Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 275 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 28  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Mana pieredze ar CP
AtbildeAtbilde saņemta: 06. Februāris 2009, 19:23 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 12. Decembris 2005, 21:55
Atbildes: 96
nezinu kā Jūs ar viņiem tur runājat, bet mani vēl šonedēļ apturēja uz krastenes par ātrumu 84km/h, tur kur drīkst braukt 70. Sasveicinājāmies, paņēma manus dokumentus, pateica manu ātrumu, es teicu, ka esmu vainīgs, jā, mans ātrums. Palūdza lai iebraucu kabatā uz krastenes, drošvien lai netraucētu citiem šoferīšiem. Iebraucu tur, viņi uzrakstīja protokolu un es aizbraucu mājās skaitīt valstij soda naudu. :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 06. Februāris 2009, 19:27 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Novembris 2007, 22:43
Atbildes: 5184
Atrašanās vietas: ba-na-na-land
Mašīna: NO-KIA

njā uz krastenes vakar visu dienu stāvēja... smuki ķerās tur.. redzjeu kā vienam radardetektoru no saules sarga pie A stiokas izrāva...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Februāris 2009, 00:22 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Izrādās, ka tas gadās visur pasaulē un nopietna problēma...: http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/nort ... 899171.stm

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Februāris 2009, 06:18 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Novembris 2008, 15:59
Atbildes: 902
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Izrādās, ka tas gadās visur pasaulē un nopietna problēma...: http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/nort ... 899171.stm

8D ja būtu sieviete, varētu izlikties par Vadītāju Apliecību :lol:

Precīzāk - PM.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Februāris 2009, 11:21 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 09. Novembris 2006, 11:27
Atbildes: 179
es reiz gribeju dabūt kādu sodu, notēlot ka esmu aizmirsis apliecību un nosaukt kāda drauga pers. kodu. Labi ka pirms to mēģināju uzzināju, ka policistiem kompī arī bildes rādās :D
Laigan pēdejo reizi, kad manu vēsturi baudīja, nekādu bildi nerādīja

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Marts 2009, 20:27 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 16:27
Atbildes: 5310
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Mercedes-Benz
1. Braucot Kristapa kartingā, apturēja CP - stādījās priekšā un uzturēja sarunu līdzīgi kā TV šova vadītājs. Smieklīgi un jautri, kas lika secināt, ka sistēma mainās.
2. Doma laukumā ieklīda a/m ar LT numuriem, kuru ar ieslēgtām bākugunīm un skaļu sirēnu apstādināja PP. Ar CSN rokās policijas pārstāve brīdi padiskutēja (lietuviski?) un atlaida pārkāpēju. Sistēma mainās?!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Marts 2009, 20:29 
Lietotāja avatārs
Bildes rada tiem, kam ir jaunas tiesibas! Tiem kam vecas tiesibas, sistema bildi neuzrada ;)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Marts 2010, 16:27 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Septembris 2006, 10:17
Atbildes: 2152
Atrašanās vietas: Liepāja
Mašīna: C124
Šodien atrāvos 20 Ls par stāvēšanu vietā, kur ir P burts ar atļauju stāvēt 1h agrāk tur tāda nebija, bija vnk. pietura, tagad no janvāra uzlikts 1h ar pulkstenīti. Iegāju veikalā iznāku ārā, bļemba logā ar 20 Ls un pleķainie turpina līmēt visai mašīnu rindai. Piegāju klāt, saku ka biju veikalā labi ja trīs minūtes, šis saka, ka lai es pierādod, tipa pulkstenis uz paneļa nav, es saku, ka tu tak redzēji ka es piebraucu un izleci ārā un momentā uzlīmēji, šamais ņirdz man ģīmī, nu tad neizturēju un pateicu kārības kalpam kas ir viņš un viņa māte, visā sev zināmā leksikā, vismaz ap sirdi vieglāk palika par tādu cūcību. Pēc tam pārdevēja teica ka zaļie tur vaktē katru dienu, viņai jau apnicis iet ārā un visiem teikt lai neatstāj mašīnas. Karoč dusma nenormāla par to, ka viņi redzēja kad es piebraucu un cik ilgi nebiju.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Marts 2010, 16:48 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Decembris 2008, 00:54
Atbildes: 3033
Mašīna: isuzu
Citēt:
04 March 2010 16:27:49 Udritis rakstīja:
Šodien atrāvos 20 Ls par stāvēšanu vietā, kur ir P burts ar atļauju stāvēt 1h agrāk tur tāda nebija, bija vnk. pietura, tagad no janvāra uzlikts 1h ar pulkstenīti. Iegāju veikalā iznāku ārā, bļemba logā ar 20 Ls un pleķainie turpina līmēt visai mašīnu rindai. Piegāju klāt, saku ka biju veikalā labi ja trīs minūtes, šis saka, ka lai es pierādod, tipa pulkstenis uz paneļa nav, es saku, ka tu tak redzēji ka es piebraucu un izleci ārā un momentā uzlīmēji, šamais ņirdz man ģīmī, nu tad neizturēju un pateicu kārības kalpam kas ir viņš un viņa māte, visā sev zināmā leksikā, vismaz ap sirdi vieglāk palika par tādu cūcību. Pēc tam pārdevēja teica ka zaļie tur vaktē katru dienu, viņai jau apnicis iet ārā un visiem teikt lai neatstāj mašīnas. Karoč dusma nenormāla par to, ka viņi redzēja kad es piebraucu un cik ilgi nebiju.

A tu vērsies administratīvajā tiesā ar prasību, tipa, lai šie pierāda, ka Tu stāvēji vairāk par vienu stundu, obligati pieraksti lieciniekus. Kaut es varu aiziet noliecināt! Ko tik dēļ tāda labulīša kā Tevis neizdarīšu!:shura:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 04. Marts 2010, 17:03 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Oktobris 2006, 22:00
Atbildes: 1988
Atrašanās vietas: Latvija
Mašīna: Baigais dampis!

Burta kalpi! :doh:

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 275 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 28  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012