Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
Tēma slēgta

Uz Gaujas ielu

13. Augusts 2009, 20:49

es tavā vietā mazāk klausītu CP... šie daudz ko iestāstīs.

ja ir kāds pazīstams jurists, palūdz uzrakstīt iesniegumu par administratīvā akta apstrīdēšanu.

Uz Gaujas ielu

13. Augusts 2009, 20:51

13 August 2009 21:49:06 Ome rakstīja:
es tavā vietā mazāk klausītu CP... šie daudz ko iestāstīs.

ja ir kāds pazīstams jurists, palūdz uzrakstīt iesniegumu par administratīvā akta apstrīdēšanu.
mesjac nazad eto sam prohodil,teperj ja zlosnij terorist manjak!:shura:net smisla tratitj denģi vremja i nervi. CP ustanovka rubitj babki v bjudžet.

Uz Gaujas ielu

13. Augusts 2009, 21:01

tas kā paveiksies un cik kvalitatīvu iesniegumu uzrakstīsi. vienu reizi izdevās Ls 30 latu sodu samazināt līdz Ls 0 ;)

Uz Gaujas ielu

16. Septembris 2009, 21:14

13 August 2009 21:05:37 KB-10 rakstīja:
Kāds ir gājis skaidroties - krustojuma šķērsošana pie sarkanā!

Biju aizgājis uz "lietas izskatīšanu - apstrīdēšanu".
Soda apmērs 4 soda punkti un naudas sods līdz 100LVL.

Prasīja vai atzīstu savu vainu, atbildēju ar jā! Taču piebildu, ka man nav soda punktu un līdzīgu pārkāpumu. Inspektors apdomājās, ņēma vēra, ka atzīstu sevi par vainīgu un piešķīra 4 soda punktus (tos nevar samazināt) un 20 LVL naudas sodu!

Ir vērts doties uz Gaujas ielu...

Uz Gaujas ielu

16. Septembris 2009, 22:26

16 September 2009 22:14:37 KB-10 rakstīja:
13 August 2009 21:05:37 KB-10 rakstīja:
Kāds ir gājis skaidroties - krustojuma šķērsošana pie sarkanā!

Biju aizgājis uz "lietas izskatīšanu - apstrīdēšanu".
Soda apmērs 4 soda punkti un naudas sods līdz 100LVL.

Prasīja vai atzīstu savu vainu, atbildēju ar jā! Taču piebildu, ka man nav soda punktu un līdzīgu pārkāpumu. Inspektors apdomājās, ņēma vēra, ka atzīstu sevi par vainīgu un piešķīra 4 soda punktus (tos nevar samazināt) un 20 LVL naudas sodu!

Ir vērts doties uz Gaujas ielu...

+1,apmeram tas pats!Ja nelekties,un atzit vainu parasti naudas sods ir minimalais iespejamais,diemzel par punktiem vini neatbild!

Uz Gaujas ielu

16. Septembris 2009, 22:35

ja jau atdzīsti vainu ..ta moš arī paņem kādu slepkavību uz sevīm vai izvarošanu?

man tas pats ir pat liecinieks kas redzējis ka padzelteno ... a tos 100ls viņi visiem lūpas trīcinātājiem samazina.

Vemt gribas kā naudu pelna un algu atstrādā.

Vispār pēc saprašanas nedrīkstētu sodīt ja video nav! A to nezin kāpēc kā šitādi gadījumi tā CP raksta ka aparāts izslēgts vai tehniska kļūme!

man tās viņu dudkas jau ribās!

Uz Gaujas ielu

16. Septembris 2009, 22:37

Starp citu apsveicu ar punktu iegūšanu, taga katrs sakains ments uzskatīs par svētu pienākumu tādam kā tu kroplim recidīvistam vēl papildināt kontu! pat par nummurzīmes vienas lampiņas nedegšanu atrausies sodu!

kā saka laipni lūgti budžetu pildošo lohu barā!

Uz Gaujas ielu

10. Janvāris 2011, 13:56

Sveiki MB Club biedri!

Varbūt kāds man varētu izpalīdzēt - nesen iekļuvu avārijā ar savu auto, uz vietas ceļu policija nevarēja konstatēt, kurš ir vainīgais un teica, ka skaidroties būs jāiet uz Gaujas ielu. Šodien atnāca ierakstīta vēstule no šiem ar tekstu (galvenā doma) "Tā kā CSNg dalībnieku paskaidrojumi ir pretrunīgi, noteikt, kurš ir pārkāpis noteikumus nav iespējams, tādēļ nolēmu atteikties uzsākt administratīvo lietvedību" Tas nozīmē, ka vainīgo nav?? Vai arī ko citu? Iepriekš paldies!

Uz Gaujas ielu

10. Janvāris 2011, 13:57

Pļe, spēcīgi viņi atbildējuši :D
Vajag pārsūdzēt.

Uz Gaujas ielu

10. Janvāris 2011, 14:00

Šinī gadījumā viennozīmīgi bija vainīgs tas otrs, bet uzreiz šis atteicās piekrist... man tāda sajūta, ka te nav bez palīdzīgas rokas tikts cauri...
Tēma slēgta