Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
Tēma slēgta

Mana pieredze ar CP

01. Oktobris 2010, 17:37

Vabo es arī nerunātu, kā Gerhards kreiviski, jo vienkārši krieviski runāt par politiku,ekonomiku nemāku.

Mana pieredze ar CP

01. Oktobris 2010, 17:41

01 October 2010 18:29:05 Mizx rakstīja:
Vabo, nu Tu brauc auzās un runā par to, par ko Tev vairs nebūtu korekti te runāt.
kakje ,,auzas,,? kogda normaļno otvetitj nemožew,vsegda uhodiw ot temi.:)

Mana pieredze ar CP

01. Oktobris 2010, 17:44

01 October 2010 18:37:49 Amakatanav rakstīja:
Vabo es arī nerunātu, kā Gerhards kreiviski, jo vienkārši krieviski runāt par politiku,ekonomiku nemāku.
eto drugoje kogda 4elovek deistviteļno nemožet korektno virazitj misļ na drugom jazike,eto možno ponjatj.von TV5 vklu4i,normaļno obwajuts,Mamikin daže paru fraz na lat skazal.

Mana pieredze ar CP

01. Oktobris 2010, 17:46

bet,ja ministrija paziņo, ka ministrs runās latviski? + palūri viņa citas intervijas krieviski viņš slikti runā..

Mana pieredze ar CP

01. Oktobris 2010, 18:03

Manuprāt,kamēr nebūs cilvēciskas cieņas vienam pret otru,tad tas būs nebeidzamais stāsts. Un vienalga, kādā valodā kurš runā,un kurā valstī tas notiek.

Mana pieredze ar CP

01. Oktobris 2010, 18:08

01 October 2010 18:41:20 vabo rakstīja:
01 October 2010 18:29:05 Mizx rakstīja:
Vabo, nu Tu brauc auzās un runā par to, par ko Tev vairs nebūtu korekti te runāt.
kakje ,,auzas,,? kogda normaļno otvetitj nemožew,vsegda uhodiw ot temi.:)
Tu šobrīd nodarbojies ar naida kurināšanu. Te ir Latvija un te ir viena valsts valoda, visiem iedzīvotājiem ir tiesības un pienākums zināt tikai šo vienu valodu. Tas, ka kāds no visiem zina vēl kādu, ir tikai bonuss, bet ne pienākums. Tās lietošana ir vēl mazāks pienākums, ja latvieši krieviem te atbild krieviski, principā varētu prasīt latu par katru sarunu. Tā sakot — tulkošanas pakalpojumi. T.sk. ceļu policistam nav šāda pienākuma ar kādu runāt ne valsts valodā. Ikvienam, kurš atrodas šajā valstī ir tiesības pēkšņi aizmirst visas citas valodas. Un pērējiem ir jārēķinās, ka tā var gadīties. Punkts.

Visā pasaulē CP runās savas valsts valodā un reti kur ielaidīsies diskusijās svešvalodās, uz ielas jau nu noteikti reti. Bet ja kaut kāds ****** pie stūres grib ar CP agresīvi runāt nevalodā, tad pats vainīgs, ka 5 min laikā nevar turpināt savu braucienu.

Mana pieredze ar CP

01. Oktobris 2010, 18:24

Visā pasaulē CP runās savas valsts valodā un reti kur ielaidīsies diskusijās svešvalodās, uz ielas jau nu noteikti reti.

Jā,tam jāpiekrīt.
Kad mani Slovākijā apturēja vietējā ceļu policija,es runāju angliski,-viņi slovākiski.Un pilnīgi neiespringa par to,ka es esmu ārzemnieks,un nezinu slovāku valodu...

Mana pieredze ar CP

01. Oktobris 2010, 20:22

01 October 2010 19:08:38 Mizx rakstīja:
Tu šobrīd nodarbojies ar naida kurināšanu.
da ladna!!!:haha:gotov otvetitj za každuju bukvu!!!vibiraj metod.

Mana pieredze ar CP

01. Oktobris 2010, 20:27

01 October 2010 19:08:38 Mizx rakstīja:
Visā pasaulē CP runās savas valsts valodā un reti kur ielaidīsies diskusijās svešvalodās, uz ielas jau nu noteikti reti.
Nu Latvija ne vesj Mir,za 14 let 4to provjol za ruļom 2-3 raza razgovor s policijej bil na gos jazike pri4om ne v Riģe,ostanavlivajut,predatavļajutsa po latiwski,smotrjat korķi,vidjat familiju i avtomatom perehodjat na ruskij!:D
Pēdējo reizi laboja vabo - 01. Oktobris 2010, 20:28, kopā labots 1 reizi.

Mana pieredze ar CP

01. Oktobris 2010, 20:56

01 October 2010 17:45:58 Udritis rakstīja:
Ar mani Polijā neviens neauklējās, bžicne bžačne, kājas plati un stroķis pie muguras :D

arī Vācijā tas pats- ilgi neauklējas un stroķis pie muguras.
Tiem urlēniem konkrēti paveicās, ka policists tāds mierīgs pagadījās.
Tēma slēgta