|
Un tieši tas tracina visvairāk - par kārtību visiem ir pilnīgs PO! Tas, kas pēdējo nedēļu laikā notiek ielās ir vienk. vājprāts. Nezinu, kapēc, bet iestājoties rudenim, katrs brauc kā grib, un tas mani nenormāli tracina. Viens piemērs ir 5ās sērijas BMW ap 7:45 no rīta. Ulmaņa un Vienības gatvju krustā, kur, braucot virzienā uz centru, ir 3 joslas, tas mierīgi močī pa vidējo, neviena priekšā viņam nav, bet, te pēkšņi, sta`joties pie sarkanā viņš pārkārtojas uz kreiso joslu, no kuras drīkst močīt tikai pa kreisi. Aizdomīgi jau tas likās, it īpaši aizdomīgs bija tas fakts, ka viņš stāvot tā arī neieslēdza virzienrādītājus. Es pie sevīm padomāju "Ņeužeļi tas priduroks brauks tasini..." Izrādās, man bija taisnība. Viņš i nedomāja kautkru pa kreisi močīt. Wtf....Nu, ok, pārāk lielas šaizes viņš nesataisa un brauc tālāk, bet brauc viņš ar 20km/h :arge:. Uzbraucot uz Salu tilta, viņš paliek 3ajā joslā, bet ātrāk par 50 km/h atsakās braukt. Ibio, ja negribi ātrāk braukt, pārvācies takš uz kādu citu joslu :arge:. Otrs spilgts gadījums bija vakar vakarā. Izlaiž Golf 3 vienu pasažieri pie krustojuma ārā, nu ok, tas nekas, bet tad viņs`kautkā bremzē pie izbraukšanas no krusta, kaugan satiksmes gandrīz va. Nu, ok, moš kule kasījās, who knows. Abi turpinam braukt, šamais man pa priekšu, bet tā vietā, lai mierīgi brauktu pa savu joslu, viņam 1/3 auto ir pretējā joslā. Wtf.... Pārbraucot pāri nākošajam krustam, viņš atkal aimirst, kur vispār atrodas, un mierīgi čunčina pa pretējo joslu, kaugan paskatoties uz ceļu, var viegli saredzēt lielas, baltas bultas, kas rāda nevis uz priekšu, bet uz viņu, tātad, pretējo kustības virzienu. Tā kā ceļs bija tukš, un viņš vilkās uz ~40 km/h, izdomāju viņu apdzīt, bet, teikšu godīgi, man bija bail, jo viņš vienalga turpināja tēlot kingu un tēmēt uz pretējā virziena joslu. Apdzīšanas brīdī es lūdzu dievu, lai viņš neizdomā man braukt sānos, kā viens cits čuvaks pāris dienas atpakaļ. Pilnīgs bezpriģels....
Sorry, ja šitas ne po tjemu, bet vienk. gribējās attēlot, kas notiek uz mūsu friggin` ielām pēdējā laikā.....
_________________ All Your Base Are Belong To Us
|