Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
Tēma slēgta

Mana pieredze ar CP

29. Septembris 2010, 08:01

Nu kaut vai ar G, ja tā būtu uzvedies, tas tāpat īsti nav normāli, vaitad var pēc auto markas, veidot attieksmi pret cilvēku?

+1

Mana pieredze ar CP

29. Septembris 2010, 08:41

Man vienreiz AR KĀJĀM PP vīri aizšķērsoja ceļu - iemesls - gaismas, tikko no veikala izbraucu, neko, ieslēdzu - viss labi, paldies.

Mana pieredze ar CP

01. Oktobris 2010, 14:49

http://www.youtube.com/watch?v=ZbBU3WtaXM8&feature=player_embedded
mda...
na DELFI pomojemu bilo na prowloj nedele,sei4as video pojavilosj.

Mana pieredze ar CP

01. Oktobris 2010, 14:52

28 September 2010 22:07:17 ZauriK rakstīja:
Nado bilo nomer busa srisovatj i pozvonitj kuda sledujet :)

uz VP iekšējo Drošibas Dienestu. Tur ātri reaģē :)

Mana pieredze ar CP

01. Oktobris 2010, 15:19

01 October 2010 15:49:42 vabo rakstīja:
mda...

Policisti ar sevišķu intelektu un diplomātijas spējām parasti neizceļas,un tad vēl tā varas apziņa...Tie čalīši jau ar uzprasījās-rezultāts ""uz sejas"".

Bet domāju,vienalga labāk kā Krievijā..

Mana pieredze ar CP

01. Oktobris 2010, 15:47

01 October 2010 16:19:19 Ugis rakstīja:
01 October 2010 15:49:42 vabo rakstīja:
mda...

Policisti ar sevišķu intelektu un diplomātijas spējām parasti neizceļas,un tad vēl tā varas apziņa...Tie čalīši jau ar uzprasījās-rezultāts ""uz sejas"".

Bet domāju,vienalga labāk kā Krievijā..
Man bija slinkums skatīties. Tas ir tas video, kur no Krievijas kaut kādi pieprasīja sarunu krieviski? Kāpēc ne vāciski, franciski vai angliski???? Es CP vietā ar tādiem mēģinātu runāt dažādās valodās vai vestu uz iecirkni.

Mana pieredze ar CP

01. Oktobris 2010, 15:48

kāda jēga speciāli provocēt CP ? :doh:

Mana pieredze ar CP

01. Oktobris 2010, 16:03

Pamuļķu bars, kā vieni tā otri.

Man ir bijis ar pašvaldībniekiem gandrīz līdz kautiņam dēļ viņu cūciskās rīcības, principā, par to ko dusmās viņiem pateicu varēja mierīgi mani sutkās iesēdināt, bet suns jau zina ko viņš ir ēdis.
Pēdējo reizi laboja Udritis - 01. Oktobris 2010, 16:11, kopā labots 1 reizi.

Mana pieredze ar CP

01. Oktobris 2010, 16:39

nez, man kauktā liekas,ka ar policiju,arstiem ,vispār ar varas aparātu jārunā pa labam, ja sāki blatot var konkrēti iebersties :shura:

Mana pieredze ar CP

01. Oktobris 2010, 16:43

01 October 2010 16:47:23 Mizx rakstīja:
Man bija slinkums skatīties. Tas ir tas video, kur no Krievijas kaut kādi pieprasīja sarunu krieviski? Kāpēc ne vāciski, franciski vai angliski???? Es CP vietā ar tādiem mēģinātu runāt dažādās valodās vai vestu uz iecirkni.
blin,na tebja 4o slavjanskije bukvi kak na bika krasnaja trjapka srabativajet?Litovci na sļot prijehali po ruski govarili Ti s nimi na francuskom obwalsja?esli prijedew v Niģeriju i budew prositj 4to bi tebe dali perevod4ika eto budet wtoto sverh estestvenoje?bļa Mizx Ja v ox#je ot tebja:doh:
Tēma slēgta