Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
Tēma slēgta

Mana pieredze ar CP

03. Marts 2011, 16:28

03 March 2011 16:24:16 Richy rakstīja:
Tak metat mieru. Lai ko mēs te izlemtu, CP var izlemt pa savam un tad atliek tikai tiesa. Uz to, parasti, neviens neiet dēļ 10latu soda. Nav ko pērties un visiem labs prāts :)

Piekrītu. Tikai es esmu noskaņots jau bez tiesas panākt sev vēlamu rezultātu un iz*ist inspektoru-protokola sastādītāju. Un darīšu to nevis kā Ome darītu, bruņojies ar Satversmes tiesas spriedumiem un tiesību teorijas grāmatu, bet tā ko tas jādara mūsu valstī.

Mana pieredze ar CP

03. Marts 2011, 16:33

03 March 2011 16:28:50 Clansman rakstīja:
Tak metat mieru. Lai ko mēs te izlemtu, CP var izlemt pa savam un tad atliek tikai tiesa. Uz to, parasti, neviens neiet dēļ 10latu soda. Nav ko pērties un visiem labs prāts :)

Piekrītu. Tikai es esmu noskaņots jau bez tiesas panākt sev vēlamu rezultātu un iz*ist inspektoru-protokola sastādītāju. Un darīšu to nevis kā Ome darītu, bruņojies ar Satversmes tiesas spriedumiem un tiesību teorijas grāmatu, bet tā ko tas jādara mūsu valstī.

Izklausās, ka būs "vācu filmu" cienīgs sižets.

Mana pieredze ar CP

03. Marts 2011, 16:49

Godātais, es ietektu labāk ar tādu dedzību cīnīties par savu klientu interesēm, nevis par savām, Ls 30 vērtām. Vai arī situācija ir līdzīga kā ar neseniem notikumiem kino - degsmes daudz, tikai pielietojums nav pareizs?

Mana pieredze ar CP

03. Marts 2011, 17:43

03 March 2011 15:14:57 Ome rakstīja:
03 March 2011 14:15:25 Emsis rakstīja:
Un ja brauc pa sniegotu ceļu? Ik pa 5 km jāizkāpj ārā un jānotīra numurs?

Patiesībā retam auto tas ir nepieciešāms, pēc paša pieredzes. Reti, kam aizlīp tas viss (inženieru kļūda).

P.S. Tas viss ir saistīts ar gaisa plūsmu aiz a/m - ja viss ir pārdomāts, viss ir OK.

Nuu jebkurā gadījuma, ja brauc pa šoseju ap 100km/h numurs paliek netīrs. :)

ROMA- Ok, var piekritst, ka skan stulbi ik pa 5km kāpt ārā un tīrīt numuru, taču padomā no cietušā puses, kā jau tika minēts, iedomājies tavam 600ajam panesas garām un noness spoguli, numuru nepaspēji ieraudzīt tādēļ, ka aplipis ar sniegu vai dubļiem, ko tad teiksi? Varu minēt-būs ieraksts pie topika "vieta kur lamāties", ka viens mudaks tev nonesis spoguli, bet numuru nepaspēji ieraudzīt.
Otra lieta-savā ziņā Clansmanam trāpījies piekasīgs ments, jo man bija līdzīga situācija ziemā, kad ar G izbraukājos pa kupenām un CP mani apturēja dēļ numura kurš nav redzams, jo aplipis ar sniegu, taču, kad viņš apskatījs mašīnu kopumā un redzēja, kādas kupenas ir uz motora pārsega,jutma un sliekšņiem un kad pats vnk apskaidroju sitāciju, kas un kā noticis, man ļāva vnk numuru notīrī un braukt tālāk ar mutisku brīdinājumu. :)

Mana pieredze ar CP

03. Marts 2011, 18:34

03 March 2011 15:14:57 Ome rakstīja:
03 March 2011 14:15:25 Emsis rakstīja:
Un ja brauc pa sniegotu ceļu? Ik pa 5 km jāizkāpj ārā un jānotīra numurs?

