Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
Tēma slēgta

Netrafarētie CP auto un likumi!?

15. Februāris 2008, 13:11

3. Operatīvo transportlīdzekļu iedalījums:

3.1. operatīvie transportlīdzekļi ar stacionāri uzstādītām zilām bākugunīm, speciālām skaņas iekārtām un speciālu krāsojumu;

3.2. operatīvie transportlīdzekļi ar zilām bākugunīm un speciālām skaņas iekārtām, bet bez speciāla krāsojuma;

3.3. operatīvie transportlīdzekļi ar stacionāri uzstādītām zilām un sarkanām bākugunīm, speciālām skaņas iekārtām un speciālu krāsojumu.

15. Februāris 2008, 13:17

42. pants. Ceļu satiksmes regulēšana un uzraudzība

Ceļu satiksmes regulēšanu un uzraudzību veic policijas darbinieki un citas likumdošanas aktos tam pilnvarotas personas.

Personām, kuras pilnvarotas aktīvi regulēt satiksmi uz ceļiem, kā arī personām, kuras veic satiksmes uzraudzību, jābūt jebkurā diennakts laikā labi saredzamā attiecīgā formas tērpā ar gaismu atstarojoša materiāla elementiem un ar atšķirības zīmi, kā arī tām jābūt klāt dienesta apliecībai.

15. Februāris 2008, 13:22

Peedeejaa redakcija

41.pants. Ceļu satiksmes regulēšana un uzraudzība

(1) Ceļu satiksmi regulē un uzrauga policijas darbinieki un citas likumos un citos normatīvajos aktos tam pilnvarotas personas.

(2) Personām, kuras pilnvarotas aktīvi regulēt satiksmi uz ceļiem, kā arī personām, kuras uzrauga satiksmi, jābūt jebkurā diennakts laikā labi saredzamā attiecīgā formas tērpā ar gaismu atstarojoša materiāla elementiem un ar atšķirības zīmi, kā arī tām jābūt klāt dienesta apliecībai.

15. Februāris 2008, 13:24

tobish .esdomaju ka melns subars kuram nau baakugunis un nau cpists formaa teerpts ...mani piekaash un lai iet dillees .....te nu ir likumi.....

15. Februāris 2008, 13:32

nu tas CP-darbinieks gan tus sedēs formā, tā kā pa šito mums nav jābaidās...

Bet par tiem bākuguņiem... strīdīgs jautājums, kapēc tie nevar atrasties zem restes, vai nu velns nezin kur?! Galvenais, lai tos spētu pamanīt, man tā liekās, ja tos nevar pamanīt, tad jau cita lieta.

15. Februāris 2008, 13:34

pie tam, iespējams tiem būs "perenoska"

15. Februāris 2008, 13:47

[user]384688|NAGLIS|[/user]tobish .esdomaju ka melns subars kuram nau baakugunis un nau cpists formaa teerpts ...mani piekaash un lai iet dillees .....te nu ir likumi.....

es rimi nopirkšu atstarojošo vesti par 2,5 LS - zizlis man jau ir (vienreiz to atņēmu vienam CPistam).... vēsjtiklā ielikšu gaisamas signālus par 5 Ls un aidā.... uz ceļa naudu pelnīt!

15. Februāris 2008, 13:52

nu taa sanaak..tik dveel aplieciibu tev vajag

15. Februāris 2008, 13:57

sīkums jau ir :D Tik pasaki kur plēsīsi kapustu 8D

15. Februāris 2008, 14:00

starp citu Valmieras puse netrafareeti un aprikoti ir tiem princhindaliem ir divi GETZ... 8D
Riigaa redzeeju melnu Impru
Tēma slēgta