Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
27. Februāris 2007, 17:35
Man viens kādas 5 minūtes stāvēja pie mašīnas un kaut ko gaidīja, bet es tik vēlāk sapratu, ka viņš gaidīja naudu, kad viņš jau bija izrakstījis man pirmo sodu pa pilnu programmu! :evil:
27. Februāris 2007, 17:35
traapiet uz specrotu tad redzesim varbtu kadu zinas paradis par kukuldosanu
27. Februāris 2007, 17:37
iesaku uzmanities ar runam par 5ishiem utt.......vinji visu ieraksta audio utt.....
labak braukt neparkapjot, lai nestadina vispar
27. Februāris 2007, 17:37
piekriitu un ja parkapj tad tikai mazliet lai nav jaatstaj tiesibas
27. Februāris 2007, 17:39
Es principa pēc nedotu viņam naudu, jo nekad neuzskatu sevi par vainīgo! 8D

Tāpēc, ja runa iet par sodu, es uz viņiem esmu ļoti dusmīgs, un labāk samaksāšu sodu, nekā viņam kabatā!
27. Februāris 2007, 17:46
Es labaak iedodu 5ls nekaa tagad skatos uz kviiti, uz kuras 20LS

JAA!! TAADA MAN AR IR!

Pateeloj uz dzirnavu ielas 5 min invaliidu...
27. Februāris 2007, 17:48
Starp citu, ja ments peerkams vinsh dos par to zinaat!!
Bet toch nekaadaa gadiijumaa neplivinaaties ar naudu un nerunaat par cipariem...
Vinji pashi iemineesies par veelamo summu!
27. Februāris 2007, 17:49
мндя... никогда не мог понять тех кто ставит свои машины на стоянку под знак инвалидной каляски... ладно когда еще не куда встать и ты на 5-10 минут там примкнулся... но когда возле больших магазинов так делают... где места на 1000 машин... лень пройти лишних 10 метров? или просто хочецца понты покрутить встать поближе у входа, чтобы все видели какая у тебя машина...
27. Februāris 2007, 19:10
Veinreiz Jelgavā par ātrumu paņēma. Tas bija sen, kad CP dokumentus paši paņēma, bet papīrus rakstīt vajdzēja iet uz viņu auto. Vārdu sakot papīrus djeks paņēma... es gadīju, kas būs tālāk un aizmigu. Pulkstens bija škiet 1 naktī. CP pamodināja mani ar klauvēšanos pie loga un beigās vēl piedāvāja iepūst taurītē. Gulēju laikam ilgi
27. Februāris 2007, 19:31
8D