Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
07. Novembris 2004, 19:29
[user]387|elSprogo|[/user]Sorry, ja šitas ne po tjemu, bet vienk. gribējās attēlot, kas notiek uz mūsu friggin` ielām pēdējā laikā.....
Pāķi uz ielām ir visu laiku. Jautājums ir tikai, cik bieži Tu ar viņiem sastopies... :ermm: Bet idiotu netrūkst un ar to ir jārēķinās... :x
07. Novembris 2004, 20:04
Saprotu, bet pēdējā laikā arvien vairāk vienos un tajos pašos maršrutos nākas sastapt arvien vairāk sādus pāķus, kas liek secināt, ka viņu paliek arvien vairāk....
07. Novembris 2004, 20:26
[user]387|elSprogo|[/user]Saprotu, bet pēdējā laikā arvien vairāk vienos un tajos pašos maršrutos nākas sastapt arvien vairāk sādus pāķus, kas liek secināt, ka viņu paliek arvien vairāk....

Eh, to visu jāuztver ar vēsu mieru. Man, piemēram, vakar nebija nekāda stresa, kad viens Citroen C5 mēģināja šķirteis no durvīm... pietiek jau, ka apstājas 2. joslā -- izdomā vēl kāpt ārā neskatoties... knapi paspēja ielekt atpakaļ... (atkal neizdevās uz cita rēķina spārnu salabot...) Tiesa, grūtāk tad, ja viens pa ceļu braukalē kā vienīgais uz pasaules un tikt tam garām tiešām ir izaicinājums (gluži kā riskēt paliekot aizmugurē...) No šādiem gadījumiem vienmēr atcerēšos, kad īsi pirms Ventspils noķērām veco autobusu Tūrists. Šis grabēdams un zvārodamies tā ar saviem 110 km/h brauc. Mums gribējās mazliet ātrāk, tikai mazliet... Bet ceļš šaurs un līkumains, grūti apdzīt, tajā pašā laikā bail tai grabažai tuvu braukt -- ka kaut kas nenokrīt. Īpaši atceroties to, kā nedēļu iepriekš vienam līdzīgam aizvēsturiskam rietumos ražotam autobusam uz Jūrmalas apvedceļa braucot kolonnā mūsu priekšā nokrita viens no pakaļējiem riteņiem un slaidi aizlēkāja starp mašīnām, šķērsoja pretējo joslu (arī starp mašīnām) un ieripoja grāvī... Tā kā mieru, tikai mieru!
10. Novembris 2004, 17:16
Mēs varam braukt cik prātīgi un godīgi gribam.Vienmēr būs lohi,priekš kuriem likumi nav raxstīti.Braucu svētdienā uz Rīgu.Aiz Ķemeru pagrieziena uz Rīgas pusi,tā kā plūsma liela,bet visi brauc ap 90-100,tad arī sevišķi necentos apdzīt.Un kā par brīnumu aiz manis braucošais Pepelats ieturēja tādu pašu politiku,kā es. :jawdrop:
Pēkšņi atpakaļ skata spogulī redzu,kaut kāds Audi sāk apdzīt Pepelatu.Tā kā starp mani un Pepelatu distance bija pietiekoša,novērsu uzmanību,jo pretī nāca lielais autobuss.Pēkšņi pamanu,ka Audi ir jau man blakus un cenšās apdzīt arī mani.Ja viņš būtu man palidojis garām,tad vēl nekas.Bet pie stūres gurķis, galva logā un tas Audi nemaz neiet un buss nāk un nāk tuvāk.Tas jau sāk mest ar tālajiem lai vācās nost no ceļa.Šis lec iekša manā joslā,burtiski mm starp mani un busu.Tas notika tik ātri,ka nepaspēju pat paraut auto uz malu.Izbrīns bija tik liels,kad sapratu,ka jāmet tam pakaļ un jādod galvā,šis jau bija kaut kur nogriezies un pazudis.Zvanīju uz policiju un nosaucu auto nr,lai noņem šo no trases.Tur pateica,mēs neko nevaram izdarīt.Vobšem atšuva.Secinājums.Kamēr šitadi braucēji neapsitīsies.Galvenais,lai nepaķer citus līdzi.Nekas uz mūsu ceļiem nemainīsies.Nežēlīgi,bet fakts. :!
10. Novembris 2004, 17:19
pilniigi piekriitu, Tu vari buut cik viens labs draivers iespeejams, bet vot gadiisies tev idinsh celjaa un pizdec tev
10. Novembris 2004, 17:30
Es nesaprotu,kāpēc skolā jāmāca ticības mācība.Ja baigi gribās tos vārdus dzirdēt,tad ej uz svētdienas skolu.Jāmāca tai jaunatnei noteikumi,nu jāmāca.Un jau tad,kad tikko viņš staigāt iemācās.Citādi jau nekas nemainīsies.Un vēl drakoniskākus sodus.Bet šeit jau rodās situācija,kad tam lauķim jau nav ko atņemt.Nu tad taisām cietumus un bāžam viņus tur iekšā,varbūt tad kāda daļiņa apdomāsies.Nevajadzētu tos termiņus lielus.Piem.iebāzt viņus uz nedēļu Liepājas Karaostas cietumā. :evil:
10. Novembris 2004, 18:23
Pareizi darīji, par šādiem idiotiem ir jāziņo. :x Man arī bija līdzīgs gadījums, kad :steering: uz Rīgu ap 1 naktī, netālu no Salaspils izlidoja uz šosejas viens vāģis(marku vairs neatceros). Sākumā neieskatījos, bet tad redzu, ka vāģits valsē no vienas joslas otrā man pa priekšu. Piefiksēju nr. un uzzvanīju mentiem un pateicu, ka viens autopilotā, un kā par brīnumu tur pieklājīgi uzklausīja, laikam tāpēc, ka neilgi pirms tam bija tā akcija sākusies par drošu braukšanu.
13. Decembris 2004, 18:01
:woohoo: beidzot notiek ar tiem mentuzauriem kautkas labs,braucu majas uz ventspili visu nedelu savu beibi nesmu redzejis tad ari palidoju,uz jurmalas soseju nepartraukta linija,preti neviena nav,tikai prieksa viens apzinigais,protams es so apdzinu,uzreiz taluma iesledzas pedinu krasas bakugunis un viens skrien uz cela un tur mani nost/labvakar celu policija,jusu tiesibas tehnisko utt.parasti es tados gadijumos visiem dokiem velku lidzi desmitnieku,a soreiz man tik piecuks bija:)sis man sak skaidrot par apdzisanas manerviem,karoc sods 40mit ls un divi soda punkti,sods jamaksa banka un viss,tagad sezu gaidu kad sis atnesis parakstit protokolu,nedaudz pardomaju braucienu,uzpipeju un skatos spoguli nak coms pie manis bez protokola atdod dokus un skaidro par cik man tikai ir divi mazi parkapumi bijusi tad nu sis mani palaidis ar bridinajumu,nu super tada sajuta kad policija sak progreset:)
13. Decembris 2004, 18:07
A šito pārkāpumu viņi fiksē? Savādāk būs tā, ka vislaik tikai šitā brauksi cauri, kaugan vislaik reāli virs atļautā močīsi
13. Decembris 2004, 18:10
man liekas, ka tie bridinajumi ir notekti fikseeti!