Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
Tēma slēgta

Mana pieredze ar CP

31. Augusts 2010, 20:00

рулетка в метрологическом центре:super:

знаешь я сразу вспомнил видио ролик где парень в таком духе гаишника нагнул когда тот придрался за тонировку передних стекол. там тема такая была: сначало попросил мотивировать какого черта остановили, потом попросил сертификацию прибора, потом какуюто справку о точности прибора, затем сертификат разрешающий менту работать с этим прибором )))

Mana pieredze ar CP

31. Augusts 2010, 20:01

31 August 2010 20:26:42 Jazznfunk rakstīja:
Radardetektors likumā ir minēts.

Dabūju plāksteri par stāvēšanu takšu pieturā. Aiznesu apsūdzēt. Interesanti zināt, vai viņi spēs man pierādīt, cik metrus par tuvu es tur stāvēju? Es izmērīju, bet viņi? :)

Neuzrakstīji pašu galveno, kā tu pierādīsi sava mērījuma ticamību ?

Mana pieredze ar CP

31. Augusts 2010, 20:11

Viņiem jāpierāda to, ka es esmu vainīgs, nevis man, ka esmu nevainīgs.

Mana pieredze ar CP

31. Augusts 2010, 20:15

31 August 2010 21:11:04 Jazznfunk rakstīja:
Viņiem jāpierāda to, ka es esmu vainīgs, nevis man, ka esmu nevainīgs.
u nih drugije vzgļadi na eto:shura:

Mana pieredze ar CP

31. Augusts 2010, 20:22

Bet protams! :)

Šoreiz esmu nolēmis pastrīdēties. Ziņošu par rezultātiem :)

Mana pieredze ar CP

31. Augusts 2010, 22:20

31 August 2010 20:47:46 vabo rakstīja:
31 August 2010 20:26:42 Jazznfunk rakstīja:
Radardetektors likumā ir minēts.

Dabūju plāksteri par stāvēšanu takšu pieturā. Aiznesu apsūdzēt. Interesanti zināt, vai viņi spēs man pierādīt, cik metrus par tuvu es tur stāvēju? Es izmērīju, bet viņi? :)
daže esli oni merili,dolžna bitj nakleika na ruletke o tom 4to provedena proverka instrumenta v metrologi4eskom centre.
NAV JĀBŪT. iemācieties, ka mums ar likumu ir noteikts kalibrējamo un verificējamo mērlīdzekļu saraksts!!! Visi, visi, visi citi mērlīdzekļi NETIEK un NAV jāpārbauda. Notiek uzticēšanās ražotājam, vienīgais salīdzinājums notiek pašiem savā starpā subjektīvi salīdzinot ar citu, šajā gadījumā mērlenti. Tikpat subjektīva pārbaude, kā oficiāli jāpārbauda kāpņu izturība — izstaigāt pa pakāpieniem, kamēr tās noliktas zemē. Ja jūs pa savām mājas kāpnēm nestaigājat, neprasiet to darīt citiem!!!!!
Pēdējo reizi laboja Mizx - 31. Augusts 2010, 22:21, kopā labots 1 reizi.

Mana pieredze ar CP

01. Septembris 2010, 01:13

MizxTi uw konewno izvini,tebe vidneje.Mi tut serije miwki nehrena neznajem...
1.na ļubom objekte v ES (naskoļko mne izvesno Mi v ES)vse izmeriteļnije pribori dolži proiti verivikaciju,nezavisimo novij/starij.esli v Kitaii delanaja ruletka ili uroveņ dajot owibku s 10 cm 1 mmna genplane ,to eto uže 50 cm v marwtabe.predstavļajew sebe delatj takije zameri pri postroiki vzļotno/posado4noj polosi?!LABAIS!!!!!!:doh:
2.sami rabotniki policii utverždajut 4to ruletki prohodjat verifikaciju,sam li4no videl nakleiki.
3.nu i na sladkoje
Valsts metroloģiskajai kontrolei pakļauto mērīšanas līdzekļu saraksts
Nr.
p.k. Mērīšanas līdzekļa nosaukums Verificēšanas periodiskums (ne retāk kā)

1.Ģeometrisko lielumu un kustības parametru mērīšanas līdzekļi:
1.1.garuma, laukuma un daudzdimensionālie mērīšanas līdzekļi reizi gadā
1.2.mērstieņi un mērlentes ar atsvaru šķidruma līmeņa mērīšanai tilpnēs reizi gadā

1.3. metri, lineāli un mērlentes reizi 2gados
Nus,argumenti?dovadi?opravdanija?
Pēdējo reizi laboja vabo - 01. Septembris 2010, 01:13, kopā labots 1 reizi.

Mana pieredze ar CP

01. Septembris 2010, 07:33

31 August 2010 23:20:33 Mizx rakstīja:

NAV JĀBŪT.

A ot kuda, esli ne sekret, ti eto vzjal?

Mana pieredze ar CP

01. Septembris 2010, 08:14

Vabo, to par ES nemaz nepiemini, te ir savi likumi, un ES normas ne vienmēr vēl ir ieviestas, kā man paskaidroja vienā iestādē ...:D

Mana pieredze ar CP

01. Septembris 2010, 08:25

01 September 2010 09:14:58 Misters X rakstīja:
Vabo, to par ES nemaz nepiemini, te ir savi likumi, un ES normas ne vienmēr vēl ir ieviestas, kā man paskaidroja vienā iestādē ...:D
Mizx tam nerabotajet?:mhihi:
Tēma slēgta