Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
Tēma slēgta

Auto konfiskācija

04. Augusts 2011, 15:34

Ja nevarēsi pierādīt izcelsmi, tad ta būs kontrabanda.

Auto konfiskācija

04. Augusts 2011, 15:37

Vienu pudeli (litru?) varēja pārvadāt, ja nemaldos.
Pēdējo reizi laboja Tomzs - 04. Augusts 2011, 15:37, kopā labots 1 reizi.

Auto konfiskācija

04. Augusts 2011, 15:45

мде.. я думал только в россии мусора такие обалдевшие от жизни...:doh:

Auto konfiskācija

04. Augusts 2011, 15:52

Tas jebkurā pasaules vietā un attiecināms uz jebkurām akcīzes precēm. Vienīgi normas mēdz atšķirties.

Auto konfiskācija

04. Augusts 2011, 21:24

pārvadāt bez čeka var tieši 20L

Auto konfiskācija

04. Augusts 2011, 21:58

04 August 2011 22:24:52 Marchello rakstīja:
pārvadāt bez čeka var tieši 20L

Necepies, starp CP darboņiem lielākā daļa nezina likumus, kas attiecas uz viņu profesionālo darbību, kur nu vēl akcīzes preču apriti. Tāpēc likumi pēc iespējas jāzin autovadītājam, lai čakarētu viņus.

Auto konfiskācija

04. Augusts 2011, 23:48

Pēc likuma pat nedrīkstot 50l gāzes balonu uz mazdārziņu aizvest. Tur nav lieta preces izcelsmē, bet drošības noteikumi. Kaut gan kāda starpība 20l E95 vai 50l LPG..

Mani Madonā, naktī, apturēja CP, dokumentu pārbaude. Redzēja, ka sedanam izņemts aizmugurējais sēdeklis (kā viņš redzēja - tumšs taču..), lika atvērt bagāžnieku. Neko interesantu, protams, tur neatrada, viss OK.

Džeks brauca ar kravas busu no Liepnas (pierobeža). Pilns ar skaņas aparatūru. Noturēja, lika parādīt, džeks pat pāris kastes attaisīja, lai parādītu, ka aparāts :)

Man trafarētu darba busu pilnu ar flautām, ģitārām un trompetēm gribēja konfiscēt, jo apturēja par pārkāpumu (apdzinu pāri nepārtrauktai līnijai) un nebija dokumentu uz kā pamata sastādīt protokolu. Bija tikai tehniskā. Tiesības man bija nospertas, bija policijas papīrs, kas apliecināja šo faktu. CP piezvanīja, pakonsultējās, dusmīgi pakratīja zizli un palaida. Pat pavadzīmes neprasīja uzrādīt.

Sen senā pagātnē braucu bez tiesībām, bija tikai tehniskā - protams, evakuators. 200 Ls sods, noliku tiesības bez nekādiem liegumiem.
Pēdējo reizi laboja Jazznfunk - 04. Augusts 2011, 23:51, kopā labots 1 reizi.

Auto konfiskācija

05. Augusts 2011, 09:18

Kad man bija C124, tad samērā bieži mani stādināja CP un lika atvērt bagažnieku. Loti dīvaini bija tas, ka kupejā jau neko daudz nesakrausi, kā arī nosēdies nekad nebija.
Vēl dīvainākais bija tas, ka pēc bagažnieka atvēršanas man vienmēr pārbaudīja acu zīlītes un daži pat prasīja parādīt mēli :D

Auto konfiskācija

05. Augusts 2011, 09:28

Man draugu nesen ar senci apstādināja, viņi no leišiem brauca ar forestera jumtu.

Sākumā uzjautāja vai nav pēdējā mēneša laikā lietojis kkādus klepus sīrupus un tad teica, ka būs jābrauc uz narkotiku pārbaudi.:D:D

Auto konfiskācija

05. Augusts 2011, 13:51

05 August 2011 10:18:51 Richy rakstīja:
Kad man bija C124, tad samērā bieži mani stādināja CP un lika atvērt bagažnieku. Loti dīvaini bija tas, ka kupejā jau neko daudz nesakrausi, kā arī nosēdies nekad nebija.
Vēl dīvainākais bija tas, ka pēc bagažnieka atvēršanas man vienmēr pārbaudīja acu zīlītes un daži pat prasīja parādīt mēli :D

Nu jā tu jau pēc tāda narkaša izskaties ... man tik regulāri liek iepūst ...pēdējo reizi forša blondīne pat pagadījās - pateicu lai šī pirmā :haha: iepūta ar :shura:
Tēma slēgta