Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 93 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Poliči
AtbildeAtbilde saņemta: 08. Augusts 2004, 12:02 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:23
Atbildes: 4263
Atrašanās vietas: Mārupe, Latvija
Jaa, jociigi - tu un aizdomiigs.....Nekad neiedomaatos :whistle:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Augusts 2004, 12:06 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

:scratchchin:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Oktobris 2004, 15:36 
Lietotāja avatārs
A.Labvakar CP insp. Agris Kalniņš. Alkoholu lietojāt?
Ņea. Meklēju doķus...
A. Šoreiz dok. nevajag, LŪDZU iepūtiet.
...!!...
A. PALDIES! Laimīgu ceļu.
B. Ko ta jams rāda?
A. 0

P.s. Ripoju ar 242 bez TA un OCTA uzlīmēm. Viss po, iepūt tikai!
Pirms tam nedēļas laikā 8 ekipāžas pat sevi neapgrūtināja ar manis apturēšanu.

Pēdējā laikā (cik nu ir bijis tas prieks uzklausīt CP) skaidri un lieliem burtiem tieku informēts kas un ko no manis grib.
:cry: 1x šķīros no 25Ls, bet tas sīkums pienācās 8p+250>500+1 gads diskvalifikācija + teorijas eksis. UH! Stunda verbālas cīņas un židisku izlēcienu.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Oktobris 2004, 19:28 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Oij, baa, ko tad tev pieshuut gribeeja? Man vispaar ar mentiem taa, ne paaraak daudz dariishanu. Katru reizi, kad ir reids, mani 100% njem, jo kaukaa vinjiem simpatizee melni mershi ar melniem logiem. Vienreiz pat jautaaju - kapee apstaadinaajaat mani, nevis to Mazdu, kas man priekshaa bija - dzheks ilgi centaas izdomaat kaadu attaisnojumu, beigaas pateica "Nu, mashiina likaas smukaaka...". Vieniigias iznjeemums bija tieshi tajaa naktii, kad no MBpirts braucu maajaas - mani neapstaadinaaja! 8D Tas bija taaads parsteigums - es jau pamazaam samazinaaju aatrumu un grasijos staaties, a dzheks tikai pastijaas un devaas taalaak uz jau ieprieksh aptureeto auto.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Novembris 2004, 15:20 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:14
Atbildes: 495
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
Interesanti notiek.
1. mūsu Cp nevis mēģina rādīt kārtību uz ielām, bēt mēģina izpildīt sava budžeta plānus. Ir menti - nav pārkāpumu, nav mentu - daru ko vēlos. neko, forši mums iet. pēc tam brīnās, ka Diena raksta pa 60 bojā gājušiem. laiks aizdomāties. kad esi pie stūres - tuesi atbildīgs ne kai par sevi! vai tu jūties atbildīgs? padomā par to?
2. statistika liecina, ka auto kļvis parieroci nr1 prec cilvēkiem. kāpēc lai dabūtu licencētu stobru ir viena pieeja, bet lai tiesības - cita (daaaudz lojālākā pret jaunajiem killeriem un pašnāvniekiem). vai nav laik mainīt kārtību?
3. 99% respondentu atildēs ka uz ceļa baidās vai uzmanās no CP... vai staigājot pa ielām jūs to pāsu domājāt par valsts policijas pārstāvjiem. kas viņi ir kārtības sargi, kuri gatavi vienmērs palīdzēt, vai ienaidnieki (jo vinu mazāk, jo labāk)?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Novembris 2004, 15:26 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Es tomēr ņemu vērā faktu, ka ne jau šis gads ir traģisks, salīdzinot ar iepriekšējiem, satiksme ir kļuvusi drošāka un cietušo mazāk. OK, skaitlis liels, bet tas nav tikai braucēju dēļ. Tam ir vēl arī daudzi citi iemesli, bet ko lai dara, ka šie jautājumi šogad masu mēdiju jājamzirdziņš. Tūlīt būs vēlēšanas, tad vairs par šādām lietām neko nedzirdēsiet! Avīzēm vajag skaļus virsrakstus!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Novembris 2004, 15:34 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pēc manām domām, zem tiem visiem baisajiem skaitļiem slēpjas faktors, ko CP nu nekādi nevar mainīt - cilvēku attieksme. Tu vari likt cik vien policistus gribi, bet vienmēr atradīsies kāds idiņš, kurš pieleisies un sēdīsies pie stūres. Tai pašā laikā, CP darbu tomēr neatzīstu par apmierinošu, jo viņi pielaiž vienu ļoti baisu kļūdu - lielākā saļa CP ekipāžu braukā apkārt pa Rīgas ielām, bet tai pašā laikā uz lielajām šosejām nav gandrīz nevienas. Neuzskatu, ka tas ir pieņemami, ka, piemēram, ceļā Rīga-Ventspils-Rīga, vai Rīga-Kolka-Rīga nav nevienas CP ekipāžas. Common, šie tak ir ceļi, kuros visvairāk tiek močīts! Kas tas ir par sviestu? Iekš burnout.lv palasiju vienu komentāru, kur cilvēks stāsta, kā no Rīgas uz Tallinu pa 3h aizbraucis, pa to laiku vēl paspējot uzpīpēt, sakravāt mantas utt. Braucis esot tā uz 190 ar slickiem. Lūk te tad ir tā nāvējošā formula - clvēku attieksme (bija 4 pasažieri :blink: ), un katastrofāls CP ekipāžu trūkums uz lielceļiem. Jā, šis jaunietis ar CP saskārās tikai Igaunijas teritorijā...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Novembris 2004, 16:32 
Lietotāja avatārs
īstenībā gan paši vadītāji, gan gājēji ir vainīgi pie tā, ka ir tāda statistika. Pašiem jau i jāsaprot, ka neviens jau nesargās tevi kā tikai pats... pac briesmīgākais ir tas, ka daudzi no kļūdām nemācās...un pēc šaušalīgām avārijām brauc tik pat bīstami kā agrāk...tur jau CP nevarēs palīdzēt

