Citēt:
04 March 2010 16:27:49 Udritis rakstīja:
Šodien atrāvos 20 Ls par stāvēšanu vietā, kur ir P burts ar atļauju stāvēt 1h agrāk tur tāda nebija, bija vnk. pietura, tagad no janvāra uzlikts 1h ar pulkstenīti. Iegāju veikalā iznāku ārā, bļemba logā ar 20 Ls un pleķainie turpina līmēt visai mašīnu rindai. Piegāju klāt, saku ka biju veikalā labi ja trīs minūtes, šis saka, ka lai es pierādod, tipa pulkstenis uz paneļa nav, es saku, ka tu tak redzēji ka es piebraucu un izleci ārā un momentā uzlīmēji, šamais ņirdz man ģīmī, nu tad neizturēju un pateicu kārības kalpam kas ir viņš un viņa māte, visā sev zināmā leksikā, vismaz ap sirdi vieglāk palika par tādu cūcību. Pēc tam pārdevēja teica ka zaļie tur vaktē katru dienu, viņai jau apnicis iet ārā un visiem teikt lai neatstāj mašīnas. Karoč dusma nenormāla par to, ka viņi redzēja kad es piebraucu un cik ilgi nebiju.
A tu vērsies administratīvajā tiesā ar prasību, tipa, lai šie pierāda, ka Tu stāvēji vairāk par vienu stundu, obligati pieraksti lieciniekus. Kaut es varu aiziet noliecināt! Ko tik dēļ tāda labulīša kā Tevis neizdarīšu!:shura: