Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
Tēma slēgta

Neizpratne

26. Jūlijs 2007, 15:21

nemulsiniet cilvēku.Nekas tur uz vietas nav jāmaksā

Neizpratne

26. Jūlijs 2007, 15:23

Skaidrs ... nu tad vinji pagaidiis kameer algu sanjemu :D

Neizpratne

26. Jūlijs 2007, 15:23

tur iedos kviiti un meenesha laikaa jaanomaksaa jebkuraa bankaa!!

Neizpratne

26. Jūlijs 2007, 15:29

Vari arī neit, ja tev ir protokols kuram otra puse ir mentu konts.
galvenais ir samaksāt līdz tehniskai apskatei, tās 30 desmit dienas poh..

:( tā katru gadu pie tehniskās klāt kādi 50 - 100 LVL par sodiem un vismaz 1 soda pts.
šogad esmu apņēmies nobraukt bez soda pts, pagaidām veiksmīgi...

Neizpratne

26. Jūlijs 2007, 16:37

Man galiigi neiet. Pus gada laikaa esmu savaacis jau 9 punktiņus. :cry: Sodos ar esmu samaksaajis aptuveni 600Ls. Visu laiku braucu pareizi, bet briiziem, kad aizdomaajos, vai tur, kur policu iespeejamiiba ir 0, tur mani pa pilnu programmu panjem. Sūdu būšana. :x

Neizpratne

26. Jūlijs 2007, 20:49

Sodus vajadzētu tomēr nomaksāt uzreiz(tuvākajās dienās)...Štelle tāda, ka ja viņi dēļ kaut kāda pārkāpuma apstādina, tad pirmais ko viņi dara, ir ielien datu bāzē.... Tāds un tāds tipiņš, tāda un tāda a/m... Ja šis tipiņš ir nomaksājis sodus, tad izmet -``neapmaksātu sodu nav``, un tipiņam ir izredzes, ka ceļu uzraugs (ja policis labā garastāvoklī :whistle: ) pakratīs pirkstu, vai uzrakstīs brīdinājumu. Ja tipiņš nav nomaksājis sodu, tad viņš ir ļoti sliktais, un...... ;)
Kaut kā tā,
katrs pats savu sodu krājējs.

P.S.
Nezinu kāpēc cilvēciņi velk garumā to sodu nomaksu... Ja nu vienīgi cer, ka drīzumā mirs, un tādejādi ``apčakarēs`` valsti... :whistle:

Neizpratne

26. Jūlijs 2007, 21:02

[user]170122|Ruudis|[/user]Vari arī neit, ja tev ir protokols kuram otra puse ir mentu konts.

:( tā katru gadu pie tehniskās klāt kādi 50 - 100 LVL par sodiem un vismaz 1 soda pts.

nu ipashi vilkt laiku neiesaku savadak tev palugs ierasties pie tiesu izpilditaja kursh no tevis to sodu piedzis jau ar savu uzcenojumu :x

Neizpratne

26. Jūlijs 2007, 21:05

[user]219649|lincis|[/user]
[user]170122|Ruudis|[/user]Vari arī neit, ja tev ir protokols kuram otra puse ir mentu konts.

nu ipashi vilkt laiku neiesaku savadak tev palugs ierasties pie tiesu izpilditaja kursh no tevis to sodu piedzis jau ar savu uzcenojumu :x

par nenomaksātiem sodiem tiesībām parasti uzliek liegumu...
Tēma slēgta