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Novembris 2004, 18:50 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]3727|didi|[/user]īstenībā gan paši vadītāji, gan gājēji ir vainīgi pie tā, ka ir tāda statistika. Pašiem jau i jāsaprot, ka neviens jau nesargās tevi kā tikai pats... pac briesmīgākais ir tas, ka daudzi no kļūdām nemācās...un pēc šaušalīgām avārijām brauc tik pat bīstami kā agrāk...tur jau CP nevarēs palīdzēt

:iagree:
Viss jau slēpjas attieksmē - vienmēr atradīsies kāds alkāns pie stūres, tāpat kā tādi gāzētāji ar pilnu mašīnu, tāpat tādi, kam po par ceļa, laika u.c. apstākļiem, ka tikai ar savu izrūsējušo tupeli "atvilkt". Un tas pats ir ar mentu attieksmi - viņiem rupjākais pārkāpums ir ātrums. Uz tās pašas Rīgas-Ventspils šosejas gaišā, skaidrā, sausā dienā mani noķēra uz 129 km/h. Un tad? Satiksme ar` nebija intensīva un es neuzskatu, ka būtu kādu apdraudējis. OK, noteikumi ir pārkāpti, sods ir samaksāts, bet CP fiška ir nostāties ar radaru vietās, kur var mierīgi braukt ātrāk par atļautajiem 90 un "šaut". Reiz runāju ar vienu mentu, kurš man tā arī teica, ka no priekšniecības ir prasība sodīt n pārkāpējus nevis gādāt par to, lai uz ceļa būtu kārtība... :|

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 07. Novembris 2004, 19:07 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Un tieši tas tracina visvairāk - par kārtību visiem ir pilnīgs PO! Tas, kas pēdējo nedēļu laikā notiek ielās ir vienk. vājprāts. Nezinu, kapēc, bet iestājoties rudenim, katrs brauc kā grib, un tas mani nenormāli tracina. Viens piemērs ir 5ās sērijas BMW ap 7:45 no rīta. Ulmaņa un Vienības gatvju krustā, kur, braucot virzienā uz centru, ir 3 joslas, tas mierīgi močī pa vidējo, neviena priekšā viņam nav, bet, te pēkšņi, sta`joties pie sarkanā viņš pārkārtojas uz kreiso joslu, no kuras drīkst močīt tikai pa kreisi. Aizdomīgi jau tas likās, it īpaši aizdomīgs bija tas fakts, ka viņš stāvot tā arī neieslēdza virzienrādītājus. Es pie sevīm padomāju "Ņeužeļi tas priduroks brauks tasini..." Izrādās, man bija taisnība. Viņš i nedomāja kautkru pa kreisi močīt. Wtf....Nu, ok, pārāk lielas šaizes viņš nesataisa un brauc tālāk, bet brauc viņš ar 20km/h :arge:. Uzbraucot uz Salu tilta, viņš paliek 3ajā joslā, bet ātrāk par 50 km/h atsakās braukt. Ibio, ja negribi ātrāk braukt, pārvācies takš uz kādu citu joslu :arge:. Otrs spilgts gadījums bija vakar vakarā. Izlaiž Golf 3 vienu pasažieri pie krustojuma ārā, nu ok, tas nekas, bet tad viņs`kautkā bremzē pie izbraukšanas no krusta, kaugan satiksmes gandrīz va. Nu, ok, moš kule kasījās, who knows. Abi turpinam braukt, šamais man pa priekšu, bet tā vietā, lai mierīgi brauktu pa savu joslu, viņam 1/3 auto ir pretējā joslā. Wtf.... Pārbraucot pāri nākošajam krustam, viņš atkal aimirst, kur vispār atrodas, un mierīgi čunčina pa pretējo joslu, kaugan paskatoties uz ceļu, var viegli saredzēt lielas, baltas bultas, kas rāda nevis uz priekšu, bet uz viņu, tātad, pretējo kustības virzienu. Tā kā ceļs bija tukš, un viņš vilkās uz ~40 km/h, izdomāju viņu apdzīt, bet, teikšu godīgi, man bija bail, jo viņš vienalga turpināja tēlot kingu un tēmēt uz pretējā virziena joslu. Apdzīšanas brīdī es lūdzu dievu, lai viņš neizdomā man braukt sānos, kā viens cits čuvaks pāris dienas atpakaļ. Pilnīgs bezpriģels....

Sorry, ja šitas ne po tjemu, bet vienk. gribējās attēlot, kas notiek uz mūsu friggin` ielām pēdējā laikā.....

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 93 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012