:04 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 03. Oktobris 2006, 21:44
Atbildes: 1306
Mašīna: Dazādas

Man ar pirms pāris mēn šitā bija tik 6 os no rīta ķēra uz ātrumu , man laikam noveicās jo kā jusdams atmetos, atļāvu BMW paskriet un šis kā reiz iekrita!

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 275 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 28  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012