Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
21. Janvāris 2008, 23:12
ZZK, Purvciems, dzelzavas iela
Agrāk, ja brauca pa G.Astras ielu no Pļavniekiem, Teikas virzienā, krustojumā ar Dzelzavas ielu, kreiso pagriezinu vairs taisiit nedriikts,tagad katru dienu vinji tur staav, tjer visus tos kas, griezhaas nost uz dzelzavas ielu :! :! :! :!
22. Janvāris 2008, 08:28
[user]14923|mb300sl|[/user]ZZK, Purvciems, dzelzavas iela
Agrāk, ja brauca pa G.Astras ielu no Pļavniekiem, Teikas virzienā, krustojumā ar Dzelzavas ielu, kreiso pagriezinu vairs taisiit nedriikts,tagad katru dienu vinji tur staav, tjer visus tos kas, griezhaas nost uz dzelzavas ielu :! :! :! :!
piezīme:
uzreiz griezties nevar, bet paņemam acis pirkstos un paskatamies arī uz zīmēm.
tur pirms Mēbeļu Nama ir zīme, kas parāda, kā var nogriezties pa kreisi...
CP tur stāv, nu un kurš vainīgs, ka nevar uz zīmēm paskatīties ?
22. Janvāris 2008, 09:35
Ieradumam liels speks.
22. Janvāris 2008, 12:04
tieši taa, cilveki 80% brauc peec ieraduma,
es tik pabridinu,
Principa jau visur zimes staav, jautajums tik vai mes vinjas gribam redzeet
22. Janvāris 2008, 12:07
[user]14923|mb300sl|[/user]tieši taa, cilveki 80% brauc peec ieraduma,
es tik pabridinu,
Principa jau visur zimes staav, jautajums tik vai mes vinjas gribam redzeet
.gif)
es jau neko....
principa ir domati CSN, bet nu vai mes tos gribam ievērot utt ?
30. Janvāris 2008, 21:14
Hi,
Kurš zina, par ko katru rītu poliči stādina Vairoga tilta pakājē uz Ķīšezera (Gaujas) ielas izraudzītos? Viens puisis stāv pret tiltu, rācijā kaut ko burkšķ, postenis ar auto mazliet uz Gaujas ielas pusi, tur arī stādina. Kas tur tāds naudīgs?
30. Janvāris 2008, 21:49
8)
30. Janvāris 2008, 22:23
[user]375|Valdis|[/user]Hi,
Kurš zina, par ko katru rītu poliči stādina Vairoga tilta pakājē uz Ķīšezera (Gaujas) ielas izraudzītos? Viens puisis stāv pret tiltu, rācijā kaut ko burkšķ, postenis ar auto mazliet uz Gaujas ielas pusi, tur arī stādina. Kas tur tāds naudīgs?
Tos, kuri negrib stāvēt rindā, lai nobrauktu no tilta un izbrauktu no Čierīša. Pats vienreiz arī kļuvu par izredzēto, bet trāpijās saprotošs inspektors un 30 Ls un 1punkta vietā iedeva biļeti par 10 Ls.
30. Janvāris 2008, 23:08
jeb arī tos, kas no tās labās joslas mauc vienalga pa kreisi
31. Janvāris 2008, 11:56
CP postenis no rīta stāvēja uz Maskavas ielas, virzienā uz centru, netālu no Slāvu tilta un kēra visus tos, kas griezās ārā no mājas (Maskavas 259-1) pagalma :evil: , jo nesen uzlikts tur ir kiegelis (vakar no rīta vēl nebija) un daudzi uz to iekrīt nepamanot to.
Esiet uzmanīgi!!!
Gribēju pajautāt, vai ir kāds informatīvais talrunis, kur es varētu uzzināt, kad un kurā vietā ir uzstādīta attiecīgā ceļa zīme?