Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
10. Februāris 2008, 22:27
šodien arī uz Vanšu tilta ap 14 tika manīti CP kuri bija pie dziesmas paņēmuši kādu meiteni ar Mini Cooper...
Tādā lietainā, dranķīgā laikā... brr. Sēdēt un ķert kādu...
18. Februāris 2008, 16:40
šodien beidzot ķer tos, kuri no Mūkusalas ielas apļa (zem Salu tilta) Bauskas ielas virzienā nogriežas no 2.joslas, tā kā uzmanieties
18. Februāris 2008, 16:43
[user]96181|loluuu|[/user]šodien beidzot ķer tos, kuri no Mūkusalas ielas apļa (zem Salu tilta) Bauskas ielas virzienā nogriežas no 2.joslas, tā kā uzmanieties
.gif)
nevis uzmanieties, bet jābrauc pēc noteikumiem!
18. Februāris 2008, 16:45
[user]85971|dadziic|[/user]
[user]96181|loluuu|[/user]šodien beidzot ķer tos, kuri no Mūkusalas ielas apļa (zem Salu tilta) Bauskas ielas virzienā nogriežas no 2.joslas, tā kā uzmanieties
.gif)
nevis uzmanieties, bet jābrauc pēc noteikumiem!

nu tieši tā!! tiem, kuri pārkāpj- lai uzmanās, un uzmanīties var tikai braucot no pareizās joslas

jo tie poliči tur pa nopietnam- vairākas mašīnas uzreiz stādina. malači, beidzot ko tiešām bīstamu novērš
18. Februāris 2008, 16:59
jāuzmanās tiem, kuri no labās turpina ceļu tālāk pa apli, nu tā pat kā Lubānas aplī uzbrauksana uz tilta.
18. Februāris 2008, 17:20
Šajās 2 vietās sen jau varēja virs ceļa uzkari;n;at zīmi,ka pa l;abi var nogriezties no 1 un 2 joslas.....no 2 vēl taisni....un viss būtu o.k.,bet tam jau smadzenes par īsu......labāk sūtīm mentus lai pilda plānu..........
18. Februāris 2008, 17:25
es priecājos par to, ka beidzot ir pievērsuši KAUT KĀDU uzmanību tai vietai, jo avārijas tur notiek katru dienu vairākas, man šķiet..
katrā ziņā, kad tikko sāku braukt, man no šiem apļiem bija paniskas bailes tieši šādu vietu un braucēju dēļ.
18. Februāris 2008, 17:27
[user]158906|TAMA|[/user]Šajās 2 vietās sen jau varēja virs ceļa uzkari;n;at zīmi,ka pa l;abi var nogriezties no 1 un 2 joslas.....no 2 vēl taisni....un viss būtu o.k.,bet tam jau smadzenes par īsu......labāk sūtīm mentus lai pilda plānu..........
tu ko, tā tak laba vietiņa, lai pelnītu naudu. Mūsu cp darbs balstīts uz normatīviem, ... tik protokolu, tik Latu soda naudās... tik latu obšagam!
18. Februāris 2008, 17:28
[user]96181|loluuu|[/user]es priecājos par to, ka beidzot ir pievērsuši KAUT KĀDU uzmanību tai vietai, jo avārijas tur notiek katru dienu vairākas, man šķiet..
katrā ziņā, kad tikko sāku braukt, man no šiem apļiem bija paniskas bailes tieši šādu vietu un braucēju dēļ.
a tu ar ručņiku no otrās joslas...
18. Februāris 2008, 18:01
Pēdējā laikā ļoti aktivizējušies -- pa brīvdienām visās malās bija un ne tikai pa dienu, bet pa nakti arī. Posmā Straupe -- Rīga nakts laikā 4 ekipāžas sastapu. Tas laikam pavasarim par godu.