Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
Tēma slēgta

Mana pieredze ar CP

01. Maijs 2011, 01:04

Šodien, braucot cauri Šķēdei (Kurzemē, galīgos laukos, celā kaut kur starp Remti, Gaiķiem un Kabili), pilnīgi pamestā nostūrī noturēja CP. Pētīja dokumentus, TA uzlīmes, OCTU un ostīja salona gaisu.
Cik varēja nprast no apturētajiem VW un Audi grabuļiem, šādā lauku apvidū, kaut kādā galīgi mazā, vietējo ciemu nozīmes zemes ceļā CP ķēriens ir neiedomājami labs.
Man šķiet, ka pa tiem ceļiem tikai retais braukā bez promillēm, ar tiesībām, TA un OCTU. Bija iespaids, ka uz tā lauku ceļa iekrituši visi pēc kārtas
:shura:

Mana pieredze ar CP

07. Septembris 2011, 11:05

Ļoti trāpīgi par dienišķajām naudas iekasēšanas lietām.
Paradoksāla ir tik daudzu valsts struktūru represīvā attieksme pret cilvēkiem. Piem., biznesā - lielākā daļa man zināmo cilvēku ir atmetuši ar roku - ne jau uzņēmības/ideju/utt. trūkuma dēļ, bet gan valsts birokrātiskā aparāta agresīvās, represīvās attieksmes dēļ.
Ar CSN tāpat - pāriet vēlme un motivācija tos pildīt, jo CP rūpe ir acīmredzama un tā pilnīgi noteikti nav par satiksmes drošību. Nevenā EU valstī neesmu redzējis, ka policijas darbs balstītos uz lamatām autovadītājiem.
Pēdējo reizi laboja Versipellis - 07. Septembris 2011, 11:05, kopā labots 1 reizi.

Mana pieredze ar CP

07. Septembris 2011, 11:24

Ja neko nepārkāpsi, tad ar CP nekad problēmu nebūs. Nav ko īdēt par CP darba stilu. Vajag normāli braukt.

Mana pieredze ar CP

07. Septembris 2011, 13:02

07 September 2011 12:24:57 Richy rakstīja:
Ja neko nepārkāpsi, tad ar CP nekad problēmu nebūs. Nav ko īdēt par CP darba stilu. Vajag normāli braukt.

+100
Pats to arī tgd saprotu, jo mierīgak esmu sācis braukt, jo makā mēneša beigās skanošais vairāk paliek.

Mana pieredze ar CP

07. Septembris 2011, 13:06

Piedevām LV ir tik maza valsts, ka pārkāpjot noteikumus var iegūt diezgan nenozīmīgu laika ietaupījumu. Citu iemeslu pārkapt, neredzu.

Mana pieredze ar CP

07. Septembris 2011, 18:41

Man pašam 0 punktu, bet esmu uzklausījis gana daudz bēdu stātu no kolēģiem, no kuriem nav daudz skrējēju, hronisku/ļaunprātīgu pārkāpēju. Atstāstītās situācijas vienkārši stulbas, kur tā vien liekas, ka CP soda ne jau apzinātos pārkāpējus, bet gan tos, kuri neuzmanības dēļ pieļauj kādu kļūdu.
Tas galīgi nemotivē uzticēties likumu varai un turpmāk ievērot CSN.
Es rakstā saklausīju ko citu. Ko līdzīgu novēroju šajās dienās Deglava ielā - policija pirms tilta ķer par nebūtisku ātruma pārkāpšanu, bet turpat deguna priekšā jaunākais X5 apgriežas (nesodīts!!!) pāri 2 nepārtrauktajām strīpām, piedevām krietni sabremzējot virkni abos virzienos braucošo, jo ar vienu piegājienu apgriešanās manevrs nesanāca.
Uzskatu, ka daudz veselīgāk būtu sodīt šādu rīcību, nevis to, ka kāds neuzmanības dēļ nedaudz pārsniedzis ātrumu vai pieļāvis kādu kļūdu.
Pēdējo reizi laboja Versipellis - 07. Septembris 2011, 20:03, kopā labots 1 reizi.

Mana pieredze ar CP

07. Septembris 2011, 19:27

07 September 2011 19:41:39 Versipellis rakstīja:
CP soda ne jau apzinātos pārkāpējus, bet gan tos, kuri neuzmanības dēļ pieļauj kādu kļūdu.
Skaidrojums vienkāršs, tie, kas apzināti "lido", tie pa pilnu šoseju lielāko daļu laika atrodas pozīcijā "tūlīt apdzīšu" t.i. kādam aiz muguras. Tas nozīmē, ka drīzāk iekritīs lēnākais priekšā braucējs vai kāds jau apdzīts vidēji ātrs braucējs. Jo CP jau nezina, kurš pēc kārtas no visiem ir tas īstais steidzīgais. Tāpēc saistībā ar ātruma pārkāpumiem piekritīšu — biežāk pie soda tiek neuzmanības dēļ, nevis apzināti ātras braukšanas rezultātā. Tāpēc subjektīvi neatbalstu prastu CP sēdēšanu krūmā ar fēnu rokās, jo drošu kustību tas manā skatījumā neveicina. Tak ar stacionārajiem fotoradariem tas pats — zinātāji piebremzēs un pēc tam atkal pedālis grīdā, iekritīs tie, kas būs aizdomājušies.

Mana pieredze ar CP

07. Septembris 2011, 20:29

07 September 2011 12:24:57 Richy rakstīja:

es tāpat domāju līdz šai sestdienai.Stāsts sekojošs-braucu virzienā uz dzelzceļa pārbrauktuvi,redzu poliči vaktē tos kas pie stop nestājas,piefiksēju un dragāju tālāk.Atpakaļceļā viss kā pienākas apstājos pie stopa lēnām pārbraucu to pārbrauktuvi un še tev,polis skrien pie manis,nu ko apstājos un sākas cirks-dokumentu pārbaude tad stāsts par to ka polisei tomēr jābūt izprintētai,pāris apļi ap manu auto un jautājums-
sen kā dzērāt?
es saku ka neesmu lietojis.
vai vakar lietojāt/
Es atbildu ka nē
pāris klusuma minūtes un atkal-nu nestāsti man ,šodien vai vakar dzēri,
es jau takā sāku kļūt nikns-strupi atbildu ka nē.
atkal pāris klusuma minūtes tad seko aicinājums uzpūst:doh:
nu ko arpūšu šim dvašu,atkal klusuma brīdis un vārdi- izskaties noguris,atbildu ka mazliet jau tāds arī jūtos.
nu neko atkal dfraudzīgi paklusējam brīdi un tad jau seko laimīgu ceļu.
Tāds sviests man vēl ar poličiem nebij gadījies!:doh:
Ja godīgi ,nesapratu es šo prikolu un jēgu tam visam.

Mana pieredze ar CP

07. Septembris 2011, 20:37

Tiklīdz tu pasaki, ka esi noguris, tu automātiski esi bīstams satiksmes dalībnieks. Labāk nevajag policistiem teikt, ka esi noguris:znaika:

Mana pieredze ar CP

07. Septembris 2011, 20:44

Varbūt arī tā,tikai kā gan viņi to vēlāk man var piešūt pierādīt,izmērīt?
Tēma slēgta