Stāsti, atgadījumi, konflikti saistībā ar CP
24. Aprīlis 2007, 08:06
Aizvakar mani paņēma uz Ulmaņa gatves ap Lidostas viaduktu ar 108kmh. Teica lai ejot uz Klijānu ielu parunāties. Aizgāju un tur - MAN IERUBĪJA MAXIMĀLO SODU T.I. 60LS UN 2 PUNKTI!!!!!!
Man nav pretenziju par sodu, bet pa maximumu :arge: !!.
Es tak nebraucu pa Elizabetes ielu uz 80kmh!
Tie #$%%$% menti man jau #$$%^$%.
Nebija pat variantu, ka sods varētu būt mazāks. Uz ielas tas #$$% man stāstīja, ka sods būs LĪDZ 60Ls, bet uz vietas smaidīga tante mani TĀ aplauza. Nekas - naudu tie @##%^ dabūs.
LĪDZ VAKARDIENAI MANA NOSTĀJA PRET TIEM #$$%% BIJA NEITRĀLA, BET TAGAD ES 100% ZINU, KA LATVIJĀ CILVĒKS IR NAUDAS DONORS UN NEVIENAM NE..... KO TU DOMĀ, VAI DARI -GAŅI MOŅETU.
P.S. AR ŠĀDĀM METODĒM VIŅI PLĀNU IZPILDĪS.
24. Aprīlis 2007, 08:11
Да просто ты попал на субботник вот и все... конец месяца и все такое. Видать ребятки просто план не выполнили за этот месяц вот и дерут на вышку всех :! Обычное дело для гос. структур...
24. Aprīlis 2007, 08:15
[user]1123|OZOLS|RE KĀDS ATBILSTOŠS TOPIKS[/user]Aizvakar mani paņēma uz Ulmaņa gatves ap Lidostas viaduktu ar 108kmh. Teica lai ejot uz Klijānu ielu parunāties. Aizgāju un tur - MAN IERUBĪJA MAXIMĀLO SODU T.I. 60LS UN 2 PUNKTI!!!!!!
Man nav pretenziju par sodu, bet pa maximumu :arge: !!.
Es tak nebraucu pa Elizabetes ielu uz 80kmh!
Tie #$%%$% menti man jau #$$%^$%.
Nebija pat variantu, ka sods varētu būt mazāks. Uz ielas tas #$$% man stāstīja, ka sods būs LĪDZ 60Ls, bet uz vietas smaidīga tante mani TĀ aplauza. Nekas - naudu tie @##%^ dabūs.
LĪDZ VAKARDIENAI MANA NOSTĀJA PRET TIEM #$$%% BIJA NEITRĀLA, BET TAGAD ES 100% ZINU, KA LATVIJĀ CILVĒKS IR NAUDAS DONORS UN NEVIENAM NE..... KO TU DOMĀ, VAI DARI -GAŅI MOŅETU.
P.S. AR ŠĀDĀM METODĒM VIŅI PLĀNU IZPILDĪS.
ap cikiem brauci, es tur braucu ikdienā uz darbu un no...
viņi mīl stāvēt zem lidostas viadukta ar radatu un rācijām un vēlāk, kur ir pagrieziens uz zolitūdi (pie Sky) - izlec ārā "draugi" ar sirēnām un piespiež pie malas :cry:
24. Aprīlis 2007, 08:29
NU APMĒRAM TĀ ARĪ VARĒJA BŪT.
ES SAKU - NAV JAU KREŅĶIS PAR TO KA UZLIKA SODU, BET GAN PAR SODA BARDZĪBU.
KAM TAD ES UZ 108 TRAUCĒJU - BRAUCOT PA KREISO JOSLU AP SKY VEIKALU SVĒTDIENĀ??
24. Aprīlis 2007, 08:35
nu redz ir jau tādi kuri bērnība ir nemīlēti vienaudžu vidū un tagad atspēlējās kā vien var, iedomājās ka ir kaut cik vara ta var :? besī :arge:
24. Aprīlis 2007, 08:40
es pat domāju ka tā ir sistēmas vaina......
24. Aprīlis 2007, 08:55
[user]1123|OZOLS|[/user]es pat domāju ka tā ir sistēmas vaina......
arī, bet piekrtīti ir arī normāli CP, nav jau visi zvēri, atceros, - braucu no rīta uz darbu (biju nedaudz aigulējies) - tātad steidzos, un aizmirsu ieslēgt gaismas :? te kur ne, CP STOP :whistle: - pārbaudīja dokus apgāja mašīnai apkārt - a es kaut kā nepiefilmēju ka braucu bez gaismām, - CP atdod dokus, novēl laimīgu ceļu -> es sāku brauk un šis pabļauj - bez gaismām Jūs apturēs nākamā eķipāža
nu kā veicas ar tiem CP
24. Aprīlis 2007, 09:00
Nu par to bargumu......Atkarīgs no Tavas vēstures,ja Tu ,,belij i pušistij,, tad jau pāršava par strību.Par ātrumu,Mes apzināti paši pārsniedzam un pēc tam tos mentus saucam par p###em.Bet ka pēc?Viņš tač pilda savu darbu.Es nevienu neaizstāvu,pieredze ar POLIS ir bujusi un tur strādā visādi cilvēķi ,gan labi gan slikti,nu ja ir tā kāja tik smaga varbūt tiešam japērk radardetektors
24. Aprīlis 2007, 09:06
TIEŠI TĀ, ES ARĪ BIJU "BELIJ PUŠISTIJ" UN PRET TIEM ##@@@$%% KAS MANI PAŅĒMA - KREŅĶU NAV, NERVĀ SIT TIKAI KLIJĀNU IELAS REPUBLIKAS NOSTĀJA.
24. Aprīlis 2007, 09:56
Pirms pāris gadiem viņiem laikam bija akcija – iemācīt šoferiem pareizi veikt kreiso pagriezienu, kad krustojumā satiksmi regulē CP. Tika atslēgti luksofori un visi ņemti pie dziesmas pēc pilnas programmas – nepakļaušanās policista rīkojumam (t.i. nepareiza nogriešanās) bija pie smagajiem pārkāpumiem par ko bija jāšķiras no labas summiņas. Nepatīkami, samaksāju, iemācījos. Mēnesi vēlāk šur tur redzēju mainām luksoforus un CP tajā laikā regulējam satiksmi. Tad 90% šoferu kreiso pagriezienu veica nepareizi, bet otrs policists tikai stāvēja malā un urbināja degunu, pat nepabrīdināja, ka manevrs veikts nepareizi. Tad gan biju nikns – soda kad sagrib un tad pēc pilnas programmas, bet pārējā laikā tas pats pārkāpums ir pilnīgi pie kājas un pašus viņus šis mazais haoss satiksmes NEorganizēšanā pilnīgi nesatrauca. Tad gribējās aiziet un paprasīt, lai man manu naudu dod atpakaļ.