Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
Tēma slēgta

Mana pieredze ar CP

10. Septembris 2011, 16:48

atgadijums sekojoš,

apstādina mani CP par jostu... bla bla bla.... uzaicina mani pie sava auto un konstatē faktu ka man ir liegums uz autovadītāju paliecību par nenomaksātu sodu itkā pagājis vairāk kā gads.Šis saka lai lieku auto ceļa malā un go home... aptuveni... es nekādā jēgā ... saku ka pirms kaukādiem 8 mēnešiem noliku kārtējo kategoriju un csdd man nekadi sodi nebija ,neko neteica un neko maksāt nelika + pirms meneša iegādājos MB un ar vis "štokos, cilindros un blokos"

policijas kompī rāda kad ir liegums, tad šie uzmet pa rāciju manus datus un dispičers atbild.... tipa tādam un tādam 0 punktu un nav neviena pārkāpuma vai soda.... un es laimīgs,bet CP šokā... tā ar braukāju tagad ik pa paris dienām čekoju csdd....

bet reāli kāds būtu risinājums....

savā laikā to sodu reāli man uzlika , viņi nav pareizi sakārtojuši papīrus un es reāli nevaru viņu nomaksāt jo csdd tāda man nav.....

nezinu kā rīkoties

ierosinājumus lūdzu PM

Mana pieredze ar CP

10. Septembris 2011, 16:57

stereophonic, vajag tad vai nu piezvanīt, vai aiziet uz CSDD un sakārtot tos jautājumus! Viss ir vienkārši un pāris minūtēs pie lodziņa izdarāms. Man bija tā, ka nopirku sasistu, kas jau bija kādu laiku tāds stāvējis. Kad gribēju noņemt no uzskaites, pēkšņi parādās 100 Ls sods. Nezinu, kā iepriekšējais īpašnieks to bija dabūjis gatavu, bet apmēram mēnesi pirms pirkuma ir izdarīts pārkāpums. Tāpat mutiski paskaidroju, ka tajā brīdī auto nepiederēja man, uz mani sods neattiecas, pērkot neko datubāze neuzrādīja. Turpat momentā visu anulēja. Tā ka ja kādi jautājumi, jāaizbrauc uz vietas un jāatrisina, tā būs labāk, nekā dzīvot stresā par iespējamiem dīvainiem CP jautājumiem.
Pēdējo reizi laboja Mizx - 10. Septembris 2011, 16:57, kopā labots 1 reizi.

Mana pieredze ar CP

10. Septembris 2011, 17:05

tad to visu jebkurā gadijumā kārto csdd ? reāli nekādu mentu datu bāzi man nevaig....

jo kad zvaniju uz scdd man pateica... reku mentu info numurs fcuk off (lielos vilcienos) pazina no mentenes pateica ka zvaniit uz turieni nav jegas tipa neko neteiks uz parastajiem mirstiigajiem attiecas tikai csdd... so fcuk off anyway :D :shura:

Mana pieredze ar CP

10. Septembris 2011, 20:48

Tik vienkārši ar CSDD datu bāzēm dabā nav.
Pirms gadiem 3 pārdevu MB W202 - atdevu autoplacī kā apmaiņu pret citu (jaunāku) auto, tad tas uz rēķina-uzziņas pamata tika pārdots tālāk uz ārzemēm.
Trakākais ir tas, ka tas auto vēl joprojām karājās uz mana vārda, lai gan tagad braukā kaut kur pa Gruziju.
Esmu gan rakstījis CSDD ierakstītas vēstules, gan arī vedis garas ePastu sarunas, biju arī klātienē. Neviens nezin, kā šo situāciju atrisināt.
Vienkārši izņemt no datu bāzēm nevarot, autoplacis vairs neeksistē, utt. Bet tas tika izdarīts uz rēķina uzziņas pamata, auto legāli šķērsoja robežu (es pieņemu, ka legāli).
Varu vienīgi cerēt, ka auto netiks iesaistīts militārās/kriminālās darbībās un netiks ar to izdarīti smagi pārkāpumi, jo juridiski vēl joprojām īpašnieks skaitos es...
Un cerams arī, ka mūsu brīnišķīgā valsts par šo pārdoto auto man neiekasēs nodokli.
Pēdējo reizi laboja Versipellis - 10. Septembris 2011, 20:50, kopā labots 1 reizi.

Mana pieredze ar CP

10. Septembris 2011, 21:32

Versipelli, šoreiz gan lieki sarežģījis esi visu padarīšanu. Ir gan viegli. Lai piereģistrētu auto citā valstī, vajag tikai īpašnieka piekrišanu — tas nav jānoņam no uzskaites! Jā, man tieši tā bija ar manu W202 — Latvijā juridiski var pat nezināt, ka tam ir arī Vācijas numuri un otrādi, kamēr ir juridiskais pamats. Ja izvesta ir korekti, tad arī datubāzē piereģistrēta tiek korekti un jebkurā brīdī to var dabūt tik pat vienkārši atpakaļ. Labi, nezinu par valsti ārpus ES, bet iekšienē tā vairs nav problēma.

Labi, ja nu tā ir problēma, tad 3 gadus vecu notikumu šobrīd var aiziet un pietiekt kā "numuru nav, pases nav, auto nav — gribu norakstīt!" Tā gada 31. decembris, kad iestājās jaunie nodokļi bija tas, līdz kuram noraksta auto pēc īpašnieka pieprasījuma. Tā ka nekādu problēmu!
Tēma slēgta