Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
28. Decembris 2007, 14:23
28. Decembris 2007, 14:27
da policijā paši daudzi nezin kaut ko. Būsi uz tādu uzrāvies. Ja tiešām saki ka ir tā, ka pārrakstīšanu oficiāli noformēji, tad visi kosjaki jaunajam īpašniekam. Jo liegumu ir uz auto, nevis īpašnieku. Šitos brūnos plāksterus pat tiesu izpildītājiem nesūta, jo tehapskate vai parrakstīšana vnk liek samaksāt sodu.
28. Decembris 2007, 14:29
jāņem vērā, ka iespējams CSDD ir nolaiduši lažu :whistle:
moš uzzini vai uz tavu vārdu nav tas auto reģistrēts :?
28. Decembris 2007, 14:29
Taisnība ka sods ir uz mašīnas un tā jau būs jaunā īpašnieka problēma, ne tava!
Es tavā vietā izdarītu vel vienkāršāk - uzrakstītu brīvā formā skaidrojumu par apstākļiem, pievienotu oriģinālu vai kopiju no izziņas no csdd, un nosūtītu ierakstītā vēstulē municipāļiem pēc norādītās adreses. Dodu 90% ka saņemsi no viņiem atbildi ka sods ir atcelts, vai arī pāradresēts uz jauno īpašnieku (tādu gadījumu gan neesmu dzirdējis).
Es un man pazīstami cilvēki ir sūtījuši tādas vēstules ar līdz absurdam smieklīgiem un neticamiem skaidrojumiem par situāciju. Tiešām anekdotiskiem
.gif)
Par pārkāpumiem zem konkrētās zīmes Rīgas centrā. Visi protestētie sodi ir atcelti!
28. Decembris 2007, 14:34
paldies par lielo atsaucibu!!!! =)
tagad laikam jau neko nedarisu, tad jau pec svetkiem laikam... ja neaizmirsisu - uzrakstisu kaa viss beidzaas!
28. Decembris 2007, 15:55
Ja sodu uzlika Pašvaldīnas policija, tads jebkurā gadījumā raksti sūdzību norādītās struktūrvienības vadītājam - Rīgas bla-bla-bla rajona pašvaldības policijas priekšniekam!!!!! Jo tie ir īpaši gudri džeki :? tādi stāsti ir dzirdēti.
Tomēr nerunāju par PP pārstāvjiem kopumā, bet tomēr...
28. Decembris 2007, 16:12
Man draugam ari ta bija-MATI
Nonemt no uzskaites un pardot ir MATI
Neko vinam 2 gadus nak sadi pazinojumi+ vel jaierodas tiesa par cilveka sabrauksanu, ka ari tiesas darbi ar RS par nesamaksatiem stavvietas sodiem, un tada garaa... Policijai zvanijam kopigi daudz reizes, jo ka redzejam masinu stavam ta zavnijam lai brauc un savaac, neticami bet nekas nenotika, taad velak tas aktieris vel numuru biskin peikrasoja lai policija neatapzist