Patiesībā retam auto tas ir nepieciešāms, pēc paša pieredzes. Reti, kam aizlīp tas viss (inženieru kļūda).

P.S. Tas viss ir saistīts ar gaisa plūsmu aiz a/m - ja viss ir pārdomāts, viss ir OK.
nu tad 124 arī ir šāda kļūda. Pietiek 1km nobraukt pa sniegotu ceļu un aizmugure ir balta. No rīgas līdz ropažiem uzaug līdz 1cm

Mana pieredze ar CP

03. Marts 2011, 18:34

Tādiem gadījumiem ir KASKO. Bet, ja pašrisks (kas ir pats lielākais stulbums uz Pasaules) ir lielāks par bojājumu, tad vienkārši jāuzskata, ka ir neveiksmīga diena. :) Tam, kurš nonesot neapstājas, paveiksies mazāk kaut kur tālāk. :) Jādzīvo vienkāršāk un mierīgāk, nav ko ņemt pierē tos dzīves sīkumus.

Mana pieredze ar CP

03. Marts 2011, 18:43

Pret tādiem mentiem lietderīgi uzsākt `taisnības meklēšanas pasākumus` vien tādēļ, ka sākoties kārtējai (un ļoti nepieciešamai) štatu samazināšanai vai rotācijai, priekšniekiem būsu vieglāk izvēlēties kurus nahrenizēt.

Un par tēmu-
Pēdējā laikā novēroju, ka CP ekipāžas regulāri stāv uz Turgeņeva ielas, pie paša krustojuma ar Krasta ielu. Mērķis viennozīmīgs - ķert tos kas lido pār sarkano pa Krasta ielu. Jo tas T veida krustojums tā vien pievelk uz 70 braucošos pie dzeltenā uzgāzēt, ne bremzēt.
Parasti viņi tur vēsā mierā uz trotuāra dirn. Bet šodien redzēju reti nahālisku izgājienu - šie vēsā mierā ieslēguši avareikas apstājušies krustojumā labajā joslā. Rezultātā pussešos vakarā šie uztaisa sastrēgumu un bardaku visa kvartāla garumā. Tie būtu cienījami un respektējami kārtības sargi??

Vel labāks ir tikai viens svaigs stāsts par musaru, kurš vēlā brīvdienas vakarā stāv un spaida gājēju pārejas luksaforu, cerot noķert kādu, kas pāršaus pāri. Pa rāciju ziņodams ekipāžai, kura noslēpusies tālāk.
Bet par to citreiz :D

Mana pieredze ar CP

03. Marts 2011, 18:46

Mbex tur pirms krusta ir 50 zīme ;)

Mana pieredze ar CP

03. Marts 2011, 18:49

03 March 2011 18:43:54 MBex rakstīja:
Un par tēmu-
Pēdējā laikā novēroju, ka CP ekipāžas regulāri stāv uz Turgeņeva ielas, pie paša krustojuma ar Krasta ielu. Mērķis viennozīmīgs - ķert tos kas lido pār sarkano pa Krasta ielu. Jo tas T veida krustojums tā vien pievelk uz 70 braucošos pie dzeltenā uzgāzēt, ne bremzēt.

Jā, tie tur visu laiku stāv. Tieši tur arī dabūju savu pēdējo sarkano un ātruma pārkāpumu. Un šie tur tagad vēl 50 zīmi uzlika, agrāk, laikam, nebija.

Mana pieredze ar CP

30. Aprīlis 2011, 23:57

03 March 2011 16:49:36 Ome rakstīja:

Godātais, es ietektu labāk ar tādu dedzību cīnīties par savu klientu interesēm, nevis par savām, Ls 30 vērtām. Vai arī situācija ir līdzīga kā ar neseniem notikumiem kino - degsmes daudz, tikai pielietojums nav pareizs?

Sods ir atcelts. Bez teleoloģiskās interpretācijas metodēm. Inspektoru nolēmu pažēlot. Šoreiz.
Tēma slēgta