Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
Tēma slēgta

Mana pieredze ar CP

27. Septembris 2010, 11:56

:O:doh::(
Nav pirmais gadījums

Mana pieredze ar CP

27. Septembris 2010, 12:02

Raksts ir stipri nekonkrēts, bez numuru zīmēm, bez nekā, tikai tāds ļer ļer...

kā to pierādīt ?

bet par situāciju, ja tā tāda bija - :(

Mana pieredze ar CP

28. Septembris 2010, 20:53

Pēdējā laikā tik tiešām daudz saskāros ar ļoti laipniem CP,kas palīdz uz ceļa, nelaimē nonākušakiem un man domas tiešām bija mainījušās par viņiem, nodomāju varbūt uz krīzi visi tādi palīdzīgāki kļūvuši.....BET ir jau arī vnm ar dzīvi neapmierinātie Pašvaldības policisti(neaizskaru kādu konkrēti), šodien ar četriem tādiem saskāros! Stāsts ir dikti garš, bet nu īsumā braucot pie Mola pārkārtojos no kreisās uz labo joslu, lai veiktu labo pagriezienu, visu akurāti izdarīju, paskatījos spogulī, pagrieziens utt, bet te reku šeku, laikam ar lietaino rītu neapmierināts brauc municipālis ar busiņu, kurā atrodas vēl trīs poicisti. Kad pirmo reizi mēģināju veikt manevru, ieraudzīju, ka šis "spiež"virsū un nelaiž mani joslā, taču man priekšā kādu gabaliņu jau rinda veidojas, mazliet vēl uzdevu gāzi un iepruacos nu jau nelielajā spraugā starp policistu busiņu un priekšā braucošos auto, uz ko saņēmu tālo uguņu midžināšanu un signalizēšanu.
Apstājos pie krusotjuma, viņš ar savu busiņu ielīda man tā pakaļā, ka pat park.sensori sāka pīkstēt, es aiz dusmām, izbraucot no krustojuma tā agresīvāk "iespiedu" pedāli, pēc kam nodomāju, ka šis atpaliek un ir licies mierā, bet nē, nākosājā krustā tas pats un redzu, ka šams no Renault traffic spiež cik var, lai tiktu līdzi, tad nu tādi mums bija 4 krustojumi kopā un tas neatlaidīgi man sekoja!
Kad beigās policists nenocietās, tad pie pēdējā krusta, uzbraucot uz ietves piebrauca man no labās puses un lika atvērt logu, ko ar pirmo reizi es ignorēju, pēc brīža, kad bija uzstājīgi man licis atvērt logu, es atvēru...uz ko pirmais saņēmu
PP-"Ti gde prava pokupal"
ES-"Gde kupil, tam uže neprodajut"....es turpinu"Jūs kādā valstī dzīvojat"?
PP-"Ja ņepoņil vopros"
ES-"Tev kā policistam, būtu oficiāli jāstādas priekšā, nevis pa logu jābļauj krievu valodā kaut kādi teksti"
No blakus sēdošā PP
PP"Tu te ar muti nebrauc"
atkal pievienojas krievu valodīgais policists
PP"Cho margali vistavil, otvečaj za svoji postupki"tad sekoja daži tik tiešām augstākās pakāpes žargoni, ko pat nesapratu
ES"Lai jums vieksmīga darba diena,lasiet grāmatas latviešu valodā"
Es braucu un kādas 10 minūtes vēl biju šokā, par tāda veida attieksmi un tekstiem, no policijas darbinieka.
Tiešām žēl, ka ir tādi ierēdņi, kas itkā skaitās mūsu kārtības uzturētāji!

Mana pieredze ar CP

28. Septembris 2010, 20:58

AS, ar W140 biji?

Mana pieredze ar CP

28. Septembris 2010, 20:59

28 September 2010 21:58:08 Ome rakstīja:
AS, ar W140 biji?

Jā.

Mana pieredze ar CP

28. Septembris 2010, 21:06

28 September 2010 21:59:43 AS rakstīja:
AS, ar W140 biji?

Jā.

Ja būtu ar G, domāju, ka tā neuzvestos. :)

Mana pieredze ar CP

28. Septembris 2010, 21:07

Nado bilo nomer busa srisovatj i pozvonitj kuda sledujet :)

Mana pieredze ar CP

28. Septembris 2010, 21:08

28 September 2010 22:06:14 Ome rakstīja:
28 September 2010 21:59:43 AS rakstīja:
AS, ar W140 biji?

Jā.

Ja būtu ar G, domāju, ka tā neuzvestos. :)

Nu kaut vai ar G, ja tā būtu uzvedies, tas tāpat īsti nav normāli, vaitad var pēc auto markas, veidot attieksmi pret cilvēku?

Mana pieredze ar CP

28. Septembris 2010, 21:08

28 September 2010 22:07:17 ZauriK rakstīja:
Nado bilo nomer busa srisovatj i pozvonitj kuda sledujet :)

Gribēju, bet vnk nepaspēju, jo stāvēju uz intensīva krusta un kad pats aizbraucu, tad tikai iedomājos par to! :doh:

Mana pieredze ar CP

28. Septembris 2010, 22:43

Pipec :O Saprotams PP sašutums, bet attieksme vienkārši nogalina :doh: Njebivajet simja bez urodov :alko: Žetons par grāmatas ieteikšanu :super:
Tēma slēgta