01. Oktobris 2010, 21:03
:D:D Kā turpat uz vietas, pie savas mašīnas rokudzelžos ieslēgtu, tā tikai pēc trim dienaktīm aizturēšanas izolatorā tos noņemtu
Mūsējie toleranti, ibio. Nu pārkāp savam kompleksam, pasaki, lauzītā krievu un angļu mēlē, ka tagad dosiemies uz iecirkni un viss. Tak pats pa laikam atbild krieviski, nu tad ko tēlo nevainību. Tālāk arestē par nepakļaušanos vai izsauc papildspēkus. Te tādi kā bābieši, pat aizturēt nejēdz, gorās apkampušies pa grāvmalu kā zaļumbalē. Kur tas otrs uzpeldēja - arī smieklīgi. Gan jau par neatrašanos postenī šiem piezīme arī izteikta.
01. Oktobris 2010, 23:01
man vnk gribas pateikt IDIOTI!!!
01. Oktobris 2010, 23:20
01. Oktobris 2010, 23:23
01. Oktobris 2010, 23:37
Ja deistviteļno neponjatno viražajusj?togda izvinite!NIKAVO nezawijaju,obe storoni na etot raz vinovati,esli posle nepolu4enija vjatki CP na4al gnutj ponti to temboleje evo vina!menja zajelo to wto nekotorije tut hotjat povaļno vseh nau4itj Lat jaziku i nedavatj ni4ego v zamen!4o znanijami gos jazike hotjat podnjatj ekonomiku? sna4ala nakormite naros,daite raboru,podumajte o detjah-toļko togda možno budet govoritj pro važnostj jazika,kuļturi,istoriji. a poka Gospoda vse popitki nasiļno zastavitj govoritj na Lat jazike budut zakan4ivatsa provalam i nenavistju k latiwaml.Amin.02 October 2010 00:23:01 Misters X rakstīja:
Vabo, tas video ir pretīga, zemiska provokācija.
Visi tur labi saprata, ko runā un prasa policists un ar nolūku "vipendrivaļisj" - ko Tu te vēl aizstāvi ?
01. Oktobris 2010, 23:45
02. Oktobris 2010, 00:03
02 October 2010 00:37:49 vabo rakstīja:
menja zajelo to wto nekotorije tut hotjat povaļno vseh nau4itj Lat jaziku i nedavatj ni4ego v zamen!
02. Oktobris 2010, 00:24
Vispār jau es arī nesapratu, ko viņš ar to domā. Valodas zināšanas ir bonuss. Šajā gadījumā vecais stāsts par makšķeres iedošanu, lai katru dienu būtu paēdis — iemācīsies latviski, atkritīs miljons problēmu šajā valstī! Otrs — 2 valodu lietošana pamatīgi visu sadārdzina, jo viss jātulko un jāsagatavo 2 valodās! Ja krievu valodu te tik ļoti ignorētu, kā daži mēģina izrādīt, pāris miljoni budžetā noteikti ietaupītos. No nerunāšanas latviski iegūst vienīgi tulki, pārējie zaudē!!!!02 October 2010 01:03:29 MBex rakstīja:02 October 2010 00:37:49 vabo rakstīja:
menja zajelo to wto nekotorije tut hotjat povaļno vseh nau4itj Lat jaziku i nedavatj ni4ego v zamen!
No šīs vietas lūdzu sīkāk. Kas būtu jādod pretī?
02. Oktobris 2010, 00:30
02. Oktobris 2010, 00:37
4to Ti ho4ew usliwatj?kak stalkivajjut lbani latiwej i Rusko jazi4nih?! komon Ja ne politik i nekoga im nebudu,a vot pravdu matku-vsegda i vezde budu rubitj,tolko iz etova na rabote do sih por tam gde i bil,hotj predlagali sladkije uslovija esli izmenju mnenije,etoto ne mojo,Ja nemogu 4erz sebja perestupitj.U kazdoko 4eloveka estj svoi moralnoie principi.mogu raspisatj tutt do 20 000 bukov ,neha4u.nakonecto mogu soglasitsa s Zirinovskim (ne putatj s Plashem!!!) (c) s pereda4i ,,Balzam na duwu,,-za4em u4itj jazik ,kotorij 4erez 200 km zakan4ivajetsa?!,,poka ko mne i mojim detjam budet skotskoje otnowenije kak k bidlu,poka ,,belije vorotni4ki,, budut u vlasti,poka veterinari budut rukovaditj Ministerstvom ekonomiki,poka na rabotu budut prinimatj 4lenov partii i zopoliziv i rodstvenikov,poka budet suwestvovatj sistema otkatov za kazdij projekt,poka 4inovniki nenau4atsa ispolzovatj videlenije dengi po nazna4eniju,poka nebudet politi4eskoj otvetstvenosti po statje kriminalnogo kodeksa,poaka oligarhi nebudut bojatsa prostogo naroda,poka papo4ki budut pregrevatj svoih sinkov gde nogut,i ewo celaja ku4a-POKA...-Ja budu preziratj etu vlastj,etih SUK NARODA,eti zakoni!eto mojo li4noje mnenije,i nikto mne ni4evo nezdelajet.JA GRAZDANIN ETOJ STRANI,nacionalnostj-LATIWI!!!i mne poh na viskazivanije-nenravitsa 4toto ,3.14zduj v Rosiju!Mi ze nihrena nemozem sdelatj (akcija protesta s baikerami eto dokozal!)kak tolko nennavidetj SLAVJANSKO govorjawih i poprekatj negrazdan(v civilizovanom mire tak prosto nesuwestvujet,no etoze Latvija!).vsjo prosrali,ostalisk neskolko predprijatij kotorimi ewo poka neupravlajut ruskije,kak bi eto nepitalisj skritj no tak ono i estj,ne4em bolwe gorditsa 4to Ti -LATIW.Ja v etoj `zizni dobilsja vsevo sam nezavisimo ot polit vzgladov,i menja besit kogda u menja otbirajut mnoju vibitoje tolko potomu 4to nerazdelaju polit vzgladov.02 October 2010 01:03:29 MBex rakstīja:02 October 2010 00:37:49 vabo rakstīja:
No šīs vietas lūdzu sīkāk. Kas būtu jādod pretī?